Για το site της έκθεσης της Θεσσαλονίκης πατήστε εδώ

thessaloniki.boatfishingshow.gr

MEC ΠΑΙΑΝΙΑΣ 07-10 ΜΑΡΤΙΟΥ 2024

02.28.2016

Leadmar ltd.

Cover Icon

BOAT & FISHING SHOW

Η εταιρεία Leadmar, στο μεγάλο κεντρικό περίπτερο παρουσιάζει νέα μοντέλα της εταιρείας GRAND, καθώς και τα φουσκωτά GALA, σε μεγάλη γκάμα από συμβατικά αλλά και σκάφη με αλουμινένιες γάστρες. Επιπλέον θα παρουσιαστούν τα ηλεκτρονικά Furuno, VDO και άλλες εταιρίες ηλεκτρονικών που αντιπροσωπεύει.

leadmar_3_2016Στα πλαίσια της έκθεσης, αλλά και γιορτάζοντας τα 10 χρόνια λειτουργίας της, με συνεχόμενη ανοδική πορεία στο χώρο των Σκαφών αναψυχής, Ηλεκτρονικού εξοπλισμού και τεχνικής υποστήριξης Πανελλαδικά, με 30ετη γνώση και εμπειρία,διοργανώνει ένα μεγάλο διαγωνισμό με δυο σημαντικά δώρα. Ένα GPS/Plotter Βυθόμετρο FURUNO GP1670F  το best seller της σειράς μαζί με τον αισθητήρα πρύμης και ενσωματωμένο χάρτη Ελλάδος.Ένα Συμβατικό σκάφος 2,10m σε μια εντελώς νέα σχεδιαστική φιλοσοφία, του Καναδικού οίκου GALA (θυγατρική εταιρεία της GRAND). Πάρτε μέρος εδώ: http://s.heyo.com/1161b5

Ο διαγωνισμός θα λάβει χώρα από την Πέμπτη 18 Φεβρουαρίου μέχρι και την Πέμπτη 17 Μαρτίου. Ο νικητής θα ανακοινωθεί στη σελίδα μας στο Facebook λίγο μετά τη λήξη του διαγωνισμού.

leadmar2016

leadmar_4_2016

 

 

 

 

 

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΧΡΟΝΙΑ:

 

www.leadmar.gr

B&F SHOW 2023
HELEXPO ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

HELEXPO ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

H Έκθεση ΣΚΑΦΟΣ ΨΑΡΕΜΑ, έρχεται ξανά στο προσκήνιο με την διοργάνωση της 2ης ναυτικής έκθεσης για τη Βόρεια Ελλάδα, την Thessaloniki Boat & Fishing Show 2023 που θα πραγματοποιηθεί στο Διεθνές Εκθεσιακό & Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλονίκης, 20 – 22 Οκτωβρίου 2023.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ

Γραφτείτε στο newsletter μας για να είστε συνέχεια συντονισμένοι με τα νέα της έκθεσης.

SPONSOR

YAMAHA Sponsor


INSURANCE SPONSOR

INSURANCE Sponsor


ΤΙΜΩΜΕΝΗ ΠΕΡΙΟΧΗ

to be announced

ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ

ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ

* Η έκθεση πραγματοποιείται με την υποστήριξη του Πανελλήνιου Συνδέσμου Προπονητών & Εκμισθωτών Θαλασσίων Μέσων Αναψυχής, της Ένωσης Σχολών Ναυαγοσωστικής, της Πανελλήνιας Ένωσης Εκπαιδευτών Υποψήφιων Χειριστών Ταχυπλόων Σκαφών, της Ελληνικής Ομοσπονδίας Υποβρύχιας Δραστηριότητας και Αθλητικής Αλιείας, του Συνδέσμου Καταδυτικών Κέντρων Ελλάδος, του Πανελλήνιου Συνδέσμου Εμπόρων/Κατασκευαστών Ειδών Αλιείας και τέλος του Πανελλήνιου Συνδέσμου Εμπόρων & Κατασκευαστών Ειδών Υποβρύχιας Αλιείας.

ΧΟΡΗΓΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor

INTERNATIONAL MEDIA PARTNER

Sponsor