Για το site της έκθεσης της Θεσσαλονίκης πατήστε εδώ

thessaloniki.boatfishingshow.gr

MEC ΠΑΙΑΝΙΑΣ 07-10 ΜΑΡΤΙΟΥ 2024

02.20.2020

Diverib – Παναγιώτης Ζώτος

Cover Icon

BOAT & FISHING SHOW

Η εταιρία Diverib συμμετέχει στην έκθεση  Σκάφος – Ψάρεμα – Boat & Fishing Show 2020, 8 – 10 Μαΐου, Helexpo Maroussi παρουσιάζοντας για πρώτη φορά το νέο DIVERIB 7.80!

Η DIVERIB σήμερα ανήκει στις κορυφαίες ελληνικές εταιρίες κατασκευής φουσκωτών. Το 2005 κατασκεύασε το πρώτο της σκάφος το 4.10. Το 2007 ακολούθησε το 550 TOURIST και στις αρχές του 2008 το 550 SPORT. Μερικά χρόνια μετά το 2013 η γκάμα της εταιρείας αυξήθηκε με νέα μοντέλα το 4.95 σε εκδόσεις OPEN και SPORT καθώς και το 4,60. Ένα χρόνο μετά η DIVERIB κατασκευάζει ένα best seller το νέο 4,99.
Επιλεγμένα μοντέλα από τα ετνυπωσιακά RIB της DIVERIB, θα έχετε την ευκαιρία να τα απολαύσετε στο κεντρικό περίπτερο της εταιρείας στην BOAT & FISHING SHOW 2020, 8-10 Μαΐου στο εκθεσιακό κέντρο HELEXPO MAROUSSI.

Πανελλήνια πρεμιέρα για το νέο Diverib 7.80!

Τα σκάφη της DIVERIB αποτελούν μία σύγχρονη προσέγγιση στα φουσκωτά με τον ιδανικό συνδυασμό ποιότητας – τιμής.

Τη Diverib θα βρείτε στο περίπτερο Β.24

close

HELEXPO ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

H Έκθεση ΣΚΑΦΟΣ ΨΑΡΕΜΑ, έρχεται ξανά στο προσκήνιο με την διοργάνωση της 2ης ναυτικής έκθεσης για τη Βόρεια Ελλάδα, την Thessaloniki Boat & Fishing Show 2023 που θα πραγματοποιηθεί στο Διεθνές Εκθεσιακό & Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλονίκης, 20 – 22 Οκτωβρίου 2023.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ

Γραφτείτε στο newsletter μας για να είστε συνέχεια συντονισμένοι με τα νέα της έκθεσης.

GOLD SPONSOR

Gold Sponsor


INSURANCE SPONSOR

INSURANCE Sponsor


ΤΙΜΩΜΕΝΗ ΠΕΡΙΟΧΗ

to be announced

ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ

* Η έκθεση πραγματοποιείται υπό την Αιγίδα του Σωματείου Ελλήνων Τεχνικών Μηχανών Θαλάσσης Μικρών Σκαφών (ΣΕΜΕΞ), του Υπουργείου Ναυτιλίας, του ΕΟΤ και του Υπουργείου Τουρισμού.

ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ

* Η έκθεση πραγματοποιείται με την υποστήριξη του Πανελλήνιου Συνδέσμου Προπονητών & Εκμισθωτών Θαλασσίων Μέσων Αναψυχής, της Ένωσης Σχολών Ναυαγοσωστικής, της Πανελλήνιας Ένωσης Εκπαιδευτών Υποψήφιων Χειριστών Ταχυπλόων Σκαφών, της Ελληνικής Ομοσπονδίας Υποβρύχιας Δραστηριότητας και Αθλητικής Αλιείας, του Συνδέσμου Καταδυτικών Κέντρων Ελλάδος, του Πανελλήνιου Συνδέσμου Εμπόρων/Κατασκευαστών Ειδών Αλιείας και τέλος του Πανελλήνιου Συνδέσμου Εμπόρων & Κατασκευαστών Ειδών Υποβρύχιας Αλιείας.

ΧΟΡΗΓΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor

INTERNATIONAL MEDIA PARTNER

Sponsor