ΝΕΕΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ MEC ΠΑΙΑΝΙΑΣ 10-13 ΜΑΡΤΙΟΥ 2022

03.20.2019

Diving Marine – Δουκάκης Marine

Cover Icon

BOAT & FISHING SHOW

Η εταιρεία DIVING MARINE συμμετέχει στην έκθεση Ψάρεμα Σκάφος – Boat & Fishing Show 2019, 29 – 31 Μαρτίου, Helexpo Maroussi!

ιδρύθηκε το 1986 και άρχισε να εργάζεται στο χώρο των θαλάσσιων σκαφών αναψυχής με ναυλωτές, τουριστικές επιχειρήσεις και εμπορικά σκάφη με έδρα την Κέρκυρα. Το 2003 έγινε επέκταση με το άνοιγμα ενός υποκαταστήματος στην Αθήνα στην περιοχή Βαρής Κορωπίου συνολικής επιφάνειας τριών στρεμμάτων με καλυμμένα 350 τετραγωνικά μέτρα.

Με εντατικές και ακούραστες προσπάθειες έχουμε αποκτήσει υψηλό επίπεδο αξιοπιστίας, φερεγγυότητας και επαγγελματικής ειλικρίνειας και συνέπεια, σε συνδυασμό με την ποιότητα των προϊόντων που πωλούμε, χωρίς να παραμελούμε το υψηλό επίπεδο εξυπηρέτησης μετά την πώληση που παρέχουμε στους πελάτες μας (24 ώρες την ημέρα καθ ‘όλη τη διάρκεια του έτους), έχει αυξήσει τη φήμη και το κύρος των αγοραπωλησιών μας.

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει την πώληση των πλοίων των πελατών της καθώς και τη συντήρησή τους.

Αναλαμβάνει την εξυπηρέτηση των κινητήρων από εξειδικευμένους μηχανικούς και προσφέρει υπηρεσίες αποθήκευσης και μεταφοράς. Επίσης μπορείτε να ανταλλάξετε το σκάφος σας με ένα άλλο νέο ή χρησιμοποιημένο της επιλογής σας.

Τη Diving Marine θα τη βρείτε στο περίπτερο B.51-B.53-B.63

ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ

Γραφτείτε στο newsletter μας για να είστε συνέχεια συντονισμένοι με τα νέα της έκθεσης.

ΧΡΥΣΟΣ ΧΟΡΗΓΟΣ

Gold Sponsor


ΜΕΓΑΛΟΣ ΧΟΡΗΓΟΣ

Big Sponsor


ΤΙΜΩΜΕΝΗ ΠΕΡΙΟΧΗ

Sponsor


ΧΟΡΗΓΟΙ

Sponsor Image