Για το site της έκθεσης της Θεσσαλονίκης πατήστε εδώ

thessaloniki.boatfishingshow.gr

MEC ΠΑΙΑΝΙΑΣ 07-10 ΜΑΡΤΙΟΥ 2024

04.01.2017

FISHING-BASES.GR

Cover Icon

BOAT & FISHING SHOW

Η εταιρία fishing-bases.gr στην Έκθεση Ψάρεμα Σκάφος- Boat & Fishing Show 2017

Ο σεβασμός για τη θάλασσα και η αγάπη για το ψάρεμα είναι οι δύο βασικότεροι λόγοι δημιουργίας της εταιρίας.

Η ιδέα του fishing-bases.gr πυροδοτήθηκε από την ανάγκη να κάνουμε ότι χρειάζεται ώστε να γίνει πιο εύκολη η αγαπημένη συνήθεια πολλών δηλαδή το ψάρεμα. Πολλοί άνθρωποι το αγαπούν και χαλαρώνουν απολαμβάνοντας κάθε του στιγμή.

Όλες οι βάσεις ψαρέματος της εταιρίας αποτελούν χειροποίητες κατασκευές. Μελετώντας του τι είναι καλύτερο για την προστασία του πολύτιμου εξοπλισμού σας, που με τόσο κόπο αποκτήθηκε, καθώς και ποιο είναι αυτό που χρειάζεται πραγματικά προκειμένου να επιτευχθεί το καλύτερο αποτέλεσμα, έπειτα από πολλές ώρες σκέψης και παρατήρησης οδηγηθήκαμε στη σύνθεση των προϊόντων μας.

Όλες οι βάσεις ψαρέματος του fishing-bases.gr έχουν προστασία πατέντας από τον Ο.Β.Ι. (ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗΣ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ) με αριθμό 20150100530 (8/12/2015).

Δείτε από κοντά όλες τις νέες χειροποίητες βάσεις ψαρέματος για τη χρήση Απίκο, Μπολονέζ, Κάστινγκ και Εγγλέζικο καθώς και βάσεις καλαμοθηκών για σκάφη.

B&F SHOW 2023
HELEXPO ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

HELEXPO ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

H Έκθεση ΣΚΑΦΟΣ ΨΑΡΕΜΑ, έρχεται ξανά στο προσκήνιο με την διοργάνωση της 2ης ναυτικής έκθεσης για τη Βόρεια Ελλάδα, την Thessaloniki Boat & Fishing Show 2023 που θα πραγματοποιηθεί στο Διεθνές Εκθεσιακό & Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλονίκης, 20 – 22 Οκτωβρίου 2023.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ

Γραφτείτε στο newsletter μας για να είστε συνέχεια συντονισμένοι με τα νέα της έκθεσης.

GOLD SPONSOR

To be announced

INSURANCE SPONSOR

INSURANCE Sponsor


ΤΙΜΩΜΕΝΗ ΠΕΡΙΟΧΗ

to be announced

ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ

* Η έκθεση πραγματοποιείται υπό την Αιγίδα του Σωματείου Ελλήνων Τεχνικών Μηχανών Θαλάσσης Μικρών Σκαφών (ΣΕΜΕΞ), του Υπουργείου Ναυτιλίας, του ΕΟΤ και του Υπουργείου Τουρισμού.

ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ

* Η έκθεση πραγματοποιείται με την υποστήριξη του Πανελλήνιου Συνδέσμου Προπονητών & Εκμισθωτών Θαλασσίων Μέσων Αναψυχής, της Ένωσης Σχολών Ναυαγοσωστικής, της Πανελλήνιας Ένωσης Εκπαιδευτών Υποψήφιων Χειριστών Ταχυπλόων Σκαφών, της Ελληνικής Ομοσπονδίας Υποβρύχιας Δραστηριότητας και Αθλητικής Αλιείας, του Συνδέσμου Καταδυτικών Κέντρων Ελλάδος, του Πανελλήνιου Συνδέσμου Εμπόρων/Κατασκευαστών Ειδών Αλιείας και τέλος του Πανελλήνιου Συνδέσμου Εμπόρων & Κατασκευαστών Ειδών Υποβρύχιας Αλιείας.

ΧΟΡΗΓΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor

INTERNATIONAL MEDIA PARTNER

Sponsor