Για το site της έκθεσης της Θεσσαλονίκης πατήστε εδώ

thessaloniki.boatfishingshow.gr

MEC ΠΑΙΑΝΙΑΣ 13-16 ΜΑΡΤΙΟΥ 2025

02.22.2019

Lalizas SA – Marina Stores

Cover Icon

BOAT & FISHING SHOW

Η LALIZAS SA συμμετέχει στην έκθεση Ψάρεμα Σκάφος – Boat & Fishing Show 2019, 29 – 31 Μαρτίου, Helexpo Maroussi!

Η LALIZAS είναι μια πρωτοπόρος εταιρεία η οποία κατασκευάζει Ναυτιλιακά είδη, Εξοπλισμό σκαφών και Σωστικά Είδη, διαθέτοντας μια εμπειρία πάνω από 36 έτη στην παγκόσμια ναυτιλιακή αγορά.

Μια από τις δυνατές και αξιόλογες πτυχές της εταιρείας είναι η καινοτομία που διακρίνει τα ναυτιλιακά προϊόντα της. Η ταύτιση κάθε σωστικού εξοπλισμού και γενικότερα η «ασφάλεια στη θάλασσα» με την επωνυμία LALIZAS, προσδίδει στην εταιρεία την ομόφωνη αναγνώριση του εμπορικού σήματός της στην εγχώρια και παγκόσμια ναυτιλιακή αγορά που απευθύνεται. Η LALIZAS κατασκευάζει και διανέμει περισσότερα από 10.000 προϊόντα ναυτιλιακού εξοπλισμού, σωστικών ειδών και παρελκόμενα για θαλάσσιες δραστηριότητες.

Η LALIZAS ως κατασκευάστρια εταιρεία ναυτιλιακών ειδών, προμηθεύει τους πελάτες της με ποιοτικά ναυτιλιακά προϊόντα και σε ανταγωνιστικές τιμές. Η ποιότητα των προϊόντων της διασφαλίζεται με αυστηρούς και συνεχείς ποιοτικούς ελέγχους, όπου στη συνέχεια διατίθενται στην αγορά. Τα εξειδικευμένα προϊόντα της LALIZAS πιστοποιούνται από τους οργανισμούς Germanischer Lloyd, Bureau Veritas και Lloyd’s Register και οι διαδικασίες παραγωγής φέρουν την πιστοποίηση ΙSO 9001.

http://www.lalizas.com

Τη Lalizas θα τη βρείτε στο περίπτερο B.32

B&F SHOW 2025
HELEXPO ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

HELEXPO ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

H Έκθεση ΣΚΑΦΟΣ ΨΑΡΕΜΑ, έρχεται ξανά στο προσκήνιο με την διοργάνωση της 2ης ναυτικής έκθεσης για τη Βόρεια Ελλάδα, την Thessaloniki Boat & Fishing Show 2025 που θα πραγματοποιηθεί στο Διεθνές Εκθεσιακό & Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλονίκης, 17 – 19 Οκτωβρίου 2025.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ

Γραφτείτε στο newsletter μας για να είστε συνέχεια συντονισμένοι με τα νέα της έκθεσης.

SPONSOR

TO BE ANNOUNCED

INSURANCE SPONSOR

INSURANCE Sponsor


ΤΙΜΩΜΕΝΗ ΠΕΡΙΟΧΗ

to be announced

ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ

TO BE ANNOUNCED

ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ

TO BE ANNOUNCED

ΧΟΡΗΓΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

TO BE ANNOUNCED

INTERNATIONAL MEDIA PARTNER

TO BE ANNOUNCED