Για το site της έκθεσης της Θεσσαλονίκης πατήστε εδώ

thessaloniki.boatfishingshow.gr

MEC ΠΑΙΑΝΙΑΣ 13-16 ΜΑΡΤΙΟΥ 2025

02.19.2020

Extreme Divers

Cover Icon

BOAT & FISHING SHOW

Οι Extreme Divers συμμετέχουν την έκθεση Θαλάσσιος Τουρισμός – Sea & Tourism Expo, που πραγματοποιείται ταυτόχρονα με την έκθεση Σκάφος Ψάρεμα – Boat & Fishing Show 2020, 8 – 10 Μαΐου, Helexpo Maroussi.

Οι Extreme Divers δραστηριοποιούνται στο χώρο της κατάδυσης από το 1996, στη σχολή μας μπορείτε να λάβετε υπηρεσίες υψηλής ποιότητας, όπως εκπαίδευση αυτοδυτών όλων των επιπέδων, εκδρομές με το 11 μέτρων σκάφος μας, εκδρομές στο εξωτερικό, καθώς και εξοπλισμό των πιο διάσημων εταιρειών στο 160 τ.μ. φυσικό μας κατάστημα, αλλά και στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα www.extremedivers.gr, στις καλύτερες τιμές της αγοράς.

Μπορείτε να μας επισκεφτείτε στο κατάστημα μας που εδρεύει στην Ηλιούπολη, στην οδό Κυπρίων Ηρώων 24 καθώς και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, στο facebook.com/extremedivers.gr και στο Instagram στο extreme_divers.

Κατά τη διάρκεια της έκθεσης θα μπορείτε να μας βρείτε στο περίπτερο D65, όπου θα σας παρουσιάσουμε τα προϊόντα της εταιρείας BigBlue καθώς και τα νέο led εγχρώμο computer Deepblu Cosmic+ Gen5, σε τιμή έκπληξη!

B&F SHOW 2025
HELEXPO ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

HELEXPO ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

H Έκθεση ΣΚΑΦΟΣ ΨΑΡΕΜΑ, έρχεται ξανά στο προσκήνιο με την διοργάνωση της 2ης ναυτικής έκθεσης για τη Βόρεια Ελλάδα, την Thessaloniki Boat & Fishing Show 2025 που θα πραγματοποιηθεί στο Διεθνές Εκθεσιακό & Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλονίκης, 17 – 19 Οκτωβρίου 2025.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ

Γραφτείτε στο newsletter μας για να είστε συνέχεια συντονισμένοι με τα νέα της έκθεσης.

SPONSOR

TO BE ANNOUNCED

INSURANCE SPONSOR

INSURANCE Sponsor


ΤΙΜΩΜΕΝΗ ΠΕΡΙΟΧΗ

to be announced

ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ

TO BE ANNOUNCED

ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ

TO BE ANNOUNCED

ΧΟΡΗΓΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

TO BE ANNOUNCED

INTERNATIONAL MEDIA PARTNER

TO BE ANNOUNCED