ΝΕΕΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ MEC ΠΑΙΑΝΙΑΣ 10-13 ΜΑΡΤΙΟΥ 2022

03.08.2018

FUN OCEAN OUTDOORS

Cover Icon

BOAT & FISHING SHOW

Η FUN OCEAN OUTDOORS συμμετέχει στη Boat & Fishing Show 2018 – Έκθεση Ψάρεμα Σκάφος – Sea&tourism expo.

Ο Βασίλης Μπουτσορής, ένας από τους πρωτοπόρους σε αυτό το χώρο, έχει δημιουργήσει εδώ και αρκετά χρόνια, μια επιχείρηση εξειδικευμένων αθλητικών ειδών, με αντικείμενο εργασιών τα θαλάσσια σπορ. Όπως καγιάκ, κανό, windsurfing, kite-surfing, θαλάσσια ποδήλατα, αιώρες, και πολλά άλλα. Η Fun Ocean, αντιπροσωπεύει και έχει την αποκλειστική διάθεση για την Ελλάδα, κάποιες από τις κορυφαίες εταιρείες παγκοσμίως. Για παράδειγμα, Wilderness systems, Mad River, AT Paddles, Wave sport, και άλλες πολλές.

Στο μεγάλο περίπτερο της Fun Ocean, θα μπορέσει κάποιος να δει από κοντά όλα τα μοντέλα της WILDERNESS SYSTEMS KAYAKS, καθώς και τα περισσότερα μοντέλα SUP της BOARDWORKS. Στους φίλους του kayak fishing εντύπωση θα προκαλέσουν τα μοντέλα για αυτή την τεχνική. Ο σχεδιασμός, η ποιότητα αλλά και τα πολλά αξεσουάρ τους θα τραβήξουν το ενδιαφέρον σε όλους τους επισκέπτες.

FUN OCEAN OUTDOORS  αποκλειστικά στην έκθεση SEA&TOURISM EXPO – BOAT&FISHING SHOW 2018, στο εκθεσιακό κέντρο HELEXPO MAROUSSI 16-18 ΜΑΡΤΙΟΥ.

http://www.funocean-kayak.gr/

ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ

Γραφτείτε στο newsletter μας για να είστε συνέχεια συντονισμένοι με τα νέα της έκθεσης.

ΧΡΥΣΟΣ ΧΟΡΗΓΟΣ

Gold Sponsor


ΜΕΓΑΛΟΣ ΧΟΡΗΓΟΣ

Big Sponsor


ΤΙΜΩΜΕΝΗ ΠΕΡΙΟΧΗ

Sponsor


ΧΟΡΗΓΟΙ

Sponsor Image