ΝΕΕΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ MEC ΠΑΙΑΝΙΑΣ 10-13 ΜΑΡΤΙΟΥ 2022

03.27.2017

GO ACTIVE

Cover Icon

BOAT & FISHING SHOW

Η εταιρία GO ACTIVE  θα δώσει δυναμικό παρόν στην Έκθεση Θαλάσσιος Τουρισμός Sea & Tourism Expo , που διοργανώνεται μαζί με την Έκθεση Ψάρεμα – Σκάφος Boat & Fishing Show.

Η πρωτοπόρα εταιρία GO ACTIVE συμβάλλει με τα απαραίτητα εφόδια τεχνογνωσίας και τον κατάλληλο εξοπλισμό υποστήριξης, στην αρμονική συνύπαρξη μεταξύ ανθρώπου και φυσικού περιβάλλοντος. Εξοπλίζει τον κλάδο της υπαίθριας και εναλλακτικής δραστηριότητας προσφέροντας μια ασύγκριτη γκάμα εξοπλισμού δράσης και λειτουργικών προϊόντων. Καλύπτει στα σίγουρα τις ποικίλες ανάγκες εξόρμησης και κάθε μορφή δράσης, πέρα από τα γνωστά και πάνω από τα καθιερωμένα.
Σκοπός και ακλόνητο πιστεύω μας αποτελεί η διασφάλιση υψηλής ποιότητας καινοτόμων προϊόντων σε όλους όσους αναζητούν αποτελεσματικές, ευφυείς και σωτήριες λύσεις, ιδιαίτερα στους τομείς: της Υπαίθριας και Εναλλακτικής Δραστηριότητας, και τις επιχειρησιακές ομάδες επαγγελματικής Πρόληψης, Διάσωσης και Ασφαλείας. Γι’ αυτό, διαθέτουμε γνήσιες διεθνείς σειρές αναγνωρισμένων προϊόντων και εξαιρετικών ειδών εξοπλισμού, με πιστοποιημένα κριτήρια υψηλών προδιαγραφών.

ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ

Γραφτείτε στο newsletter μας για να είστε συνέχεια συντονισμένοι με τα νέα της έκθεσης.

ΧΡΥΣΟΣ ΧΟΡΗΓΟΣ

Gold Sponsor


ΜΕΓΑΛΟΣ ΧΟΡΗΓΟΣ

Big Sponsor


ΤΙΜΩΜΕΝΗ ΠΕΡΙΟΧΗ

Sponsor


ΧΟΡΗΓΟΙ

Sponsor Image