ΝΕΕΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ MEC ΠΑΙΑΝΙΑΣ 10-13 ΜΑΡΤΙΟΥ 2022

03.08.2018

MARINCO

Cover Icon

BOAT & FISHING SHOW

Βρείτε τα σκάφη της εταιρείας MARINCO POWERBOATS για ακόμα μία χρονιά αποκλειστικά και μόνο στη Boat & Fishing Show 2018 – Έκθεση Ψάρεμα Σκάφος.

Η εταιρεία MARINCO δραστηριοποιείται στον χώρο της κατασκευής και εμπορίας σκαφών αναψυχής από το 1971 με έδρα την Θεσσαλονίκη και καλύπτει όλη την Ελλάδα.

Η εμπειρία των 40 και πλέον ετών, της δίνει τη δυνατότητα να κατασκευάζει σκάφη για όλες τις χρήσεις. Ταχύπλοες βάρκες, Open σκάφη από 4 έως 7 μέτρα, αλλά και καμπινάτα από 5 έως 7 μέτρα με διακριτικούς τίτλους MARINCO – DREAM – AQUASTAR.


Την τεράστια γκάμα των σκαφών της, έρχονται να συμπληρώσουν μεγάλοι και γνωστοί οίκοι του εξωτερικού. Τα σκάφη των οποίων εισάγει αποκλειστικά για την Ελλάδα, όπως τα φουσκωτά της GRUPPO MARE και της MAESTRALE. Διαθέτει επίσης τα αμερικάνικα σκάφη της RINKER, τα FIBRAFORT από την Βραζιλία αλλά και τα σκάφη ITALMAR, EOLO και BLUELINE από την Ιταλία.

Επίσης στις εγκαταστάσεις της μπορείτε να συνδυάσετε το σκάφος σας με τον καταλληλότερο κινητήρα. Aφού η MARINCO διαθέτει όλες τις αξιόλογες μάρκες μηχανών θαλάσσης YAMAHA , MERCURY, MARINER, EVINRUDE, HONDA, μαζί με εξουσιοδοτημένο συνεργείο.
Στην Boat & Fishing Show 2018 θα παρουσιάσει επιλεγμένα καινούργια μοντέλα, ιδανικά τόσο για ψάρεμα όσο και αναψυχή.

16 -18 Μαρτίου, όλη η γκάμα της MARINCO POWERBOATS στο εκθεσιακό κέντρο HELEXPO MAROUSSI.

http://marinco.gr/

ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ

Γραφτείτε στο newsletter μας για να είστε συνέχεια συντονισμένοι με τα νέα της έκθεσης.

ΧΡΥΣΟΣ ΧΟΡΗΓΟΣ

Gold Sponsor


ΜΕΓΑΛΟΣ ΧΟΡΗΓΟΣ

Big Sponsor


ΤΙΜΩΜΕΝΗ ΠΕΡΙΟΧΗ

Sponsor


ΧΟΡΗΓΟΙ

Sponsor Image