Για το site της έκθεσης της Θεσσαλονίκης πατήστε εδώ

thessaloniki.boatfishingshow.gr

MEC ΠΑΙΑΝΙΑΣ 07-10 ΜΑΡΤΙΟΥ 2024

03.18.2017

FOURNARIS FISHING

Cover Icon

BOAT & FISHING SHOW

Η FOURNARIS FISHING EQUIPMENT στη Boat & Fishing Show – Έκθεση Ψάρεμα Σκάφος

Στο περίπτερό της θα δούμε ότι παράγει η κορυφαία FUJI KOGYO CO LTD Ιαπωνίας καθώς και όλα τα νέα σασί και επεξεργασίες της FUJI για το 2017  και τα κεραμικά TORZITE, καθώς και τα πάντα γύρω από τις επισκευές και κατασκευές καλαμιών (rod building & servicing).

Επίσης θα δούμε Ιαπωνικά αγκίστρια της DAIKICHI, χειροποίητα τεχνητά για τονοειδή αλλά και για όλα τα ψάρια από την Ιταλική REAL WINNER, όλη τη γκάμα της πασίγνωστης SILSTAR, τις κορυφαίες σιλικόνες CRAZY FISH για LRF και ΗRF αλλά και καθετί που διανέμει ο μεγάλος οίκος της MAJORA Intelligent Fishing (Milano) που κυριαρχεί στην Ιταλική αγορά από το 1964.

Μέσα στο περίπτερο της FOURNARIS επίσης θα φιλοξενούνται 3 από τους πιο εξειδικευμένους δημιουργούς καλαμιών της χώρας μας, DONAX (Στέφανος Κόρκος), Custom Rods (Γιάννης Γιατράκος), Eclipse Custom Rod (Τάσος Κλάδης) οπού θα παρουσιάσουν χειροποίητες δημιουργίες για τη βάρκα και την ακτή και θα μιλήσουν με το κοινό.

B&F SHOW 2023
HELEXPO ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

HELEXPO ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

H Έκθεση ΣΚΑΦΟΣ ΨΑΡΕΜΑ, έρχεται ξανά στο προσκήνιο με την διοργάνωση της 2ης ναυτικής έκθεσης για τη Βόρεια Ελλάδα, την Thessaloniki Boat & Fishing Show 2023 που θα πραγματοποιηθεί στο Διεθνές Εκθεσιακό & Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλονίκης, 20 – 22 Οκτωβρίου 2023.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ

Γραφτείτε στο newsletter μας για να είστε συνέχεια συντονισμένοι με τα νέα της έκθεσης.

SPONSOR

YAMAHA Sponsor


INSURANCE SPONSOR

INSURANCE Sponsor


ΤΙΜΩΜΕΝΗ ΠΕΡΙΟΧΗ

to be announced

ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ

* Η έκθεση πραγματοποιείται υπό την Αιγίδα του Σωματείου Ελλήνων Τεχνικών Μηχανών Θαλάσσης Μικρών Σκαφών (ΣΕΜΕΞ), του Υπουργείου Ναυτιλίας, του ΕΟΤ και του Υπουργείου Τουρισμού.

ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ

* Η έκθεση πραγματοποιείται με την υποστήριξη του Πανελλήνιου Συνδέσμου Προπονητών & Εκμισθωτών Θαλασσίων Μέσων Αναψυχής, της Ένωσης Σχολών Ναυαγοσωστικής, της Πανελλήνιας Ένωσης Εκπαιδευτών Υποψήφιων Χειριστών Ταχυπλόων Σκαφών, της Ελληνικής Ομοσπονδίας Υποβρύχιας Δραστηριότητας και Αθλητικής Αλιείας, του Συνδέσμου Καταδυτικών Κέντρων Ελλάδος, του Πανελλήνιου Συνδέσμου Εμπόρων/Κατασκευαστών Ειδών Αλιείας και τέλος του Πανελλήνιου Συνδέσμου Εμπόρων & Κατασκευαστών Ειδών Υποβρύχιας Αλιείας.

ΧΟΡΗΓΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor

INTERNATIONAL MEDIA PARTNER

Sponsor