Για το site της έκθεσης της Θεσσαλονίκης πατήστε εδώ

thessaloniki.boatfishingshow.gr

MEC ΠΑΙΑΝΙΑΣ 07-10 ΜΑΡΤΙΟΥ 2024

03.02.2022

High-End Solutions Μ.Ι.Κ.Ε.

Cover Icon

BOAT & FISHING SHOW

Η εταιρία High-End Solutions Μ.Ι.Κ.Ε. συμμετέχει στην έκθεση Σκάφος Ψάρεμα – Boat & Fishing Show 2022, 10 – 13 Μαρτίου, MEC Παιανίας!

Η High-End Solutions διαθέτει τις πιο ολοκληρωμένες λύσεις Ηχοσυστημάτων και Μονωτικών Υλικών για το σκάφος. Με την πολυετή εμπειρία της στο χώρο και μέσα από μία μεγάλη ποικιλία premium προϊόντων marine, μπορεί και προσφέρει εξατομικευμένες λύσεις σε κάθε ζήτηση.

Με τα προϊόντα ήχου του Ιταλικού οίκου HERTZ MARINE, η μουσική στο σκάφος γίνεται ο απαραίτητος συνταξιδιώτης σε όλες τις θαλάσσιες εξορμήσεις! Η κορυφαία ποιότητα κατασκευής, οι τεχνολογίες αιχμής που χρησιμοποιούνται και η πληρέστερη γκάμα προϊόντων που διαθέτει, έχουν καταστήσει τη HERTZ MARINE τον ηγέτη στο χώρο των ηχοσυστήματων.

Ο Αμερικάνικος οίκος DYNAMAT διαθέτει όλα τα απαραίτητα μονωτικά υλικά που χρειάζονται για ένα ευχάριστο και ήσυχο περιβάλλον στο σκάφος χωρίς θορύβους και κραδασμούς. Xtreme, Dynaliner, Dynapad και Hoodliner είναι κάποια από τα marine προϊόντα της DYNAMAT που θα μειώσουν τον ήχο, τις δονήσεις και τη θερμότητα των μηχανών αλλά θα ενισχύσουν και τη γάστρα για ένα άνετο και ευχάριστο ταξίδι.

Τη High-End Solutions θα βρείτε στο περίπτερο C.46

close

HELEXPO ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

H Έκθεση ΣΚΑΦΟΣ ΨΑΡΕΜΑ, έρχεται ξανά στο προσκήνιο με την διοργάνωση της 2ης ναυτικής έκθεσης για τη Βόρεια Ελλάδα, την Thessaloniki Boat & Fishing Show 2023 που θα πραγματοποιηθεί στο Διεθνές Εκθεσιακό & Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλονίκης, 20 – 22 Οκτωβρίου 2023.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ

Γραφτείτε στο newsletter μας για να είστε συνέχεια συντονισμένοι με τα νέα της έκθεσης.

GOLD SPONSOR

Gold Sponsor


INSURANCE SPONSOR

INSURANCE Sponsor


ΤΙΜΩΜΕΝΗ ΠΕΡΙΟΧΗ

to be announced

ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ

* Η έκθεση πραγματοποιείται υπό την Αιγίδα του Σωματείου Ελλήνων Τεχνικών Μηχανών Θαλάσσης Μικρών Σκαφών (ΣΕΜΕΞ), του Υπουργείου Ναυτιλίας, του ΕΟΤ και του Υπουργείου Τουρισμού.

ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ

* Η έκθεση πραγματοποιείται με την υποστήριξη του Πανελλήνιου Συνδέσμου Προπονητών & Εκμισθωτών Θαλασσίων Μέσων Αναψυχής, της Ένωσης Σχολών Ναυαγοσωστικής, της Πανελλήνιας Ένωσης Εκπαιδευτών Υποψήφιων Χειριστών Ταχυπλόων Σκαφών, της Ελληνικής Ομοσπονδίας Υποβρύχιας Δραστηριότητας και Αθλητικής Αλιείας, του Συνδέσμου Καταδυτικών Κέντρων Ελλάδος, του Πανελλήνιου Συνδέσμου Εμπόρων/Κατασκευαστών Ειδών Αλιείας και τέλος του Πανελλήνιου Συνδέσμου Εμπόρων & Κατασκευαστών Ειδών Υποβρύχιας Αλιείας.

ΧΟΡΗΓΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor

INTERNATIONAL MEDIA PARTNER

Sponsor