ΝΕΕΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ MEC ΠΑΙΑΝΙΑΣ 10-13 ΜΑΡΤΙΟΥ 2022

02.19.2020

Extreme Divers

Cover Icon

BOAT & FISHING SHOW

Οι Extreme Divers συμμετέχουν την έκθεση Θαλάσσιος Τουρισμός – Sea & Tourism Expo, που πραγματοποιείται ταυτόχρονα με την έκθεση Σκάφος Ψάρεμα – Boat & Fishing Show 2020, 8 – 10 Μαΐου, Helexpo Maroussi.

Οι Extreme Divers δραστηριοποιούνται στο χώρο της κατάδυσης από το 1996, στη σχολή μας μπορείτε να λάβετε υπηρεσίες υψηλής ποιότητας, όπως εκπαίδευση αυτοδυτών όλων των επιπέδων, εκδρομές με το 11 μέτρων σκάφος μας, εκδρομές στο εξωτερικό, καθώς και εξοπλισμό των πιο διάσημων εταιρειών στο 160 τ.μ. φυσικό μας κατάστημα, αλλά και στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα www.extremedivers.gr, στις καλύτερες τιμές της αγοράς.

Μπορείτε να μας επισκεφτείτε στο κατάστημα μας που εδρεύει στην Ηλιούπολη, στην οδό Κυπρίων Ηρώων 24 καθώς και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, στο facebook.com/extremedivers.gr και στο Instagram στο extreme_divers.

Κατά τη διάρκεια της έκθεσης θα μπορείτε να μας βρείτε στο περίπτερο D65, όπου θα σας παρουσιάσουμε τα προϊόντα της εταιρείας BigBlue καθώς και τα νέο led εγχρώμο computer Deepblu Cosmic+ Gen5, σε τιμή έκπληξη!

ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ

Γραφτείτε στο newsletter μας για να είστε συνέχεια συντονισμένοι με τα νέα της έκθεσης.

ΧΡΥΣΟΣ ΧΟΡΗΓΟΣ

Gold Sponsor


ΜΕΓΑΛΟΣ ΧΟΡΗΓΟΣ

Big Sponsor


ΤΙΜΩΜΕΝΗ ΠΕΡΙΟΧΗ

Sponsor


ΧΟΡΗΓΟΙ

Sponsor Image