Για το site της έκθεσης της Θεσσαλονίκης πατήστε εδώ

thessaloniki.boatfishingshow.gr

MEC ΠΑΙΑΝΙΑΣ 07-10 ΜΑΡΤΙΟΥ 2024

02.10.2024

Hertz Marine – Ηχοσυστήματα Σκαφών

Cover Icon

BOAT & FISHING SHOW

Η Hertz Marine συμμετέχει στη ναυτική έκθεση Σκάφος Ψάρεμα – Boat & Fishing Show 2024, 7-10 Μαρτίου, MEC Παιανίας!

Η Hertz Marine θα παρουσιάσει τις πιο ολοκληρωμένες λύσεις ηχοσυστημάτων στα σκάφη. Μέσα από μία μεγάλη ποικιλία προϊόντων marineκαι εξατομικευμένων λύσεων, θα βρείτε αυτό που ψάχνετε σε ραδιόφωνα, πηγές ήχου, ηχεία, ενισχυτές ήχου, καλώδια, μπαταρίες και μονωτικά υλικά.

Τα προϊόντα και υλικά που θα επιλέξετε διαθέτουν όλες τις απαραίτητες πιστοποιήσεις για τοποθέτηση και χρήση σε κάθε είδους σκάφος, καθώς έχουν την υπογραφή των μεγαλύτερων κατασκευαστών: Hertz, Connection, Mac Audio, Fullriver, Dynamat και STP.

Η Hertz Marine θα παρουσιάσει όλα τα νέα μοντέλα της Hertz σε πηγές ήχου, ηχεία και ενισχυτές. Επιπλέον, θα μπορείτε να δοκιμάσετε από κοντά τις δυνατότητες και λειτουργίες τους και να απολαύσετε την υψηλή απόδοσή τους σε μία ειδικά κατασκευασμένη κονσόλα ήχου, αλλά και σε πραγματικό χώρο σκάφους!

Θα γνωρίσετε από κοντά την πολυαναμενόμενη πηγή ήχου HMR10, τον ισχυρό 5-κάναλο ενισχυτή HCP5MD (12V/24V), καθώς και τα νέα μοντέλα της ήδη επιτυχημένης σειράς ηχείων HMX.

Δώστε μια άλλη διάσταση στο σκάφος σας με τα προϊόντα της Visual Acoustics!

 

Σχετική εικόνα

B&F SHOW 2023
HELEXPO ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

HELEXPO ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

H Έκθεση ΣΚΑΦΟΣ ΨΑΡΕΜΑ, έρχεται ξανά στο προσκήνιο με την διοργάνωση της 2ης ναυτικής έκθεσης για τη Βόρεια Ελλάδα, την Thessaloniki Boat & Fishing Show 2023 που θα πραγματοποιηθεί στο Διεθνές Εκθεσιακό & Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλονίκης, 20 – 22 Οκτωβρίου 2023.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ

Γραφτείτε στο newsletter μας για να είστε συνέχεια συντονισμένοι με τα νέα της έκθεσης.

GOLD SPONSOR

To be announced

INSURANCE SPONSOR

INSURANCE Sponsor


ΤΙΜΩΜΕΝΗ ΠΕΡΙΟΧΗ

to be announced

ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ

* Η έκθεση πραγματοποιείται υπό την Αιγίδα του Σωματείου Ελλήνων Τεχνικών Μηχανών Θαλάσσης Μικρών Σκαφών (ΣΕΜΕΞ), του Υπουργείου Ναυτιλίας, του ΕΟΤ και του Υπουργείου Τουρισμού.

ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ

* Η έκθεση πραγματοποιείται με την υποστήριξη του Πανελλήνιου Συνδέσμου Προπονητών & Εκμισθωτών Θαλασσίων Μέσων Αναψυχής, της Ένωσης Σχολών Ναυαγοσωστικής, της Πανελλήνιας Ένωσης Εκπαιδευτών Υποψήφιων Χειριστών Ταχυπλόων Σκαφών, της Ελληνικής Ομοσπονδίας Υποβρύχιας Δραστηριότητας και Αθλητικής Αλιείας, του Συνδέσμου Καταδυτικών Κέντρων Ελλάδος, του Πανελλήνιου Συνδέσμου Εμπόρων/Κατασκευαστών Ειδών Αλιείας και τέλος του Πανελλήνιου Συνδέσμου Εμπόρων & Κατασκευαστών Ειδών Υποβρύχιας Αλιείας.

ΧΟΡΗΓΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor

INTERNATIONAL MEDIA PARTNER

Sponsor