ΝΕΕΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ HELEXPO MAROUSSI ΣΕ ΑΝΑΜΟΝΗ

02.28.2016

Leadmar ltd.

Cover Icon

BOAT & FISHING SHOW

Η εταιρεία Leadmar, στο μεγάλο κεντρικό περίπτερο παρουσιάζει νέα μοντέλα της εταιρείας GRAND, καθώς και τα φουσκωτά GALA, σε μεγάλη γκάμα από συμβατικά αλλά και σκάφη με αλουμινένιες γάστρες. Επιπλέον θα παρουσιαστούν τα ηλεκτρονικά Furuno, VDO και άλλες εταιρίες ηλεκτρονικών που αντιπροσωπεύει.

leadmar_3_2016Στα πλαίσια της έκθεσης, αλλά και γιορτάζοντας τα 10 χρόνια λειτουργίας της, με συνεχόμενη ανοδική πορεία στο χώρο των Σκαφών αναψυχής, Ηλεκτρονικού εξοπλισμού και τεχνικής υποστήριξης Πανελλαδικά, με 30ετη γνώση και εμπειρία,διοργανώνει ένα μεγάλο διαγωνισμό με δυο σημαντικά δώρα. Ένα GPS/Plotter Βυθόμετρο FURUNO GP1670F  το best seller της σειράς μαζί με τον αισθητήρα πρύμης και ενσωματωμένο χάρτη Ελλάδος.Ένα Συμβατικό σκάφος 2,10m σε μια εντελώς νέα σχεδιαστική φιλοσοφία, του Καναδικού οίκου GALA (θυγατρική εταιρεία της GRAND). Πάρτε μέρος εδώ: http://s.heyo.com/1161b5

Ο διαγωνισμός θα λάβει χώρα από την Πέμπτη 18 Φεβρουαρίου μέχρι και την Πέμπτη 17 Μαρτίου. Ο νικητής θα ανακοινωθεί στη σελίδα μας στο Facebook λίγο μετά τη λήξη του διαγωνισμού.

leadmar2016

leadmar_4_2016

 

 

 

 

 

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΧΡΟΝΙΑ:

 

www.leadmar.gr

ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ

Γραφτείτε στο newsletter μας για να είστε συνέχεια συντονισμένοι με τα νέα της έκθεσης.

ΧΡΥΣΟΣ ΧΟΡΗΓΟΣ

Gold Sponsor


ΜΕΓΑΛΟΣ ΧΟΡΗΓΟΣ

Big Sponsor


ΤΙΜΩΜΕΝΗ ΠΕΡΙΟΧΗ

Sponsor


ΧΟΡΗΓΟΙ

Sponsor Image