Για το site της έκθεσης της Θεσσαλονίκης πατήστε εδώ

thessaloniki.boatfishingshow.gr

MEC ΠΑΙΑΝΙΑΣ 07-10 ΜΑΡΤΙΟΥ 2024

03.10.2016

Hellas Marine Electronics

Cover Icon

BOAT & FISHING SHOW

Η Hellas Marine Electronics στην Έκθεση Σκάφος Ψάρεμα – Boat & Fishing Show 2016.

H Hellas Marine Electronics είναι μία από πιο καταξιωμένες εταιρίες στην ελληνική αγορά των ηλεκτρονικών ναυτιλίας. Έχοντας ως πρωταρχικό στόχο την παροχή ολοκληρωμένων λύσεων, με υψηλής ποιότητας ηλεκτρονικά και υπηρεσίες, εισάγει, διακινεί και υποστηρίζει, ως αποκλειστικός αντιπρόσωπος στην Ελλάδα, μεγάλους κατασκευαστικούς οίκους του κόσμου όπως: KODEN, SEIWA, McMURDO, COMNAV, NEXUS, INTELLIAN, NOBELTEC, NOTUS, MARINE INSTRUMENTS κ.α.

Εμπνευστής και δημιουργός της εταιρίας είναι ο Γεώργιος Κατσαφάνας που ξεκίνησε το 1965 την πορεία του στο χώρο. Το 1992 δημιούργησε την προσωπική του εταιρία και έχοντας σαν βασική του αρχή τον σεβασμό προς τον πελάτη, είχε σταθερά ανοδική δυναμική πορεία και ανέπτυξε σχέσεις εμπιστοσύνης και αμοιβαιότητας με τους πελάτες και την αγορά. Την τελευταία δεκαετία η εταιρία διοικείται από τον Δημήτρη Κατσαφάνα και τη Βίκυ Κατσαφάνα, που βασιζόμενοι στην επιστημονική τους κατάρτιση αλλά και στη βαθιά γνώση της αγοράς, συνεχίζουν να υπηρετούν με ήθος και συνέπεια τις απαιτήσεις των πελατών τους και έχουν κάνει το όνομα της εταιρίας να είναι συνώνυμο της αξιοπιστίας και της εγγύησης.

Η Hellas Marine Electronics διαθέτει επίσης ένα εξειδικευμένο τμήμα service, που αποτελείται από έμπειρους και άριστα καταρτισμένους τεχνικούς πάνω στις νέες τεχνολογίες, καθώς και μια πλήρως οργανωμένη αποθήκη παρακαταθήκης ανταλλακτικών, έτσι ώστε να  εξυπηρετεί τους πελάτες σε ολόκληρη την ελληνική επικράτεια, γρήγορα, αποτελεσματικά και με το μικρότερο δυνατό οικονομικό κόστος. Το τμήμα ‘υποστήριξης των πωλήσεων’ είναι πολύ σημαντικό για την εταιρία.

Δείτε από κοντά στην Έκθεση Σκάφος Ψάρεμα – Boat & Fishing Show 2016 όλα τα νέα προιόντα της και γνωρίστε τις υπηρεσίες της.

B&F SHOW 2023
HELEXPO ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

HELEXPO ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

H Έκθεση ΣΚΑΦΟΣ ΨΑΡΕΜΑ, έρχεται ξανά στο προσκήνιο με την διοργάνωση της 2ης ναυτικής έκθεσης για τη Βόρεια Ελλάδα, την Thessaloniki Boat & Fishing Show 2023 που θα πραγματοποιηθεί στο Διεθνές Εκθεσιακό & Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλονίκης, 20 – 22 Οκτωβρίου 2023.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ

Γραφτείτε στο newsletter μας για να είστε συνέχεια συντονισμένοι με τα νέα της έκθεσης.

GOLD SPONSOR

To be announced

INSURANCE SPONSOR

INSURANCE Sponsor


ΤΙΜΩΜΕΝΗ ΠΕΡΙΟΧΗ

to be announced

ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ

* Η έκθεση πραγματοποιείται υπό την Αιγίδα του Σωματείου Ελλήνων Τεχνικών Μηχανών Θαλάσσης Μικρών Σκαφών (ΣΕΜΕΞ), του Υπουργείου Ναυτιλίας, του ΕΟΤ και του Υπουργείου Τουρισμού.

ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ

* Η έκθεση πραγματοποιείται με την υποστήριξη του Πανελλήνιου Συνδέσμου Προπονητών & Εκμισθωτών Θαλασσίων Μέσων Αναψυχής, της Ένωσης Σχολών Ναυαγοσωστικής, της Πανελλήνιας Ένωσης Εκπαιδευτών Υποψήφιων Χειριστών Ταχυπλόων Σκαφών, της Ελληνικής Ομοσπονδίας Υποβρύχιας Δραστηριότητας και Αθλητικής Αλιείας, του Συνδέσμου Καταδυτικών Κέντρων Ελλάδος, του Πανελλήνιου Συνδέσμου Εμπόρων/Κατασκευαστών Ειδών Αλιείας και τέλος του Πανελλήνιου Συνδέσμου Εμπόρων & Κατασκευαστών Ειδών Υποβρύχιας Αλιείας.

ΧΟΡΗΓΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor

INTERNATIONAL MEDIA PARTNER

Sponsor