Για το site της έκθεσης της Θεσσαλονίκης πατήστε εδώ

thessaloniki.boatfishingshow.gr

MEC ΠΑΙΑΝΙΑΣ 07-10 ΜΑΡΤΙΟΥ 2024

03.09.2018

ΦΩΤΑΡΑΣ ΚΩΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

Cover Icon

BOAT & FISHING SHOW

Το κατάστημα ειδών αλιείας ΦΩΤΑΡΑΣ ΚΩΣΤΑΝΤΙΝΟΣ, συμμετέχει στη Boat & Fishing Show 2018 – Έκθεση Ψάρεμα Σκάφος – Sea&tourism expo.

Εδώ και πολλά χρόνια, υπάρχει το εξειδικευμένο κατάστημα ειδών αλιείς, ναυτιλιακών αλλά και parking σκαφών στο Καλαμάκι Κορινθίας, του Κωσταντίνου Φωτάρα. Οι περισσότεροι φίλοι του ψαρέματος και όχι μόνο, σίγουρα το γνωρίζεται για τις πολλές και σίγουρες προτάσεις που προσφέρει, γύρω από το ψάρεμα. Ο Κώστας Φωτάρας “γεννημένος” μέσα στη θάλασσα γνωρίζει όσο λίγοι τα μυστικά για όλες τις τεχνικές ψαρέματος.

Τα τελευταία χρόνια, έχει κάνει το ψάρεμα με την τεχνική του μολύβι φύλακα να είναι προσιτό σε όλους και ιδιαίτερα στους νεότερους που τώρα ξεκινάνε. Στην έκθεση BOAT&FISHIGN SHOW 2018 στο εκθεσιακό κέντρο HELEXPO MAROUSSI, 16-18 Μαρτίου 2018, έχει ετοιμάσει για όλους εσάς, κάποια προϊόντα, δοκιμασμένα από τον ίδιο, τόσο για το ψάρεμα με μολύβι φύλακα, όσο και για καλαμάρια, αλλά και για νέες τεχνικές ψαρέματος.

Μη χάσετε την ευκαιρία να βρείτε τα καλύτερα προϊόντα στις καλύτερες τιμές, αποκλειστικά στην έκθεση BOAT&FISHING SHOW 2018, στο εκθεσιακό κέντρο HELEXPO MAROUSSI 16-18 ΜΑΡΤΙΟΥ.

B&F SHOW 2023
HELEXPO ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

HELEXPO ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

H Έκθεση ΣΚΑΦΟΣ ΨΑΡΕΜΑ, έρχεται ξανά στο προσκήνιο με την διοργάνωση της 2ης ναυτικής έκθεσης για τη Βόρεια Ελλάδα, την Thessaloniki Boat & Fishing Show 2023 που θα πραγματοποιηθεί στο Διεθνές Εκθεσιακό & Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλονίκης, 20 – 22 Οκτωβρίου 2023.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ

Γραφτείτε στο newsletter μας για να είστε συνέχεια συντονισμένοι με τα νέα της έκθεσης.

GOLD SPONSOR

To be announced

INSURANCE SPONSOR

INSURANCE Sponsor


ΤΙΜΩΜΕΝΗ ΠΕΡΙΟΧΗ

to be announced

ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ

* Η έκθεση πραγματοποιείται υπό την Αιγίδα του Σωματείου Ελλήνων Τεχνικών Μηχανών Θαλάσσης Μικρών Σκαφών (ΣΕΜΕΞ), του Υπουργείου Ναυτιλίας, του ΕΟΤ και του Υπουργείου Τουρισμού.

ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ

* Η έκθεση πραγματοποιείται με την υποστήριξη του Πανελλήνιου Συνδέσμου Προπονητών & Εκμισθωτών Θαλασσίων Μέσων Αναψυχής, της Ένωσης Σχολών Ναυαγοσωστικής, της Πανελλήνιας Ένωσης Εκπαιδευτών Υποψήφιων Χειριστών Ταχυπλόων Σκαφών, της Ελληνικής Ομοσπονδίας Υποβρύχιας Δραστηριότητας και Αθλητικής Αλιείας, του Συνδέσμου Καταδυτικών Κέντρων Ελλάδος, του Πανελλήνιου Συνδέσμου Εμπόρων/Κατασκευαστών Ειδών Αλιείας και τέλος του Πανελλήνιου Συνδέσμου Εμπόρων & Κατασκευαστών Ειδών Υποβρύχιας Αλιείας.

ΧΟΡΗΓΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor

INTERNATIONAL MEDIA PARTNER

Sponsor