Για το site της έκθεσης της Θεσσαλονίκης πατήστε εδώ

thessaloniki.boatfishingshow.gr

MEC ΠΑΙΑΝΙΑΣ 07-10 ΜΑΡΤΙΟΥ 2024

03.05.2018

LALIZAS SA – MARINA STORES

Cover Icon

BOAT & FISHING SHOW

Η LALIZAS SA για πρώτη χρονιά στη Boat & Fishing Show 2018 – Έκθεση Ψάρεμα Σκάφος – Sea & Tourism expo.

Τα MARINA Stores, η μεγαλύτερη αλυσίδα καταστημάτων λιανικής πώλησης ναυτιλιακού εξοπλισμού σκαφών θα συμμετέχει στη Boat & Fishing Show 2018 – Έκθεση Ψάρεμα Σκάφος – Sea&Τourism expo.

Στην έκθεση θα παρουσιάσει, σε παγκόσμια πρεμιέρα ένα νέο προϊόν, που απευθύνεται σε όλους όσους δραστηριοποιούνται στη θάλασσα, με σκάφος, ιστιοπλοΐα ή καγιάκ! πληροφορίες στο σταντ της εταιρείας!

LALIZAS | 35+ χρόνια κατασκευαστής Σωστικού εξοπλισμού & Ναυτιλιακών ειδών
Η LALIZAS είναι μια πρωτοπόρος εταιρεία η οποία κατασκευάζει Ναυτιλιακά είδη, Εξοπλισμό σκαφών και Σωστικά Είδη, διαθέτοντας μια εμπειρία πάνω από 35 έτη στην παγκόσμια ναυτιλιακή αγορά.

Μια από τις δυνατές και αξιόλογες πτυχές της εταιρείας είναι η καινοτομία που διακρίνει τα ναυτιλιακά προϊόντα της. Η ταύτιση κάθε σωστικού εξοπλισμού και γενικότερα η «ασφάλεια στη θάλασσα» με την επωνυμία LALIZAS, προσδίδει στην εταιρεία την ομόφωνη αναγνώριση του εμπορικού σήματός της στην εγχώρια και παγκόσμια ναυτιλιακή αγορά που απευθύνεται. Η LALIZAS κατασκευάζει και διανέμει περισσότερα από 10.000 προϊόντα ναυτιλιακού εξοπλισμού, σωστικών ειδών και παρελκόμενα για θαλάσσιες δραστηριότητες.

Η LALIZAS ως κατασκευάστρια εταιρεία ναυτιλιακών ειδών, προμηθεύει τους πελάτες της με ποιοτικά ναυτιλιακά προϊόντα και σε ανταγωνιστικές τιμές. Η ποιότητα των προϊόντων της διασφαλίζεται με αυστηρούς και συνεχείς ποιοτικούς ελέγχους, όπου στη συνέχεια διατίθενται στην αγορά. Τα εξειδικευμένα προϊόντα της LALIZAS πιστοποιούνται από τους οργανισμούς Germanischer Lloyd, Bureau Veritas και Lloyd’s Register και οι διαδικασίες παραγωγής φέρουν την πιστοποίηση ΙSO 9001.

Επισκεφτείτε το περίπτερο μας Νο. Β32 και επωφεληθείτε μοναδικών προσφορών

http://www.lalizas.com

close

HELEXPO ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

H Έκθεση ΣΚΑΦΟΣ ΨΑΡΕΜΑ, έρχεται ξανά στο προσκήνιο με την διοργάνωση της 2ης ναυτικής έκθεσης για τη Βόρεια Ελλάδα, την Thessaloniki Boat & Fishing Show 2023 που θα πραγματοποιηθεί στο Διεθνές Εκθεσιακό & Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλονίκης, 20 – 22 Οκτωβρίου 2023.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ

Γραφτείτε στο newsletter μας για να είστε συνέχεια συντονισμένοι με τα νέα της έκθεσης.

GOLD SPONSOR

Gold Sponsor


INSURANCE SPONSOR

INSURANCE Sponsor


ΤΙΜΩΜΕΝΗ ΠΕΡΙΟΧΗ

to be announced

ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ

* Η έκθεση πραγματοποιείται υπό την Αιγίδα του Σωματείου Ελλήνων Τεχνικών Μηχανών Θαλάσσης Μικρών Σκαφών (ΣΕΜΕΞ), του Υπουργείου Ναυτιλίας, του ΕΟΤ και του Υπουργείου Τουρισμού.

ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ

* Η έκθεση πραγματοποιείται με την υποστήριξη του Πανελλήνιου Συνδέσμου Προπονητών & Εκμισθωτών Θαλασσίων Μέσων Αναψυχής, της Ένωσης Σχολών Ναυαγοσωστικής, της Πανελλήνιας Ένωσης Εκπαιδευτών Υποψήφιων Χειριστών Ταχυπλόων Σκαφών, της Ελληνικής Ομοσπονδίας Υποβρύχιας Δραστηριότητας και Αθλητικής Αλιείας, του Συνδέσμου Καταδυτικών Κέντρων Ελλάδος, του Πανελλήνιου Συνδέσμου Εμπόρων/Κατασκευαστών Ειδών Αλιείας και τέλος του Πανελλήνιου Συνδέσμου Εμπόρων & Κατασκευαστών Ειδών Υποβρύχιας Αλιείας.

ΧΟΡΗΓΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor

INTERNATIONAL MEDIA PARTNER

Sponsor