ΝΕΕΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ MEC ΠΑΙΑΝΙΑΣ 10-13 ΜΑΡΤΙΟΥ 2022

03.09.2018

ΦΩΤΑΡΑΣ ΚΩΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

Cover Icon

BOAT & FISHING SHOW

Το κατάστημα ειδών αλιείας ΦΩΤΑΡΑΣ ΚΩΣΤΑΝΤΙΝΟΣ, συμμετέχει στη Boat & Fishing Show 2018 – Έκθεση Ψάρεμα Σκάφος – Sea&tourism expo.

Εδώ και πολλά χρόνια, υπάρχει το εξειδικευμένο κατάστημα ειδών αλιείς, ναυτιλιακών αλλά και parking σκαφών στο Καλαμάκι Κορινθίας, του Κωσταντίνου Φωτάρα. Οι περισσότεροι φίλοι του ψαρέματος και όχι μόνο, σίγουρα το γνωρίζεται για τις πολλές και σίγουρες προτάσεις που προσφέρει, γύρω από το ψάρεμα. Ο Κώστας Φωτάρας “γεννημένος” μέσα στη θάλασσα γνωρίζει όσο λίγοι τα μυστικά για όλες τις τεχνικές ψαρέματος.

Τα τελευταία χρόνια, έχει κάνει το ψάρεμα με την τεχνική του μολύβι φύλακα να είναι προσιτό σε όλους και ιδιαίτερα στους νεότερους που τώρα ξεκινάνε. Στην έκθεση BOAT&FISHIGN SHOW 2018 στο εκθεσιακό κέντρο HELEXPO MAROUSSI, 16-18 Μαρτίου 2018, έχει ετοιμάσει για όλους εσάς, κάποια προϊόντα, δοκιμασμένα από τον ίδιο, τόσο για το ψάρεμα με μολύβι φύλακα, όσο και για καλαμάρια, αλλά και για νέες τεχνικές ψαρέματος.

Μη χάσετε την ευκαιρία να βρείτε τα καλύτερα προϊόντα στις καλύτερες τιμές, αποκλειστικά στην έκθεση BOAT&FISHING SHOW 2018, στο εκθεσιακό κέντρο HELEXPO MAROUSSI 16-18 ΜΑΡΤΙΟΥ.

ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ

Γραφτείτε στο newsletter μας για να είστε συνέχεια συντονισμένοι με τα νέα της έκθεσης.

ΧΡΥΣΟΣ ΧΟΡΗΓΟΣ

Gold Sponsor


ΜΕΓΑΛΟΣ ΧΟΡΗΓΟΣ

Big Sponsor


ΤΙΜΩΜΕΝΗ ΠΕΡΙΟΧΗ

Sponsor


ΧΟΡΗΓΟΙ

Sponsor Image