Για το site της έκθεσης της Θεσσαλονίκης πατήστε εδώ

thessaloniki.boatfishingshow.gr

MEC ΠΑΙΑΝΙΑΣ 07-10 ΜΑΡΤΙΟΥ 2024

03.11.2018

KAREL BOATS

Cover Icon

BOAT & FISHING SHOW

H KAREL BOATS συμμετέχει στην έκθεση ΣΚΑΦΟΣ ΨΑΡΕΜΑ – BOAT & FISHING SHOW 2018.

Στη φετινή Σκάφος Ψάρεμα – Boat & Fishing Show 2018 η Karel Boats, οι Νίκος και Γιώργος Καρελάς θα παρουσιάσουν τα νέα 480 Open και Paxos 170! To Νέο 480 Open διαθέτει ένα πλούσιο στάνταρ εξοπλισμό (Μεγάλη κονσόλα με κάθισμα, ηλεκτρολογικά, μαξιλάρια, ξαπλώστρα, τραπέζι με κολώνα, μπομπάρι πλάτης, σκάλα και ρέλια Inox) και σύγχρονη γάστρα όπου με 30 Hp πλανάρει με 5/6 άτομα!

To Paxos 170 είναι ένα πολύ λειτουργικό και εργονομικό σκάφος με μήκος 4.99 m. Η γάστρα σχεδιάστηκε ώστε να πλανάρει εύκολα με 40Hp και 4 άτομα. Διαθέτει πλούσιο στάνταρ εξοπλισμό και ήδη διαθέτει τους δικούς του «οπαδούς»!

Το ναυπηγείο της εταιρείας KAREL BOATS ξεκίνησε τη δραστηριότητα του το 1977, από τον Γιώργο Καρέλα με έδρα το Κοτρώνι Πατρών. Μερικά χρόνια αργότερα, θα ταράξει τα νερά στην ελληνική αγορά, αφού πρώτη βάζει την έννοια της ταχύπλοης βάρκας, με μοντέλα από 4 έως 5 μέτρα. Στις αρχές του 1990, και σε νέο μεγάλο χώρο, εμπλουτίζει τη γκάμα των σκαφών της με σύγχρονα ταχύπλοα για την εποχή καθώς και open central and side console σκάφη.

Τα τελευταία χρόνια την εταιρεία έχουν αναλάβει ο Νίκος και Γιώργος Καρέλας, με πλούσιες σπουδές πάνω στην ναυπηγική και τη διοίκηση επιχειρήσεων και έχουν καταφέρει να εξάγουν το 70% των προιόντων της, σε χώρες όπως η Γαλλία, Ολλανδία, Ισπανία, Γερμανία, Αλγερία και Τουρκία.

Δείτε από κοντά τις νέες προτάσεις τις KAREL BOATS τόσο για το ψάρεμα, όσο και για την αναψυχή, στην διπλή έκθεση BOAT & FISHING SHOW 2018 – SEA & TOURISM EXPO, 16-18 Μαρτίου στο εκθεσιακό κέντρο HELEXPO MAROUSSI.

www.karelboats.gr

close

HELEXPO ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

H Έκθεση ΣΚΑΦΟΣ ΨΑΡΕΜΑ, έρχεται ξανά στο προσκήνιο με την διοργάνωση της 2ης ναυτικής έκθεσης για τη Βόρεια Ελλάδα, την Thessaloniki Boat & Fishing Show 2023 που θα πραγματοποιηθεί στο Διεθνές Εκθεσιακό & Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλονίκης, 20 – 22 Οκτωβρίου 2023.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ

Γραφτείτε στο newsletter μας για να είστε συνέχεια συντονισμένοι με τα νέα της έκθεσης.

GOLD SPONSOR

Gold Sponsor


INSURANCE SPONSOR

INSURANCE Sponsor


ΤΙΜΩΜΕΝΗ ΠΕΡΙΟΧΗ

to be announced

ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ

* Η έκθεση πραγματοποιείται υπό την Αιγίδα του Σωματείου Ελλήνων Τεχνικών Μηχανών Θαλάσσης Μικρών Σκαφών (ΣΕΜΕΞ), του Υπουργείου Ναυτιλίας, του ΕΟΤ και του Υπουργείου Τουρισμού.

ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ

* Η έκθεση πραγματοποιείται με την υποστήριξη του Πανελλήνιου Συνδέσμου Προπονητών & Εκμισθωτών Θαλασσίων Μέσων Αναψυχής, της Ένωσης Σχολών Ναυαγοσωστικής, της Πανελλήνιας Ένωσης Εκπαιδευτών Υποψήφιων Χειριστών Ταχυπλόων Σκαφών, της Ελληνικής Ομοσπονδίας Υποβρύχιας Δραστηριότητας και Αθλητικής Αλιείας, του Συνδέσμου Καταδυτικών Κέντρων Ελλάδος, του Πανελλήνιου Συνδέσμου Εμπόρων/Κατασκευαστών Ειδών Αλιείας και τέλος του Πανελλήνιου Συνδέσμου Εμπόρων & Κατασκευαστών Ειδών Υποβρύχιας Αλιείας.

ΧΟΡΗΓΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor

INTERNATIONAL MEDIA PARTNER

Sponsor