Για το site της έκθεσης της Θεσσαλονίκης πατήστε εδώ

thessaloniki.boatfishingshow.gr

MEC ΠΑΙΑΝΙΑΣ 07-10 ΜΑΡΤΙΟΥ 2024

03.13.2016

EMAL N. ΜΠΟΥΛΕΛΑΚΗΣ ΑΕΒΕ

Cover Icon

BOAT & FISHING SHOW

Και η EMAL N. ΜΠΟΥΛΕΛΑΚΗΣ στη Boat & Fishing Show 2016

Θα μας παρουσιάσει υψηλής ποιότητας καθίσματα για σκάφη. Πρόκειται για καθίσματα, υψηλής ποιότητας, ειδικού τύπου και κατάλληλα για την απορρόφηση δονήσεων.

emal1_show

Τα καθίσματα είναι κατασκευής της εταιρείας EMAL N. ΜΠΟΥΛΕΛΑΚΗΣ ΑΕΒΕ με ρυθμιζόμενη σκληρότητα και υψομετρική απόσταση από το έδαφος. H ανάρτηση του καθίσματος έγινε σε συνεργασία με ιταλικό οίκο κατασκευής αναρτήσεων για μοτοσυκλέτες. Το υλικό κατασκευής είναι αλουμίνιο AL 5083-H321 και ανοξείδωτος χάλυβας SST PH17-4.

ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ

Γραφτείτε στο newsletter μας για να είστε συνέχεια συντονισμένοι με τα νέα της έκθεσης.

GOLD SPONSOR

Gold Sponsor


INSURANCE SPONSOR

INSURANCE Sponsor


ΤΙΜΩΜΕΝΗ ΠΕΡΙΟΧΗ

to be announced

ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ

* Η έκθεση πραγματοποιείται υπό την Αιγίδα του Σωματείου Ελλήνων Τεχνικών Μηχανών Θαλάσσης Μικρών Σκαφών (ΣΕΜΕΞ), του Υπουργείου Ναυτιλίας, του ΕΟΤ και του Υπουργείου Τουρισμού.

ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ

* Η έκθεση πραγματοποιείται με την υποστήριξη του Πανελλήνιου Συνδέσμου Προπονητών & Εκμισθωτών Θαλασσίων Μέσων Αναψυχής, της Ένωσης Σχολών Ναυαγοσωστικής, της Πανελλήνιας Ένωσης Εκπαιδευτών Υποψήφιων Χειριστών Ταχυπλόων Σκαφών, της Ελληνικής Ομοσπονδίας Υποβρύχιας Δραστηριότητας και Αθλητικής Αλιείας, του Συνδέσμου Καταδυτικών Κέντρων Ελλάδος, του Πανελλήνιου Συνδέσμου Εμπόρων/Κατασκευαστών Ειδών Αλιείας και τέλος του Πανελλήνιου Συνδέσμου Εμπόρων & Κατασκευαστών Ειδών Υποβρύχιας Αλιείας.

ΧΟΡΗΓΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor

INTERNATIONAL MEDIA PARTNER

Sponsor