Για το site της έκθεσης της Θεσσαλονίκης πατήστε εδώ

thessaloniki.boatfishingshow.gr

MEC ΠΑΙΑΝΙΑΣ 07-10 ΜΑΡΤΙΟΥ 2024

02.14.2020

Electronaval – Electrical Services and Products for Yachts

Cover Icon

BOAT & FISHING SHOW

Η Electronaval – Electrical Services and Products for Yachts στην έκθεση Σκάφος Ψάρεμα – Boat & Fishing Show 2020, 8 – 10 Μαΐου, Helexpo Maroussi.

Η εταιρεία Electronaval δραστηριοποιείται στις τεχνικές υπηρεσίες πλοίων και σκαφών αναψυχής για περισσότερα από 25 χρόνια. Προσφέρει ολοκληρωμένες υπηρεσίες ηλεκτρολογικών και ηλεκτρονικών εγκαταστάσεων, συντηρήσεων κι επισκευών, ενώ καλύπτει κάθε μας ανάγκη.

Επιλέγοντας προϊόντα που ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις των σύγχρονων τεχνολογιών, δοκιμασμένα σε πραγματικές συνθήκες, συνοδευόμενα από εγγύηση εργοστασίου και τεχνική υποστήριξη από την electronaval.

Η έδρα της εταιρείας, καθώς και η έκθεση προϊόντων, βρίσκεται στον Πειραιά. Το τεχνικό της συνεργείο, ωστόσο, θα το συναντήσετε όπου υπάρχει πραγματική ανάγκη για άμεσες τεχνικές λύσεις, ποιοτικές εργασίες κι εγκαταστάσεις, οπουδήποτε στην Ελλάδα.

Την Electronaval θα βρείτε στο επίπεδο ΣΚΑΦΩΝ στο περίπερο B.70

close

HELEXPO ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

H Έκθεση ΣΚΑΦΟΣ ΨΑΡΕΜΑ, έρχεται ξανά στο προσκήνιο με την διοργάνωση της 2ης ναυτικής έκθεσης για τη Βόρεια Ελλάδα, την Thessaloniki Boat & Fishing Show 2023 που θα πραγματοποιηθεί στο Διεθνές Εκθεσιακό & Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλονίκης, 20 – 22 Οκτωβρίου 2023.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ

Γραφτείτε στο newsletter μας για να είστε συνέχεια συντονισμένοι με τα νέα της έκθεσης.

GOLD SPONSOR

Gold Sponsor


INSURANCE SPONSOR

INSURANCE Sponsor


ΤΙΜΩΜΕΝΗ ΠΕΡΙΟΧΗ

to be announced

ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ

* Η έκθεση πραγματοποιείται υπό την Αιγίδα του Σωματείου Ελλήνων Τεχνικών Μηχανών Θαλάσσης Μικρών Σκαφών (ΣΕΜΕΞ), του Υπουργείου Ναυτιλίας, του ΕΟΤ και του Υπουργείου Τουρισμού.

ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ

* Η έκθεση πραγματοποιείται με την υποστήριξη του Πανελλήνιου Συνδέσμου Προπονητών & Εκμισθωτών Θαλασσίων Μέσων Αναψυχής, της Ένωσης Σχολών Ναυαγοσωστικής, της Πανελλήνιας Ένωσης Εκπαιδευτών Υποψήφιων Χειριστών Ταχυπλόων Σκαφών, της Ελληνικής Ομοσπονδίας Υποβρύχιας Δραστηριότητας και Αθλητικής Αλιείας, του Συνδέσμου Καταδυτικών Κέντρων Ελλάδος, του Πανελλήνιου Συνδέσμου Εμπόρων/Κατασκευαστών Ειδών Αλιείας και τέλος του Πανελλήνιου Συνδέσμου Εμπόρων & Κατασκευαστών Ειδών Υποβρύχιας Αλιείας.

ΧΟΡΗΓΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor

INTERNATIONAL MEDIA PARTNER

Sponsor