Για το site της έκθεσης της Θεσσαλονίκης πατήστε εδώ

thessaloniki.boatfishingshow.gr

MEC ΠΑΙΑΝΙΑΣ 07-10 ΜΑΡΤΙΟΥ 2024

02.23.2020

Hydrohulls RIB

Cover Icon

BOAT & FISHING SHOW

Η Hydrohulls συμμετέχει στην έκθεση Σκάφος Ψάρεμα – Boat & Fishing Show 2020, 8 – 10 Μαΐου, Helexpo Maroussi.

Η Hydrοhulls σας προτείνει το νέο “πρωτότοκο” μέλος της, το Hydrοhulls 460. Στο ξεκίνημα αυτής της προσπάθειας η εταιρία επιλέγει να κατασκευάσει ένα RIB στην πιο αγαπημένη και λειτουργική κατηγορία των 5 μέτρων συνδυάζοντας ασφάλεια και αξιοπλοΐα με πολύ προσιτό προς το κοινό κόστος απόκτησης.

Αυτό το καταφέρνει χρησιμοποιώντας τα μικρότερα δυνατά μοτέρ από 30 ως 60 ίππους, μειώνοντας ταυτόχρονα και το κόστος της κατανάλωσης στο ταξίδι. Οι τέσσερις αεροθάλαμοι και η σχεδίαση της γάστρας δίνουν μία αίσθηση ασφάλειας από την πρώτη στιγμή.

Με χώρους που πολλά από τα πεντάμετρα φουσκωτά σκάφη θα ζήλευαν και ποιότητα που κάποιος από την πρώτη στιγμή μπορεί να διακρίνει! Ήρθε για να μείνει στο χώρο των ελληνικών θαλασσών!

Θα βρείτε την Hydrohulls στο επίπεδο D. (ΑΛΙΕΙΑ – ΚΑΤΑΔΥΣΗ) στο περίπτερο D.83-D.85

close

HELEXPO ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

H Έκθεση ΣΚΑΦΟΣ ΨΑΡΕΜΑ, έρχεται ξανά στο προσκήνιο με την διοργάνωση της 2ης ναυτικής έκθεσης για τη Βόρεια Ελλάδα, την Thessaloniki Boat & Fishing Show 2023 που θα πραγματοποιηθεί στο Διεθνές Εκθεσιακό & Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλονίκης, 20 – 22 Οκτωβρίου 2023.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ

Γραφτείτε στο newsletter μας για να είστε συνέχεια συντονισμένοι με τα νέα της έκθεσης.

GOLD SPONSOR

Gold Sponsor


INSURANCE SPONSOR

INSURANCE Sponsor


ΤΙΜΩΜΕΝΗ ΠΕΡΙΟΧΗ

to be announced

ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ

* Η έκθεση πραγματοποιείται υπό την Αιγίδα του Σωματείου Ελλήνων Τεχνικών Μηχανών Θαλάσσης Μικρών Σκαφών (ΣΕΜΕΞ), του Υπουργείου Ναυτιλίας, του ΕΟΤ και του Υπουργείου Τουρισμού.

ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ

* Η έκθεση πραγματοποιείται με την υποστήριξη του Πανελλήνιου Συνδέσμου Προπονητών & Εκμισθωτών Θαλασσίων Μέσων Αναψυχής, της Ένωσης Σχολών Ναυαγοσωστικής, της Πανελλήνιας Ένωσης Εκπαιδευτών Υποψήφιων Χειριστών Ταχυπλόων Σκαφών, της Ελληνικής Ομοσπονδίας Υποβρύχιας Δραστηριότητας και Αθλητικής Αλιείας, του Συνδέσμου Καταδυτικών Κέντρων Ελλάδος, του Πανελλήνιου Συνδέσμου Εμπόρων/Κατασκευαστών Ειδών Αλιείας και τέλος του Πανελλήνιου Συνδέσμου Εμπόρων & Κατασκευαστών Ειδών Υποβρύχιας Αλιείας.

ΧΟΡΗΓΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor

INTERNATIONAL MEDIA PARTNER

Sponsor