Για το site της έκθεσης της Θεσσαλονίκης πατήστε εδώ

thessaloniki.boatfishingshow.gr

MEC ΠΑΙΑΝΙΑΣ 07-10 ΜΑΡΤΙΟΥ 2024

03.08.2016

ΚΕΝΤΡΟ ΥΠΕΡΒΑΡΙΚΗΣ & ΚΑΤΑΔΥΤΙΚΗΣ “ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΙ”

Cover Icon

BOAT & FISHING SHOW

Το ΙΑΤΡΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΥΠΕΡΒΑΡΙΚΗΣ ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΙ αποκλειστικά και μόνο στην έκθεση ΘΑΛΑΣΣΙΟΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ – Sea & Tourism Expo.

Διαθέτοντας ένα άρτια καταρτισμένο, επιστημονικό προσωπικό και σύγχρονο ιατρικό τεχνολογικό εξοπλισμό, δημιούργησε ένα από τα πλέον σύγχρονα και αξιόπιστα Ιατρικά Κέντρα της Ευρώπης.

 

 

_yperVARIKO_8alamos_atoma

Επίκεντρο της φιλοσοφίας του, η εξατομικευμένη προσέγγιση του κάθε ασθενούς και της οικογένειάς του και η παροχή υψηλού επιπέδου ιατρικών υπηρεσιών, από το πιο εξειδικευμένο  προσωπικό, σε ένα πρότυπα οργανωμένο και φιλικό περιβάλλον.

_yperVARIKO_geniko

 

Όραμα των δημιουργών του ήταν το Ιατρικό Κέντρο Αρχάγγελοι να καταστεί ένα πρότυπο θεραπευτικό και διαγνωστικό κέντρο με άμεση αναφορά στον άνθρωπο και τη ζωή και βασικό άξονα την αντίληψη ότι η παροχή υψηλού επιπέδου υπηρεσιών υγείας δεν είναι πολυτέλεια άλλα ανάγκη και δικαίωμα κάθε ασθενούς.

_yperVARIKO_8alamos_mesa

 

Στην έκθεση ΘΑΛΑΣΣΙΟΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ – Sea & Tourism Expo θα γνωρίσετε όλες τις υπηρεσίες που μπορεί να μας παρέχει τόσο στην καταδυτική και υπερβαρική ιατρική όσο και στις άλλες ειδικότητες που καλύπτει.

_yperVARIKO_8alamos_eXo

ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ

Γραφτείτε στο newsletter μας για να είστε συνέχεια συντονισμένοι με τα νέα της έκθεσης.

GOLD SPONSOR

Gold Sponsor


INSURANCE SPONSOR

INSURANCE Sponsor


ΤΙΜΩΜΕΝΗ ΠΕΡΙΟΧΗ

to be announced

ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ

* Η έκθεση πραγματοποιείται υπό την Αιγίδα του Σωματείου Ελλήνων Τεχνικών Μηχανών Θαλάσσης Μικρών Σκαφών (ΣΕΜΕΞ), του Υπουργείου Ναυτιλίας, του ΕΟΤ και του Υπουργείου Τουρισμού.

ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ

* Η έκθεση πραγματοποιείται με την υποστήριξη του Πανελλήνιου Συνδέσμου Προπονητών & Εκμισθωτών Θαλασσίων Μέσων Αναψυχής, της Ένωσης Σχολών Ναυαγοσωστικής, της Πανελλήνιας Ένωσης Εκπαιδευτών Υποψήφιων Χειριστών Ταχυπλόων Σκαφών, της Ελληνικής Ομοσπονδίας Υποβρύχιας Δραστηριότητας και Αθλητικής Αλιείας, του Συνδέσμου Καταδυτικών Κέντρων Ελλάδος, του Πανελλήνιου Συνδέσμου Εμπόρων/Κατασκευαστών Ειδών Αλιείας και τέλος του Πανελλήνιου Συνδέσμου Εμπόρων & Κατασκευαστών Ειδών Υποβρύχιας Αλιείας.

ΧΟΡΗΓΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor

INTERNATIONAL MEDIA PARTNER

Sponsor