Για το site της έκθεσης της Θεσσαλονίκης πατήστε εδώ

thessaloniki.boatfishingshow.gr

MEC ΠΑΙΑΝΙΑΣ 07-10 ΜΑΡΤΙΟΥ 2024

03.18.2017

EVYL & GRINOX SA

Cover Icon

BOAT & FISHING SHOW

Η EVYL & Grinox στη Boat & Fishing Show – Έκθεση Ψάρεμα Σκάφος

H εταιρία ΕΒΥΛ ΑΕΒΕ ιδρύθηκε το 1978 στον Αγ. Ιωάννη Ρέντη από τον κ. Μειντάνη Γεώργιο και κ. Κατσαρό Παναγιώτη. Το 2004 η ΕΒΥΛ ΑΕΒΕ επέκτεινε τις δραστηριότητες της και στον τομέα των ανοξείδωτων και αρχιτεκτονικών κατασκευών αγοράζοντας την εταιρία Grinox που στεγαζόταν στον Ταύρο και χρονολογείτο από το 1981 στον τομέα των πάσης φύσεως αρχιτεκτονικών κατασκευών. Tο 2006 η εταιρία ΕΒΥΛ & Grinox ΑΕΒΕ μεταφέρετε στον Ασπρόπυργο σε καινούργιες εγκαταστάσεις 1200 τετρ. μέτρων στην βιομηχανική περιοχή του Ασπροπύργου επί της Λεωφόρου Νάτο. Η εταιρία εισαγάγει ανοξείδωτες διακοσμητικές λαμαρίνες σε πολλά σχέδια και χρώματα για τον χώρο των αρχιτεκτονικών κατασκευών . Σήμερα η εταιρία ΕΒΥΛ & Grinox έχει καταφέρει με την γκάμα των προϊόντων της, με συνεχή έρευνα και καινούργιες ιδέες να κατασκευάζει και να εξοπλίζει τους βιομηχανικούς χώρους των τροφίμων, της εστίασης , της δόμησης ,της ναυτιλίας και της φαρμακοβιομηχανίας.

 

Δείτε στην έκθεση Ψάρεμα Σκάφος – Boat & Fishing Show από κοντά όλα τα ανοξείδωτα προϊόντα αλλά γνωρίστε και τις κατασκευές  που μπορούν να γίνουν στο σκάφος σας ώστε να είναι πιο λειτουργικό.

B&F SHOW 2023
HELEXPO ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

HELEXPO ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

H Έκθεση ΣΚΑΦΟΣ ΨΑΡΕΜΑ, έρχεται ξανά στο προσκήνιο με την διοργάνωση της 2ης ναυτικής έκθεσης για τη Βόρεια Ελλάδα, την Thessaloniki Boat & Fishing Show 2023 που θα πραγματοποιηθεί στο Διεθνές Εκθεσιακό & Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλονίκης, 20 – 22 Οκτωβρίου 2023.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ

Γραφτείτε στο newsletter μας για να είστε συνέχεια συντονισμένοι με τα νέα της έκθεσης.

SPONSOR

YAMAHA Sponsor


INSURANCE SPONSOR

INSURANCE Sponsor


ΤΙΜΩΜΕΝΗ ΠΕΡΙΟΧΗ

to be announced

ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ

* Η έκθεση πραγματοποιείται υπό την Αιγίδα του Σωματείου Ελλήνων Τεχνικών Μηχανών Θαλάσσης Μικρών Σκαφών (ΣΕΜΕΞ), του Υπουργείου Ναυτιλίας, του ΕΟΤ και του Υπουργείου Τουρισμού.

ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ

* Η έκθεση πραγματοποιείται με την υποστήριξη του Πανελλήνιου Συνδέσμου Προπονητών & Εκμισθωτών Θαλασσίων Μέσων Αναψυχής, της Ένωσης Σχολών Ναυαγοσωστικής, της Πανελλήνιας Ένωσης Εκπαιδευτών Υποψήφιων Χειριστών Ταχυπλόων Σκαφών, της Ελληνικής Ομοσπονδίας Υποβρύχιας Δραστηριότητας και Αθλητικής Αλιείας, του Συνδέσμου Καταδυτικών Κέντρων Ελλάδος, του Πανελλήνιου Συνδέσμου Εμπόρων/Κατασκευαστών Ειδών Αλιείας και τέλος του Πανελλήνιου Συνδέσμου Εμπόρων & Κατασκευαστών Ειδών Υποβρύχιας Αλιείας.

ΧΟΡΗΓΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor

INTERNATIONAL MEDIA PARTNER

Sponsor