Για το site της έκθεσης της Θεσσαλονίκης πατήστε εδώ

thessaloniki.boatfishingshow.gr

MEC ΠΑΙΑΝΙΑΣ 13-16 ΜΑΡΤΙΟΥ 2025

02.22.2019

Evyl SA – Special Inox Marine

Cover Icon

BOAT & FISHING SHOW

Η EVYL SA συμμετέχει στην έκθεση Ψάρεμα Σκάφος – Boat & Fishing Show 2019, 29 – 31 Μαρτίου, Helexpo Maroussi!

Η EVYL SA,  θα παρουσιάσει την μεγάλη γκάμα ανοξείδωτων ναυτιλιακών κατασκευών, όπως την πατενταρισμένη Συρόμενη Βάση Αισθητήρα Βυθομέτρου, την Ηλεκτρική Βάση Εξωλέµβιας EVYL VE, Ηλεκτροκίνητη συρόμενη τέντα σκάφους ST, ρολ μπάρ και άλλες κατασκευές.

H εταιρία ΕΒΥΛ ΑΕΒΕ ιδρύθηκε το 1978 στον Αγ. Ιωάννη Ρέντη από τον κ. Μειντάνη Γεώργιο και κ. Κατσαρό Παναγιώτη. Το 2004 η ΕΒΥΛ ΑΕΒΕ επέκτεινε τις δραστηριότητες της και στον τομέα των ανοξείδωτων και αρχιτεκτονικών κατασκευών αγοράζοντας την εταιρία Grinox που στεγαζόταν στον Ταύρο. Χρονολογείται από το 1981 στον τομέα των πάσης φύσεως αρχιτεκτονικών κατασκευών. Tο 2006 η εταιρία ΕΒΥΛ & Grinox ΑΕΒΕ μεταφέρετε στον Ασπρόπυργο σε καινούργιες εγκαταστάσεις 1200 τετρ. μέτρων στην βιομηχανική περιοχή του Ασπροπύργου επί της Λεωφόρου Νάτο.

Η εταιρία εισαγάγει ανοξείδωτες διακοσμητικές λαμαρίνες σε πολλά σχέδια και χρώματα για τον χώρο των αρχιτεκτονικών κατασκευών. Σήμερα η εταιρία ΕΒΥΛ έχει καταφέρει με την γκάμα των προϊόντων της, με συνεχή έρευνα και καινούργιες ιδέες, να κατασκευάζει και να εξοπλίζει τους βιομηχανικούς χώρους των τροφίμων, της εστίασης , της δόμησης, της ναυτιλίας και της φαρμακοβιομηχανίας.

Στην Boat & Fishing SHOW 2018, το περίπτερο της εταιρείας EVYL τράβηξε τα βλέμματα όλων των επισκεπτών. Φέτος με ακόμα μεγαλύτερο περίπτερο η EVYL, είναι σίγουρο πως θα συγκεντρώσει το ενδιαφέρον τόσο του κοινού, όσο και των επαγγελματιών του χώρου. Αφού εκτός από τα μοναδικά T-top, την ηλεκτρική βάση βοηθητικής μηχανής, έχουμε να δούμε την αποσπώμενη βάση για το μάτι του βυθόμετρου. Ακόμα και για τις εντυπωσιακές πασαρέλες για όλους τους τύπους σκαφών.

https://evyl-marine.gr/

Την Evyl SA θα βρείτε στο περίπτερο B.46-B.48

B&F SHOW 2025
HELEXPO ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

HELEXPO ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

H Έκθεση ΣΚΑΦΟΣ ΨΑΡΕΜΑ, έρχεται ξανά στο προσκήνιο με την διοργάνωση της 2ης ναυτικής έκθεσης για τη Βόρεια Ελλάδα, την Thessaloniki Boat & Fishing Show 2025 που θα πραγματοποιηθεί στο Διεθνές Εκθεσιακό & Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλονίκης, 17 – 19 Οκτωβρίου 2025.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ

Γραφτείτε στο newsletter μας για να είστε συνέχεια συντονισμένοι με τα νέα της έκθεσης.

SPONSOR

TO BE ANNOUNCED

INSURANCE SPONSOR

INSURANCE Sponsor


ΤΙΜΩΜΕΝΗ ΠΕΡΙΟΧΗ

to be announced

ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ

TO BE ANNOUNCED

ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ

TO BE ANNOUNCED

ΧΟΡΗΓΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

TO BE ANNOUNCED

INTERNATIONAL MEDIA PARTNER

TO BE ANNOUNCED