Για το site της έκθεσης της Θεσσαλονίκης πατήστε εδώ

thessaloniki.boatfishingshow.gr

MEC ΠΑΙΑΝΙΑΣ 07-10 ΜΑΡΤΙΟΥ 2024

02.23.2022

Σχολή Ελεύθερης Κατάδυσης Freedivers Academy

Cover Icon

BOAT & FISHING SHOW

H σχολή ελεύθερης κατάδυσης Freedivers Academy συμμετέχει στην έκθεση Ψάρεμα Σκάφος – Boat & Fishing Show 2022, 10 – 13 Μαρτίου, MEC Παιανίας!

H σχολή ελεύθερης κατάδυσης Freedivers Academy, παρέχει εκπαίδευση με υψηλά standards σε υποβρύχιους κυνηγούς και ελεύθερους δύτες.

O Master Instructor Trainer, Σάκης Μπάτσος στον οργανισμό Pure Apnea και Instructor στους οργανισμούς Cmas, Eouda & FDI εγγυάται την εξέλιξη σας. Μετά από 25 χρόνια στο χώρο της ελεύθερης κατάδυσης και έχοντας διατελέσει μέλος ως αθλητής στην εθνική Ελλάδος, έχουμε τη γνώση και την εμπειρία στο κομμάτι της εκπαίδευσης.

Το όραμα της σχολής μας είναι να μεταλαμπαδεύσουμε τις γνώσεις μας σε κάθε υποψήφιο μαθητή, από τις βασικές αρχές της ελεύθερης κατάδυσης μέχρι και το επίπεδο των υποψήφιων εκπαιδευτών και όλα αυτά με μία ανάσα.

Επίσης η σχολή διαθέτει μία γκάμα σεμιναρίων για υποβρυχίους κυνηγούς και ελεύθερους δύτες.

Σας περιμένουμε για να γνωριστούμε από κοντά και να ανταλλάξουμε απόψεις.

Τη σχολή ελεύθερης κατάδυσης Freedivers Academy θα βρείτε στο περίπτερο B.52

 

B&F SHOW 2023
HELEXPO ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

HELEXPO ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

H Έκθεση ΣΚΑΦΟΣ ΨΑΡΕΜΑ, έρχεται ξανά στο προσκήνιο με την διοργάνωση της 2ης ναυτικής έκθεσης για τη Βόρεια Ελλάδα, την Thessaloniki Boat & Fishing Show 2023 που θα πραγματοποιηθεί στο Διεθνές Εκθεσιακό & Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλονίκης, 20 – 22 Οκτωβρίου 2023.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ

Γραφτείτε στο newsletter μας για να είστε συνέχεια συντονισμένοι με τα νέα της έκθεσης.

GOLD SPONSOR

To be announced

INSURANCE SPONSOR

INSURANCE Sponsor


ΤΙΜΩΜΕΝΗ ΠΕΡΙΟΧΗ

to be announced

ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ

* Η έκθεση πραγματοποιείται υπό την Αιγίδα του Σωματείου Ελλήνων Τεχνικών Μηχανών Θαλάσσης Μικρών Σκαφών (ΣΕΜΕΞ), του Υπουργείου Ναυτιλίας, του ΕΟΤ και του Υπουργείου Τουρισμού.

ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ

* Η έκθεση πραγματοποιείται με την υποστήριξη του Πανελλήνιου Συνδέσμου Προπονητών & Εκμισθωτών Θαλασσίων Μέσων Αναψυχής, της Ένωσης Σχολών Ναυαγοσωστικής, της Πανελλήνιας Ένωσης Εκπαιδευτών Υποψήφιων Χειριστών Ταχυπλόων Σκαφών, της Ελληνικής Ομοσπονδίας Υποβρύχιας Δραστηριότητας και Αθλητικής Αλιείας, του Συνδέσμου Καταδυτικών Κέντρων Ελλάδος, του Πανελλήνιου Συνδέσμου Εμπόρων/Κατασκευαστών Ειδών Αλιείας και τέλος του Πανελλήνιου Συνδέσμου Εμπόρων & Κατασκευαστών Ειδών Υποβρύχιας Αλιείας.

ΧΟΡΗΓΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor

INTERNATIONAL MEDIA PARTNER

Sponsor