Για το site της έκθεσης της Θεσσαλονίκης πατήστε εδώ

thessaloniki.boatfishingshow.gr

MEC ΠΑΙΑΝΙΑΣ 07-10 ΜΑΡΤΙΟΥ 2024

02.09.2023

Kappa Services

Cover Icon

BOAT & FISHING SHOW

Η εταιρία Kappa Services συμμετέχει στην έκθεση Σκάφος Ψάρεμα – Boat & Fishing Show 2023, 9-12 Μαρτίου, MEC Παιανίας.

Η Kappa Services είναι αποκλειστικός εισαγωγέας και αντιπρόσωπος για τα Sea Ray σκάφη για την Ελλάδα. Η Sea Ray είναι ένας από τους μεγαλύτερους κατασκευαστές ποιοτικών σκαφών αναψυχής παγκοσμίως που παράγει μοντέλα από 19 έως 40 πόδια. Η Sea Ray δεσμεύεται να διασφαλίσει ότι οι πελάτες της είναι πλήρως ικανοποιημένοι.

Αυτή η δέσμευση δεν είναι απλώς μια ιδανική, αλλά μια εταιρική πολιτική. Ως αποτέλεσμα, οι βαθμολογίες ικανοποίησης πελατών Sea Ray είναι από τις υψηλότερες στον κόσμο και η αξία μεταπώλησης των Sea Ray είναι αξεπέραστη. Για τη Sea Ray, δεν είναι μόνο η απαραίτητη η προσοχή στη λεπτομέρεια. Χρησιμοποιεί μονό τους καλυτέρους προμηθευτές, υλικά και εξαρτήματα και απασχολεί ανθρώπους με μεγάλη διάκριση και πείρα.

Για το ολοκαίνουριο μοντέλο της  Sundancer 370 OB η Sea Ray συνεργάστηκε με την BMW Designworks (σχεδιαστικό τμήμα της BMW). Δείτε περισσότερα εδώ: www.bmwgroupdesignworks.com

Τη Kappa Services θα τη βρείτε στο περίπτερο A.4-B.3

ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ

Γραφτείτε στο newsletter μας για να είστε συνέχεια συντονισμένοι με τα νέα της έκθεσης.

GOLD SPONSOR

Gold Sponsor


INSURANCE SPONSOR

INSURANCE Sponsor


ΤΙΜΩΜΕΝΗ ΠΕΡΙΟΧΗ

to be announced

ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ

* Η έκθεση πραγματοποιείται υπό την Αιγίδα του Σωματείου Ελλήνων Τεχνικών Μηχανών Θαλάσσης Μικρών Σκαφών (ΣΕΜΕΞ), του Υπουργείου Ναυτιλίας, του ΕΟΤ και του Υπουργείου Τουρισμού.

ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ

* Η έκθεση πραγματοποιείται με την υποστήριξη του Πανελλήνιου Συνδέσμου Προπονητών & Εκμισθωτών Θαλασσίων Μέσων Αναψυχής, της Ένωσης Σχολών Ναυαγοσωστικής, της Πανελλήνιας Ένωσης Εκπαιδευτών Υποψήφιων Χειριστών Ταχυπλόων Σκαφών, της Ελληνικής Ομοσπονδίας Υποβρύχιας Δραστηριότητας και Αθλητικής Αλιείας, του Συνδέσμου Καταδυτικών Κέντρων Ελλάδος, του Πανελλήνιου Συνδέσμου Εμπόρων/Κατασκευαστών Ειδών Αλιείας και τέλος του Πανελλήνιου Συνδέσμου Εμπόρων & Κατασκευαστών Ειδών Υποβρύχιας Αλιείας.

ΧΟΡΗΓΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor

INTERNATIONAL MEDIA PARTNER

Sponsor