Για το site της έκθεσης της Θεσσαλονίκης πατήστε εδώ

thessaloniki.boatfishingshow.gr

MEC ΠΑΙΑΝΙΑΣ 07-10 ΜΑΡΤΙΟΥ 2024

02.26.2020

Helly Hansen

Cover Icon

BOAT & FISHING SHOW

Η εταιρία Helly Hansen συμμετέχει στην έκθεση Σκάφος Ψάρεμα – Boat & Fishing Show 2020, 8 – 10 Μαΐου, Helexpo Maroussi.

Η Helly Hansen είναι μια εταιρία Νορβηγικής καταγωγής που ξεκίνησε το 1877 και θεωρείται ο Leader της αγοράς όσον αναφορά τον ρουχισμό ιστιοπλοΐας και  ski.

Έχει κάνει σημαντικές συνεργασίες με κορυφαία πληρώματα ιστιοπλοΐας και έχει με τον τρόπο αυτό πάρει μέρος στους σημαντικότερους αγώνες ιστιοπλοΐας παγκοσμίως, κάποια παραδείγματα παρακάτω.

Volvo Ocean Race με τα σκάφη Ericsson και Mapfre, Americas Cup, Atlas Ocean Racing. Επιπλέον με ρουχισμό Helly Hansen εξοπλίζονται σημαντικές διασωστικές ομάδες όπως η Βασιλική Ακτοφυλακή του Ηνωμένου Βασιλείου (RLNI)

Εκπροσωπείται δε από τους σημαντικότερους αθλητές ιστιοπλοΐας παγκοσμίως όπως, Mats Grimsaeth, Milan Kolacek, Thomas Coville.

Όλα ξεκίνησαν το 1877 όταν ο πλοίαρχος Helly Juell Hansen βρήκε έναν καλύτερο τρόπο προστασίας από τις σκληρές Νορβηγικές καιρικές συνθήκες.

Σύντομα, ο καπετάνιος Hansen και η σύζυγός του Margarethe ξεκίνησαν μια επιχείρηση που παρήγαγε  αδιάβροχες νιτσεράδες , παντελόνια και μουσαμάδες κατασκευασμένα από τραχύ λινό ύφασμα εμποτισμένο με λιναρέλαιο (το πρώτο αδιάβροχο και διαπνέον ένδυμα παγκοσμίως ήταν γεγονός ) και ένας θρύλος γεννήθηκε! Τα προϊόντα Helly Hansen φοριούνται και τα εμπιστεύονται επαγγελματίες σε ωκεανούς, σε βουνά και σε εργοτάξια. Ως μάρκα ενδυμάτων # 1 για επαγγελματίες του σκι, θα βρείτε τα HH σε περισσότερα από 200 χιονοδρομικά κέντρα σε όλο τον κόσμο και χρησιμοποιούνται από περισσότερους από 55.000 επαγγελματίες του σκι. Τα ρούχα ιστιοπλοΐας HH φοριούνται από ναυτικούς παγκόσμιας κλάσης στους πέντε ωκεανούς και είμαστε περήφανοι που συνεργαζόμαστε και συμμετέχουμε σε μερικές από τις πιο εμβληματικές ρεγκάτες και τους κορυφαίους ιστιοπλοϊκούς ομίλους. Συνεχίζουμε να υποστηρίζουμε την κληρονομιά του καπετάνιου Hansen μέσω μιας μακράς λίστας καινοτομιών πρώτης κυκλοφορίας που αναπτύσσονται με την γνώση και την εμπειρία εκείνων που δουλεύουν στα πιο σκληρά περιβάλλοντα του κόσμου, τα ρούχα πάντα σχεδιάζονται με την καθοδήγηση επαγγελματιών του χώρου.

Τη Helly Hansen θα τη βρείτε στο περίπτερο D40

B&F SHOW 2023
HELEXPO ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

HELEXPO ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

H Έκθεση ΣΚΑΦΟΣ ΨΑΡΕΜΑ, έρχεται ξανά στο προσκήνιο με την διοργάνωση της 2ης ναυτικής έκθεσης για τη Βόρεια Ελλάδα, την Thessaloniki Boat & Fishing Show 2023 που θα πραγματοποιηθεί στο Διεθνές Εκθεσιακό & Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλονίκης, 20 – 22 Οκτωβρίου 2023.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ

Γραφτείτε στο newsletter μας για να είστε συνέχεια συντονισμένοι με τα νέα της έκθεσης.

GOLD SPONSOR

To be announced

INSURANCE SPONSOR

INSURANCE Sponsor


ΤΙΜΩΜΕΝΗ ΠΕΡΙΟΧΗ

to be announced

ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ

* Η έκθεση πραγματοποιείται υπό την Αιγίδα του Σωματείου Ελλήνων Τεχνικών Μηχανών Θαλάσσης Μικρών Σκαφών (ΣΕΜΕΞ), του Υπουργείου Ναυτιλίας, του ΕΟΤ και του Υπουργείου Τουρισμού.

ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ

* Η έκθεση πραγματοποιείται με την υποστήριξη του Πανελλήνιου Συνδέσμου Προπονητών & Εκμισθωτών Θαλασσίων Μέσων Αναψυχής, της Ένωσης Σχολών Ναυαγοσωστικής, της Πανελλήνιας Ένωσης Εκπαιδευτών Υποψήφιων Χειριστών Ταχυπλόων Σκαφών, της Ελληνικής Ομοσπονδίας Υποβρύχιας Δραστηριότητας και Αθλητικής Αλιείας, του Συνδέσμου Καταδυτικών Κέντρων Ελλάδος, του Πανελλήνιου Συνδέσμου Εμπόρων/Κατασκευαστών Ειδών Αλιείας και τέλος του Πανελλήνιου Συνδέσμου Εμπόρων & Κατασκευαστών Ειδών Υποβρύχιας Αλιείας.

ΧΟΡΗΓΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor

INTERNATIONAL MEDIA PARTNER

Sponsor