Για το site της έκθεσης της Θεσσαλονίκης πατήστε εδώ

thessaloniki.boatfishingshow.gr

MEC ΠΑΙΑΝΙΑΣ 07-10 ΜΑΡΤΙΟΥ 2024

03.27.2017

GO ACTIVE

Cover Icon

BOAT & FISHING SHOW

Η εταιρία GO ACTIVE  θα δώσει δυναμικό παρόν στην Έκθεση Θαλάσσιος Τουρισμός Sea & Tourism Expo , που διοργανώνεται μαζί με την Έκθεση Ψάρεμα – Σκάφος Boat & Fishing Show.

Η πρωτοπόρα εταιρία GO ACTIVE συμβάλλει με τα απαραίτητα εφόδια τεχνογνωσίας και τον κατάλληλο εξοπλισμό υποστήριξης, στην αρμονική συνύπαρξη μεταξύ ανθρώπου και φυσικού περιβάλλοντος. Εξοπλίζει τον κλάδο της υπαίθριας και εναλλακτικής δραστηριότητας προσφέροντας μια ασύγκριτη γκάμα εξοπλισμού δράσης και λειτουργικών προϊόντων. Καλύπτει στα σίγουρα τις ποικίλες ανάγκες εξόρμησης και κάθε μορφή δράσης, πέρα από τα γνωστά και πάνω από τα καθιερωμένα.
Σκοπός και ακλόνητο πιστεύω μας αποτελεί η διασφάλιση υψηλής ποιότητας καινοτόμων προϊόντων σε όλους όσους αναζητούν αποτελεσματικές, ευφυείς και σωτήριες λύσεις, ιδιαίτερα στους τομείς: της Υπαίθριας και Εναλλακτικής Δραστηριότητας, και τις επιχειρησιακές ομάδες επαγγελματικής Πρόληψης, Διάσωσης και Ασφαλείας. Γι’ αυτό, διαθέτουμε γνήσιες διεθνείς σειρές αναγνωρισμένων προϊόντων και εξαιρετικών ειδών εξοπλισμού, με πιστοποιημένα κριτήρια υψηλών προδιαγραφών.

B&F SHOW 2023
HELEXPO ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

HELEXPO ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

H Έκθεση ΣΚΑΦΟΣ ΨΑΡΕΜΑ, έρχεται ξανά στο προσκήνιο με την διοργάνωση της 2ης ναυτικής έκθεσης για τη Βόρεια Ελλάδα, την Thessaloniki Boat & Fishing Show 2023 που θα πραγματοποιηθεί στο Διεθνές Εκθεσιακό & Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλονίκης, 20 – 22 Οκτωβρίου 2023.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ

Γραφτείτε στο newsletter μας για να είστε συνέχεια συντονισμένοι με τα νέα της έκθεσης.

GOLD SPONSOR

To be announced

INSURANCE SPONSOR

INSURANCE Sponsor


ΤΙΜΩΜΕΝΗ ΠΕΡΙΟΧΗ

to be announced

ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ

* Η έκθεση πραγματοποιείται υπό την Αιγίδα του Σωματείου Ελλήνων Τεχνικών Μηχανών Θαλάσσης Μικρών Σκαφών (ΣΕΜΕΞ), του Υπουργείου Ναυτιλίας, του ΕΟΤ και του Υπουργείου Τουρισμού.

ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ

* Η έκθεση πραγματοποιείται με την υποστήριξη του Πανελλήνιου Συνδέσμου Προπονητών & Εκμισθωτών Θαλασσίων Μέσων Αναψυχής, της Ένωσης Σχολών Ναυαγοσωστικής, της Πανελλήνιας Ένωσης Εκπαιδευτών Υποψήφιων Χειριστών Ταχυπλόων Σκαφών, της Ελληνικής Ομοσπονδίας Υποβρύχιας Δραστηριότητας και Αθλητικής Αλιείας, του Συνδέσμου Καταδυτικών Κέντρων Ελλάδος, του Πανελλήνιου Συνδέσμου Εμπόρων/Κατασκευαστών Ειδών Αλιείας και τέλος του Πανελλήνιου Συνδέσμου Εμπόρων & Κατασκευαστών Ειδών Υποβρύχιας Αλιείας.

ΧΟΡΗΓΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor

INTERNATIONAL MEDIA PARTNER

Sponsor