Για το site της έκθεσης της Θεσσαλονίκης πατήστε εδώ

thessaloniki.boatfishingshow.gr

MEC ΠΑΙΑΝΙΑΣ 07-10 ΜΑΡΤΙΟΥ 2024

02.18.2024

Expert Marine – OKI BOATS

Cover Icon

BOAT & FISHING SHOW

Η εταιρία Expert Marine παρουσιάζει τη πλήρη γκάμα των σκαφών OKI Boats στην έκθεση Σκάφος Ψάρεμα – Boat & Fishing Show 2024, 7 – 10 Μαρτίου, MEC Παιανίας.

H Expert Marine Service δραστηριοποιείται στην επισκευή και στο εμπόριο εξωλέμβιων μηχανών από το 2008. Τα τελευταία χρόνια και συγκεκριμένα από το 2012 δραστηριοποιείται σε ένα από τα ομορφότερα νησιά του Ιονίου, τη Ζάκυνθο.

Από το 2008 έχει σαν στόχο την παροχή εξουσιοδοτημένων υπηρεσιών και ανταλλακτικών στους πελάτες και τους συνεργάτες της.  Η εμπορία και πώληση νέων εξωλέμβιων κινητήρων την έφερε 3η σε πωλήσεις κινητήρων SUZUKI στην Ελλάδα.

Η Expert Marine Service είναι εξουσιοδοτημένο συνεργείο στο νησί της Ζακύνθου για τις περισσότερες εταιρίες ναυτιλιακών.

Από το 2017 δραστηριοποιείται και στην εμπορία σκαφών όπου σε συνδυασμό με την εμπορία εξωλέμβιων κινητήρων, η εταιρεία προσπαθεί να δώσει στον πελάτη μία ολοκληρωμένη πρόταση για την αναψυχή ή για το ψάρεμα, εμπλουτίζοντας την με τον απαραίτητο εξοπλισμό.

Το 2021 απέκτησε την αποκλειστική αντιπροσωπία Ελλάδος για τα Πολωνικά σκάφη Οki Boats που προμηθεύει σε ιδιώτες και επαγγελματίες σε όλη την Ελλάδα.

 

Σχετική εικόνα

B&F SHOW 2023
HELEXPO ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

HELEXPO ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

H Έκθεση ΣΚΑΦΟΣ ΨΑΡΕΜΑ, έρχεται ξανά στο προσκήνιο με την διοργάνωση της 2ης ναυτικής έκθεσης για τη Βόρεια Ελλάδα, την Thessaloniki Boat & Fishing Show 2023 που θα πραγματοποιηθεί στο Διεθνές Εκθεσιακό & Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλονίκης, 20 – 22 Οκτωβρίου 2023.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ

Γραφτείτε στο newsletter μας για να είστε συνέχεια συντονισμένοι με τα νέα της έκθεσης.

SPONSOR

YAMAHA Sponsor


INSURANCE SPONSOR

INSURANCE Sponsor


ΤΙΜΩΜΕΝΗ ΠΕΡΙΟΧΗ

to be announced

ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ

ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ

* Η έκθεση πραγματοποιείται με την υποστήριξη του Πανελλήνιου Συνδέσμου Προπονητών & Εκμισθωτών Θαλασσίων Μέσων Αναψυχής, της Ένωσης Σχολών Ναυαγοσωστικής, της Πανελλήνιας Ένωσης Εκπαιδευτών Υποψήφιων Χειριστών Ταχυπλόων Σκαφών, της Ελληνικής Ομοσπονδίας Υποβρύχιας Δραστηριότητας και Αθλητικής Αλιείας, του Συνδέσμου Καταδυτικών Κέντρων Ελλάδος, του Πανελλήνιου Συνδέσμου Εμπόρων/Κατασκευαστών Ειδών Αλιείας και τέλος του Πανελλήνιου Συνδέσμου Εμπόρων & Κατασκευαστών Ειδών Υποβρύχιας Αλιείας.

ΧΟΡΗΓΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor

INTERNATIONAL MEDIA PARTNER

Sponsor