Για το site της έκθεσης της Θεσσαλονίκης πατήστε εδώ

thessaloniki.boatfishingshow.gr

MEC ΠΑΙΑΝΙΑΣ 07-10 ΜΑΡΤΙΟΥ 2024

02.06.2024

Είδη Αλιείας KN Fishing – Καλογήρου Κωνσταντίνος

Cover Icon

BOAT & FISHING SHOW

H KN Fishing συμμετέχει στην έκθεση Σκάφος Ψάρεμα – Boat & Fishing Show 2024, 7-10 Μαρτίου, MEC Παιανίας!

Η  KN Fishing είναι το πάθος του ψαρέματος αντανακλώμενο στην ψαρευτική βιομηχανία. Έχει μέσα της το πνεύμα της αλιείας, ανακαλύπτει τα καλύτερα προϊόντα της αγοράς και τα παραδίδει στην πόρτα του σπιτιού σας, όπου και αν βρίσκεστε στον Παγκόσμιο χάρτη. Μοιράζεται το πάθος σας για υψηλής ποιότητας προϊόντα σε προσιτές τιμές.

Μπορεί να ικανοποιήσει όλες τις ψαρευτικές σας ανάγκες με ένα στόχο: Σεβασμό στη θάλασσα, Σεβασμό στις λίμνες και Σεβασμό στα ψάρια και στο Περιβάλλον.

Διαθέτει μια μεγάλη σειρά προϊόντων από γνωστές εταιρίες όπως FIIISH, YUKI, XZOGA, LEMAX, MAVER, FRICHY, LOLLIPOP LURES, TAILWALK, JACK FIN, HOTS, DTD και άλλες!

Ταξιδεύει σε όλο τον κόσμο, ψαρεύοντας σε διαφορετικά μέρη, ανταλλάζουμε ιδέες και γνώσεις με κορυφαίους ψαράδες, δημιουργεί τις κατάλληλες συνεργασίες, παρέχοντας σας πάντα τα καλύτερα.

Σχετική εικόνα

B&F SHOW 2023
HELEXPO ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

HELEXPO ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

H Έκθεση ΣΚΑΦΟΣ ΨΑΡΕΜΑ, έρχεται ξανά στο προσκήνιο με την διοργάνωση της 2ης ναυτικής έκθεσης για τη Βόρεια Ελλάδα, την Thessaloniki Boat & Fishing Show 2023 που θα πραγματοποιηθεί στο Διεθνές Εκθεσιακό & Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλονίκης, 20 – 22 Οκτωβρίου 2023.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ

Γραφτείτε στο newsletter μας για να είστε συνέχεια συντονισμένοι με τα νέα της έκθεσης.

GOLD SPONSOR

To be announced

INSURANCE SPONSOR

INSURANCE Sponsor


ΤΙΜΩΜΕΝΗ ΠΕΡΙΟΧΗ

to be announced

ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ

* Η έκθεση πραγματοποιείται υπό την Αιγίδα του Σωματείου Ελλήνων Τεχνικών Μηχανών Θαλάσσης Μικρών Σκαφών (ΣΕΜΕΞ), του Υπουργείου Ναυτιλίας, του ΕΟΤ και του Υπουργείου Τουρισμού.

ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ

* Η έκθεση πραγματοποιείται με την υποστήριξη του Πανελλήνιου Συνδέσμου Προπονητών & Εκμισθωτών Θαλασσίων Μέσων Αναψυχής, της Ένωσης Σχολών Ναυαγοσωστικής, της Πανελλήνιας Ένωσης Εκπαιδευτών Υποψήφιων Χειριστών Ταχυπλόων Σκαφών, της Ελληνικής Ομοσπονδίας Υποβρύχιας Δραστηριότητας και Αθλητικής Αλιείας, του Συνδέσμου Καταδυτικών Κέντρων Ελλάδος, του Πανελλήνιου Συνδέσμου Εμπόρων/Κατασκευαστών Ειδών Αλιείας και τέλος του Πανελλήνιου Συνδέσμου Εμπόρων & Κατασκευαστών Ειδών Υποβρύχιας Αλιείας.

ΧΟΡΗΓΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor

INTERNATIONAL MEDIA PARTNER

Sponsor