Για το site της έκθεσης της Θεσσαλονίκης πατήστε εδώ

thessaloniki.boatfishingshow.gr

MEC ΠΑΙΑΝΙΑΣ 13-16 ΜΑΡΤΙΟΥ 2025

02.09.2020

Furuno Hellas S.A.

Cover Icon

BOAT & FISHING SHOW

Η Furuno Hellas S.A συμμετέχει στην έκθεση Ψάρεμα Σκάφος – Boat & Fishing Show 2020, 8 – 10 Μαΐου, Helexpo Maroussi!

Η Furuno Hellas S.A. θα παρουσιάσει για πρώτη φορά στην Ελλάδα τη νέα σειρά Πολυμηχανημάτων Furuno NAVnet TZ Touch3, στην Έκθεση Boat & Fishing Show 2020.

Στο περιπτερό της θα βρείτε επίσης τα GP-1871 F και GP-1971 F, το Navpilot 300 και άλλα σύγχρονα και επαναστατικά ηλεκτρονικά βοηθήματα ναυσιπλοΐας!

Η εποχή της τρισδιάστατης απεικόνισης του βυθού και των ψαριών έχει έρθει με το DFF3D. Δείτε από κοντά όλα αυτά που φαντάζεστε ότι συμβαίνουν στον βυθό σε πραγματική 3D απεικόνιση!

Παράλληλα θα δούμε και όλα τα άλλα ηλεκτρονικά της Ιαπωνικής φίρμας όπως: Τη σειρά Πολυοργάνων FI-70 Series για χρήση σε Ιστιοπλοϊκά σκάφη, το Επαναστατικό Σύστημα Αυτόματου Πιλότου Navpilot 711C SABIKI Mode που κρατάει την θέση του σκάφους όπου επιθυμεί ο χειριστής.

Θα γνωρίσουμε από κοντά τα νέα µοντέλα FCV-628 & FCV-588  που έχουν ισχύ 600W (FCV-628) και 1kW (FCV-588), είναι εξοπλισμένα µε το βραβευμένο ψηφιακό φίλτρο FDF (Furuno Digital Filter). Ενσωματώνουν τις καινοτόμες Accufish (υπολογισµός µήκους ψαριού), Bottom Discrimination Mode (ανάλυση υλικών πυθµένα) και Post Processing Gain control (ρύθμιση και αλλαγή ευαισθησίας σε όλο το ιστορικό της οθόνης).

Τη Furuno Hellas S.A. θα βρείτε στο περίπτερο B.29-B.41

B&F SHOW 2025
HELEXPO ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

HELEXPO ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

H Έκθεση ΣΚΑΦΟΣ ΨΑΡΕΜΑ, έρχεται ξανά στο προσκήνιο με την διοργάνωση της 2ης ναυτικής έκθεσης για τη Βόρεια Ελλάδα, την Thessaloniki Boat & Fishing Show 2025 που θα πραγματοποιηθεί στο Διεθνές Εκθεσιακό & Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλονίκης, 17 – 19 Οκτωβρίου 2025.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ

Γραφτείτε στο newsletter μας για να είστε συνέχεια συντονισμένοι με τα νέα της έκθεσης.

SPONSOR

TO BE ANNOUNCED

INSURANCE SPONSOR

INSURANCE Sponsor


ΤΙΜΩΜΕΝΗ ΠΕΡΙΟΧΗ

to be announced

ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ

TO BE ANNOUNCED

ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ

TO BE ANNOUNCED

ΧΟΡΗΓΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

TO BE ANNOUNCED

INTERNATIONAL MEDIA PARTNER

TO BE ANNOUNCED