Για το site της έκθεσης της Θεσσαλονίκης πατήστε εδώ

thessaloniki.boatfishingshow.gr

MEC ΠΑΙΑΝΙΑΣ 13-16 ΜΑΡΤΙΟΥ 2025

02.28.2022

Diving Marine – Δουκάκης Αντρέας

Cover Icon

BOAT & FISHING SHOW

Η εταιρεία DIVING MARINE συμμετέχει στην έκθεση Ψάρεμα Σκάφος – Boat & Fishing Show 2022, 10 – 13 Μαρτίου, MEC Παιανίας!

Iδρύθηκε το 1986 και άρχισε να εργάζεται στο χώρο των θαλάσσιων σκαφών αναψυχής με ναυλωτές, τουριστικές επιχειρήσεις και εμπορικά σκάφη με έδρα την Κέρκυρα. Το 2003 έγινε επέκταση με το άνοιγμα ενός υποκαταστήματος στην Αθήνα στην περιοχή Βαρής Κορωπίου συνολικής επιφάνειας τριών στρεμμάτων με καλυμμένα 350 τετραγωνικά μέτρα.

Με εντατικές και ακούραστες προσπάθειες έχουμε αποκτήσει υψηλό επίπεδο αξιοπιστίας, φερεγγυότητας και επαγγελματικής ειλικρίνειας και συνέπεια, σε συνδυασμό με την ποιότητα των προϊόντων που πωλούμε, χωρίς να παραμελούμε το υψηλό επίπεδο εξυπηρέτησης μετά την πώληση που παρέχουμε στους πελάτες μας (24 ώρες την ημέρα καθ ‘όλη τη διάρκεια του έτους), έχει αυξήσει τη φήμη και το κύρος των αγοραπωλησιών μας.

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει την πώληση των πλοίων των πελατών της καθώς και τη συντήρησή τους.

Αναλαμβάνει την εξυπηρέτηση των κινητήρων από εξειδικευμένους μηχανικούς και προσφέρει υπηρεσίες αποθήκευσης και μεταφοράς. Επίσης μπορείτε να ανταλλάξετε το σκάφος σας με ένα άλλο νέο ή χρησιμοποιημένο της επιλογής σας.

Τη Diving Marine θα βρείτε στο περίπτερο A.8 – B. 7

B&F SHOW 2025
HELEXPO ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

HELEXPO ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

H Έκθεση ΣΚΑΦΟΣ ΨΑΡΕΜΑ, έρχεται ξανά στο προσκήνιο με την διοργάνωση της 2ης ναυτικής έκθεσης για τη Βόρεια Ελλάδα, την Thessaloniki Boat & Fishing Show 2025 που θα πραγματοποιηθεί στο Διεθνές Εκθεσιακό & Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλονίκης, 17 – 19 Οκτωβρίου 2025.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ

Γραφτείτε στο newsletter μας για να είστε συνέχεια συντονισμένοι με τα νέα της έκθεσης.

SPONSOR

TO BE ANNOUNCED

INSURANCE SPONSOR

INSURANCE Sponsor


ΤΙΜΩΜΕΝΗ ΠΕΡΙΟΧΗ

to be announced

ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ

TO BE ANNOUNCED

ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ

TO BE ANNOUNCED

ΧΟΡΗΓΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

TO BE ANNOUNCED

INTERNATIONAL MEDIA PARTNER

TO BE ANNOUNCED