Για το site της έκθεσης της Θεσσαλονίκης πατήστε εδώ

thessaloniki.boatfishingshow.gr

MEC ΠΑΙΑΝΙΑΣ 13-16 ΜΑΡΤΙΟΥ 2025

02.18.2022

Fun Ocean Outdoors

Cover Icon

BOAT & FISHING SHOW

Η Fun Ocean Outdoors συμμετέχει συμμετέχει στην έκθεση Θαλάσσιος Τουρισμός – Sea & Tourism Expo 2022 που διοργανώνεται παράλληλα με την Boat & Fishing Show 2022 – Έκθεση Ψάρεμα Σκάφος, 10 – 13 Μαρτίου, MEC Παιανίας.

Ο Βασίλης Μπουτσορής, ένας από τους πρωτοπόρους σε αυτό το χώρο, έχει δημιουργήσει εδώ και αρκετά χρόνια, μια επιχείρηση εξειδικευμένων αθλητικών ειδών, με αντικείμενο εργασιών τα θαλάσσια σπορ. Όπως καγιάκ, κανό, windsurfing, kite-surfing, θαλάσσια ποδήλατα, αιώρες, και πολλά άλλα. Η Fun Ocean, αντιπροσωπεύει και έχει την αποκλειστική διάθεση για την Ελλάδα, κάποιες από τις κορυφαίες εταιρείες παγκοσμίως. Για παράδειγμα, Wilderness systems, Mad River, AT Paddles, Wave sport, και άλλες πολλές.

Στο μεγάλο περίπτερο της Fun Ocean, θα μπορέσει κάποιος να δει από κοντά όλα τα μοντέλα της WILDERNESS SYSTEMS KAYAKS, καθώς και τα περισσότερα μοντέλα SUP της BOARDWORKS. Στους φίλους του kayak fishing εντύπωση θα προκαλέσουν τα μοντέλα για αυτή την τεχνική. Ο σχεδιασμός, η ποιότητα αλλά και τα πολλά αξεσουάρ τους θα τραβήξουν το ενδιαφέρον σε όλους τους επισκέπτες.

Την Fun Ocean Outdoors θα βρείτε στο περίπτερο A.45

B&F SHOW 2025
HELEXPO ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

HELEXPO ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

H Έκθεση ΣΚΑΦΟΣ ΨΑΡΕΜΑ, έρχεται ξανά στο προσκήνιο με την διοργάνωση της 2ης ναυτικής έκθεσης για τη Βόρεια Ελλάδα, την Thessaloniki Boat & Fishing Show 2025 που θα πραγματοποιηθεί στο Διεθνές Εκθεσιακό & Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλονίκης, 17 – 19 Οκτωβρίου 2025.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ

Γραφτείτε στο newsletter μας για να είστε συνέχεια συντονισμένοι με τα νέα της έκθεσης.

SPONSOR

TO BE ANNOUNCED

INSURANCE SPONSOR

INSURANCE Sponsor


ΤΙΜΩΜΕΝΗ ΠΕΡΙΟΧΗ

to be announced

ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ

TO BE ANNOUNCED

ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ

TO BE ANNOUNCED

ΧΟΡΗΓΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

TO BE ANNOUNCED

INTERNATIONAL MEDIA PARTNER

TO BE ANNOUNCED