Για το site της έκθεσης της Θεσσαλονίκης πατήστε εδώ

thessaloniki.boatfishingshow.gr

MEC ΠΑΙΑΝΙΑΣ 07-10 ΜΑΡΤΙΟΥ 2024

02.17.2024

Extreme RIB – Γιώργος Νέγκρης

Cover Icon

BOAT & FISHING SHOW

Η εταιρία Extreme RIB του Γιώργου Νέγκρη συμμετέχει στην έκθεση Σκάφος Ψάρεμα – Boat & Fishing Show 2024, 7-10 Μαρτίου, MEC Παιανίας!

Η εταιρία ξεκίνησε από τον Γιώργο Νέγκρη το 2001 ανοίγοντας το παρκινγκ σκαφών με την επωνυμία CAPTAIN’S BAY.

Οι κύριες δραστηριότητες είναι:
Κατασκευή, εμπορία σκαφών, εξωλέμβιων, τρέιλερ, ναυτιλιακών, service σκαφών, τροποποιήσεις και τοποθέτηση αξεσουάρ σκαφών καθώς και μεταφορές σκαφών.

Το 2003 και μετά από πολυετή ενασχόληση του με τους αγώνες φουσκωτών σκαφών και την κατασκευή σκαφών για άλλες εταιρίες του χώρου, άρχισε την κατασκευή του πρώτου του σκάφους με την επωνυμία GENE και μοντέλο σκάφους το GENE 24. Το ίδιο χρονικό διάστημα κατασκευάζονται και τρία μοντέλα: 260, 290 και 320.

Το 2007 βγαίνει στην παραγωγή ένα ακόμη μοντέλο με την επωνυμία GENE 675 VTR με πρωτοποριακό DECK για αμιγώς τουριστική χρήση.

Το 2009 γίνεται συμφωνία με την Sunsation powerboats για την παραχώρηση σχεδίων για την κατασκευή ενός ακόμα πρωτοποριακού σκάφους απευθυνόμενο σε αυτούς που τους αρέσει η ταχύτητα με μικρούς κινητήρες, η τέλεια πλεύση και οι άπλετοι χώροι. Το σκάφος αυτό παράγεται με την ονομασία GENE 32.

Το 2016 γίνεται εξαγορά της εταιρείας GRECO MARINE μαζί με τα μοντέλα της εταιρείας, και πλέον η εταιρεία μεταφέρεται στον ίδιο χώρο στα Γλυκά Νερά όπου και θα παράγονται όλα τα σκάφη (φουσκωτά-πλαστικά) στο ναυπηγείο μας.

Στην έκθεση Boat & Fishing Show, εκτός άλλων, θα παρουσιάσει το νέο καμπινάτο της εταιρίας, το φουσκωτό EXTREME 7.60 Cabin

Όλα μας τα σκάφη ελέγχονται σε όλα τα στάδια παραγωγής τους, μοντάρονται και παραδίδονται στον πελάτη έτοιμα προς χρήση για απροβλημάτιστα μίλια. Τα σκάφη μας είναι εγκεκριμένα από την ΕΟΚ (CE πιστοποίηση) και συνοδεύονται από τις απαραίτητες εγγυήσεις.

Η εταιρία μας διαθέτει μεγάλη ποικιλία μεταχειρισμένων σκαφών, καθώς αναλαμβάνει και την πώληση του σκάφους σας.
Επίσης διαθέτει επαγγελματικά οχήματα για την μεταφορά του σκάφους σας όπου χρειαστεί.

 

Σχετική εικόνα

B&F SHOW 2023
HELEXPO ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

HELEXPO ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

H Έκθεση ΣΚΑΦΟΣ ΨΑΡΕΜΑ, έρχεται ξανά στο προσκήνιο με την διοργάνωση της 2ης ναυτικής έκθεσης για τη Βόρεια Ελλάδα, την Thessaloniki Boat & Fishing Show 2023 που θα πραγματοποιηθεί στο Διεθνές Εκθεσιακό & Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλονίκης, 20 – 22 Οκτωβρίου 2023.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ

Γραφτείτε στο newsletter μας για να είστε συνέχεια συντονισμένοι με τα νέα της έκθεσης.

GOLD SPONSOR

To be announced

INSURANCE SPONSOR

INSURANCE Sponsor


ΤΙΜΩΜΕΝΗ ΠΕΡΙΟΧΗ

to be announced

ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ

* Η έκθεση πραγματοποιείται υπό την Αιγίδα του Σωματείου Ελλήνων Τεχνικών Μηχανών Θαλάσσης Μικρών Σκαφών (ΣΕΜΕΞ), του Υπουργείου Ναυτιλίας, του ΕΟΤ και του Υπουργείου Τουρισμού.

ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ

* Η έκθεση πραγματοποιείται με την υποστήριξη του Πανελλήνιου Συνδέσμου Προπονητών & Εκμισθωτών Θαλασσίων Μέσων Αναψυχής, της Ένωσης Σχολών Ναυαγοσωστικής, της Πανελλήνιας Ένωσης Εκπαιδευτών Υποψήφιων Χειριστών Ταχυπλόων Σκαφών, της Ελληνικής Ομοσπονδίας Υποβρύχιας Δραστηριότητας και Αθλητικής Αλιείας, του Συνδέσμου Καταδυτικών Κέντρων Ελλάδος, του Πανελλήνιου Συνδέσμου Εμπόρων/Κατασκευαστών Ειδών Αλιείας και τέλος του Πανελλήνιου Συνδέσμου Εμπόρων & Κατασκευαστών Ειδών Υποβρύχιας Αλιείας.

ΧΟΡΗΓΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor

INTERNATIONAL MEDIA PARTNER

Sponsor