Για το site της έκθεσης της Θεσσαλονίκης πατήστε εδώ

thessaloniki.boatfishingshow.gr

MEC ΠΑΙΑΝΙΑΣ 13-16 ΜΑΡΤΙΟΥ 2025

03.02.2022

High-End Solutions Μ.Ι.Κ.Ε.

Cover Icon

BOAT & FISHING SHOW

Η εταιρία High-End Solutions Μ.Ι.Κ.Ε. συμμετέχει στην έκθεση Σκάφος Ψάρεμα – Boat & Fishing Show 2022, 10 – 13 Μαρτίου, MEC Παιανίας!

Η High-End Solutions διαθέτει τις πιο ολοκληρωμένες λύσεις Ηχοσυστημάτων και Μονωτικών Υλικών για το σκάφος. Με την πολυετή εμπειρία της στο χώρο και μέσα από μία μεγάλη ποικιλία premium προϊόντων marine, μπορεί και προσφέρει εξατομικευμένες λύσεις σε κάθε ζήτηση.

Με τα προϊόντα ήχου του Ιταλικού οίκου HERTZ MARINE, η μουσική στο σκάφος γίνεται ο απαραίτητος συνταξιδιώτης σε όλες τις θαλάσσιες εξορμήσεις! Η κορυφαία ποιότητα κατασκευής, οι τεχνολογίες αιχμής που χρησιμοποιούνται και η πληρέστερη γκάμα προϊόντων που διαθέτει, έχουν καταστήσει τη HERTZ MARINE τον ηγέτη στο χώρο των ηχοσυστήματων.

Ο Αμερικάνικος οίκος DYNAMAT διαθέτει όλα τα απαραίτητα μονωτικά υλικά που χρειάζονται για ένα ευχάριστο και ήσυχο περιβάλλον στο σκάφος χωρίς θορύβους και κραδασμούς. Xtreme, Dynaliner, Dynapad και Hoodliner είναι κάποια από τα marine προϊόντα της DYNAMAT που θα μειώσουν τον ήχο, τις δονήσεις και τη θερμότητα των μηχανών αλλά θα ενισχύσουν και τη γάστρα για ένα άνετο και ευχάριστο ταξίδι.

Τη High-End Solutions θα βρείτε στο περίπτερο C.46

B&F SHOW 2025
HELEXPO ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

HELEXPO ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

H Έκθεση ΣΚΑΦΟΣ ΨΑΡΕΜΑ, έρχεται ξανά στο προσκήνιο με την διοργάνωση της 2ης ναυτικής έκθεσης για τη Βόρεια Ελλάδα, την Thessaloniki Boat & Fishing Show 2025 που θα πραγματοποιηθεί στο Διεθνές Εκθεσιακό & Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλονίκης, 17 – 19 Οκτωβρίου 2025.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ

Γραφτείτε στο newsletter μας για να είστε συνέχεια συντονισμένοι με τα νέα της έκθεσης.

SPONSOR

TO BE ANNOUNCED

INSURANCE SPONSOR

INSURANCE Sponsor


ΤΙΜΩΜΕΝΗ ΠΕΡΙΟΧΗ

to be announced

ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ

TO BE ANNOUNCED

ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ

TO BE ANNOUNCED

ΧΟΡΗΓΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

TO BE ANNOUNCED

INTERNATIONAL MEDIA PARTNER

TO BE ANNOUNCED