Για το site της έκθεσης της Θεσσαλονίκης πατήστε εδώ

thessaloniki.boatfishingshow.gr

MEC ΠΑΙΑΝΙΑΣ 13-16 ΜΑΡΤΙΟΥ 2025

03.05.2018

ΚΕΝΤΡΟ ΘΑΛΑΣΣΗΣ – ΗΛΙΑΣ ΒΟΥΛΓΑΡΑΚΗΣ

Cover Icon

BOAT & FISHING SHOW

Το ΚΕΝΤΡΟ ΘΑΛΑΣΣΗΣ αποκλειστικά και μόνο στη Boat & Fishing Show 2018 – Έκθεση Ψάρεμα Σκάφος.

Η εταιρεία ΗΛΙΑΣ ΒΟΥΛΓΑΡΑΚΗΣ & ΣΙΑ ΟΕ, δραστηριοποιείται στις επισκευές και την εμπορία εξωλέμβιων μηχανών και μηχανών θαλάσσης, πολυεστερικών και φουσκωτών σκαφών. Διαθέτει επίσης την εμπορία τρέιλερ, γεννητριών καθώς και ναυτιλιακού εξοπλισμού, ανταλλακτικών και λιπαντικών.

Αντιπροσωπεύει επώνυμα προϊόντα για τη σωστή συντήρηση και υποστήριξη των αναγκών κάθε μικρού σκάφους αναψυχής. Παράλληλα παρέχει πλήρη τεχνική υποστήριξη στην επισκευή και συντήρηση μηχανών θαλάσσης, διαθέτοντας εξουσιοδοτημένο συνεργείο για πολλές μηχανές. Μια σειρά από αυτές είναι VOLVO PENTA, MERCURY, MARINER, YAMAHA, HONDA, MERCRUISER καθώς και για οχήματα θαλάσσης, SEA DOO, KAWASAKI, YAMAHA. Παρέχει επίσης και κινητή μονάδα τεχνικής υποστήριξης, έτσι ώστε να καλύπτει τις τεχνικές ανάγκες των φίλων της θάλασσας σε όλες τις περιπτώσεις.

Από τις λίγες εταιρείες που διαθέτουν σύστημα πιστοποίησης ΕΛΟΤ ISO 2001 που επιβεβαιώνει την υψηλή ποιότητα στις παρεχόμενες υπηρεσίες αλλά και το υψηλής ποιότητας εξειδικευμένο ανθρώπινο δυναμικό που διαθέτει.

Για μία ακόμα χρονιά συμμετέχει στην Boat&Fishing SHOW 2018, με όλη τη γκάμα των προίόντων της.

Επισκεφθείτε το κεντρικό περίπτερο στην έκθεση και δείτε από κοντά όλα τα νέα προιόντα αλλά επωφεληθείτε και από τις πολύτιμες γνώσεις των ανθρώπων της εταιρείας.

 

https://www.kentrothalassis.gr/

B&F SHOW 2025
HELEXPO ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

HELEXPO ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

H Έκθεση ΣΚΑΦΟΣ ΨΑΡΕΜΑ, έρχεται ξανά στο προσκήνιο με την διοργάνωση της 2ης ναυτικής έκθεσης για τη Βόρεια Ελλάδα, την Thessaloniki Boat & Fishing Show 2025 που θα πραγματοποιηθεί στο Διεθνές Εκθεσιακό & Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλονίκης, 17 – 19 Οκτωβρίου 2025.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ

Γραφτείτε στο newsletter μας για να είστε συνέχεια συντονισμένοι με τα νέα της έκθεσης.

SPONSOR

TO BE ANNOUNCED

INSURANCE SPONSOR

INSURANCE Sponsor


ΤΙΜΩΜΕΝΗ ΠΕΡΙΟΧΗ

to be announced

ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ

TO BE ANNOUNCED

ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ

TO BE ANNOUNCED

ΧΟΡΗΓΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

TO BE ANNOUNCED

INTERNATIONAL MEDIA PARTNER

TO BE ANNOUNCED