Για το site της έκθεσης της Θεσσαλονίκης πατήστε εδώ

thessaloniki.boatfishingshow.gr

MEC ΠΑΙΑΝΙΑΣ 09-12 ΜΑΡΤΙΟΥ 2023

03.13.2016

LAMDA MARINE

Cover Icon

BOAT & FISHING SHOW

Η LAMDA MARINE στην Έκθεση Boat & Fishing Show 2016

Η εταιρεία Lamda Marine ιδρύθηκε το 1992 από το Δημήτρη Λυμπερόπουλο και δραστηριοποιείται στην κατασκευή των φουσκωτών σκαφών Destroyer. Σκοπός της εταιρείας είναι η κάλυψη των αυξημένων απαιτήσεων της ελληνικής αγοράς για γρήγορα offshore φουσκωτά σκάφη.

lamdamarine_2

Η εμπειρία και η τεχνογνωσία που αποκόμισαν από τους αγώνες, οδήγησαν στην κατασκευή των σκαφών, πληρώντας τις αυστηρότερες προδιαγραφές για την ασφάλεια και την άνεση του πληρώματος.

Όμως δεν σταματάει εκεί αφού δραστηριοποιείται και στο χώρο των πολυεστερικών σκαφών. Στην έκθεση Ψάρεμα – Σκάφος Boat & Fishing Show 2016 θα μας παρουσιάσει δύο νέα μοντέλα από τη γκάμα της.

lamdamarine_1

ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ

Γραφτείτε στο newsletter μας για να είστε συνέχεια συντονισμένοι με τα νέα της έκθεσης.

GOLD SPONSOR

Gold Sponsor


SILVER SPONSOR

Big Sponsor


POOL SPONSOR

Pool Sponsor


ΤΙΜΩΜΕΝΗ ΠΕΡΙΟΧΗ

to be announced

ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ

* Η έκθεση πραγματοποιείται υπό την Αιγίδα του Σωματείου Ελλήνων Τεχνικών Μηχανών Θαλάσσης Μικρών Σκαφών (ΣΕΜΕΞ), του Υπουργείου Ναυτιλίας, του ΕΟΤ και του Υπουργείου Τουρισμού.

ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ

* Η έκθεση πραγματοποιείται με την υποστήριξη του Πανελλήνιου Συνδέσμου Προπονητών & Εκμισθωτών Θαλασσίων Μέσων Αναψυχής, της Ένωσης Σχολών Ναυαγοσωστικής, της Πανελλήνιας Ένωσης Εκπαιδευτών Υποψήφιων Χειριστών Ταχυπλόων Σκαφών, της Ελληνικής Ομοσπονδίας Υποβρύχιας Δραστηριότητας και Αθλητικής Αλιείας, του Συνδέσμου Καταδυτικών Κέντρων Ελλάδος, του Πανελλήνιου Συνδέσμου Εμπόρων/Κατασκευαστών Ειδών Αλιείας και τέλος του Πανελλήνιου Συνδέσμου Εμπόρων & Κατασκευαστών Ειδών Υποβρύχιας Αλιείας.

ΧΟΡΗΓΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor

INTERNATIONAL MEDIA PARTNER

Sponsor