Για το site της έκθεσης της Θεσσαλονίκης πατήστε εδώ

thessaloniki.boatfishingshow.gr

MEC ΠΑΙΑΝΙΑΣ 07-10 ΜΑΡΤΙΟΥ 2024

02.09.2020

Είδη Αλιείας KN Fishing – Καλογήρου Κωνσταντίνος

Cover Icon

BOAT & FISHING SHOW

H KN Fishing συμμετέχει στην έκθεση Ψάρεμα Σκάφος – Boat & Fishing Show 2020, 8 – 10 Μαΐου, Helexpo Maroussi!

Η  KN Fishing είναι το πάθος του ψαρέματος αντανακλώμενο στην ψαρευτική βιομηχανία. Έχει μέσα της το πνεύμα της αλιείας, ανακαλύπτει τα καλύτερα προϊόντα της αγοράς και τα παραδίδει στην πόρτα του σπιτιού σας, όπου και αν βρίσκεστε στον Παγκόσμιο χάρτη. Μοιράζεται το πάθος σας για υψηλής ποιότητας προϊόντα σε προσιτές τιμές.

Μπορεί να ικανοποιήσει όλες τις ψαρευτικές σας ανάγκες με ένα στόχο: Σεβασμό στη θάλασσα, Σεβασμό στις λίμνες και Σεβασμό στα ψάρια και στο Περιβάλλον.

Διαθέτει μια μεγάλη σειρά προϊόντων από γνωστές εταιρίες όπως FIIISH, YUKI, XZOGA, LEMAX, MAVER, FRICHY, LOLLIPOP LURES, TAILWALK, JACK FIN, HOTS, DTD και άλλες!

Ταξιδεύει σε όλο τον κόσμο, ψαρεύοντας σε διαφορετικά μέρη, ανταλλάζουμε ιδέες και γνώσεις με κορυφαίους ψαράδες, δημιουργεί τις κατάλληλες συνεργασίες, παρέχοντας σας πάντα τα καλύτερα.

Τη KN Fishing θα τη βρείτε στο περίπτερο D.41

B&F SHOW 2023
HELEXPO ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

HELEXPO ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

H Έκθεση ΣΚΑΦΟΣ ΨΑΡΕΜΑ, έρχεται ξανά στο προσκήνιο με την διοργάνωση της 2ης ναυτικής έκθεσης για τη Βόρεια Ελλάδα, την Thessaloniki Boat & Fishing Show 2023 που θα πραγματοποιηθεί στο Διεθνές Εκθεσιακό & Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλονίκης, 20 – 22 Οκτωβρίου 2023.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ

Γραφτείτε στο newsletter μας για να είστε συνέχεια συντονισμένοι με τα νέα της έκθεσης.

SPONSOR

YAMAHA Sponsor


INSURANCE SPONSOR

INSURANCE Sponsor


ΤΙΜΩΜΕΝΗ ΠΕΡΙΟΧΗ

to be announced

ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ

ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ

* Η έκθεση πραγματοποιείται με την υποστήριξη του Πανελλήνιου Συνδέσμου Προπονητών & Εκμισθωτών Θαλασσίων Μέσων Αναψυχής, της Ένωσης Σχολών Ναυαγοσωστικής, της Πανελλήνιας Ένωσης Εκπαιδευτών Υποψήφιων Χειριστών Ταχυπλόων Σκαφών, της Ελληνικής Ομοσπονδίας Υποβρύχιας Δραστηριότητας και Αθλητικής Αλιείας, του Συνδέσμου Καταδυτικών Κέντρων Ελλάδος, του Πανελλήνιου Συνδέσμου Εμπόρων/Κατασκευαστών Ειδών Αλιείας και τέλος του Πανελλήνιου Συνδέσμου Εμπόρων & Κατασκευαστών Ειδών Υποβρύχιας Αλιείας.

ΧΟΡΗΓΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor

INTERNATIONAL MEDIA PARTNER

Sponsor