Για το site της έκθεσης της Θεσσαλονίκης πατήστε εδώ

thessaloniki.boatfishingshow.gr

MEC ΠΑΙΑΝΙΑΣ 07-10 ΜΑΡΤΙΟΥ 2024

02.28.2022

Digitech

Cover Icon

BOAT & FISHING SHOW

Η εταιρία Digitech αποκλειστικός αντιπρόσωπος για Ελλάδα και Κύπρο των εταιρειών  EV REEL και Juice Technologies συμμετέχει στην έκθεση Σκάφος Ψάρεμα – Boat & Fishing Show 2022, 10 – 13 Μαρτίου, MEC Παιανίας.

Η Ολλανδική EV REEL έχει δημιουργήσει την κορυφαία λύση για τη διαχείριση των καλωδίων ενός σκάφους. Το SHORE REEL έχει σχεδιαστεί για να χειρίζεται το καλώδιο μόνο από τα βύσματα κατά τη διαδικασία σύνδεσης και αποσύνδεσης του σκάφους από και προς το σταθμό φόρτισης χωρίς βρώμικα χέρια και ρούχα. Η χρήση του SHORE REELαποτρέπει τη συστροφή και το μπέρδεμα του καλωδίου, και χρησιμοποιώντας τη βάση σύνδεσης, το καλώδιο μπορεί να αποθηκευτεί άνετα και χωρίς βρωμιά.

Η Juice Technology με έδρα το Bachenbülach της Ελβετίας, είναι ένας κορυφαίος παραγωγός λύσεων φόρτισης και κυριαρχεί στην αγορά κινητών σταθμών φόρτισης 22 kW από το 2014. Ο Juice Booster 2 είναι ο ιδανικός φορητός φορτιστής που θα καλύψει τις ανάγκες των ιδιοκτητών σκαφών από οποιαδήποτε πηγή ενέργειας.

Την εταιρία Digitech θα βρείτε στο περίπτερο C. 56

 

ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ

Γραφτείτε στο newsletter μας για να είστε συνέχεια συντονισμένοι με τα νέα της έκθεσης.

GOLD SPONSOR

Gold Sponsor


INSURANCE SPONSOR

INSURANCE Sponsor


ΤΙΜΩΜΕΝΗ ΠΕΡΙΟΧΗ

to be announced

ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ

* Η έκθεση πραγματοποιείται υπό την Αιγίδα του Σωματείου Ελλήνων Τεχνικών Μηχανών Θαλάσσης Μικρών Σκαφών (ΣΕΜΕΞ), του Υπουργείου Ναυτιλίας, του ΕΟΤ και του Υπουργείου Τουρισμού.

ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ

* Η έκθεση πραγματοποιείται με την υποστήριξη του Πανελλήνιου Συνδέσμου Προπονητών & Εκμισθωτών Θαλασσίων Μέσων Αναψυχής, της Ένωσης Σχολών Ναυαγοσωστικής, της Πανελλήνιας Ένωσης Εκπαιδευτών Υποψήφιων Χειριστών Ταχυπλόων Σκαφών, της Ελληνικής Ομοσπονδίας Υποβρύχιας Δραστηριότητας και Αθλητικής Αλιείας, του Συνδέσμου Καταδυτικών Κέντρων Ελλάδος, του Πανελλήνιου Συνδέσμου Εμπόρων/Κατασκευαστών Ειδών Αλιείας και τέλος του Πανελλήνιου Συνδέσμου Εμπόρων & Κατασκευαστών Ειδών Υποβρύχιας Αλιείας.

ΧΟΡΗΓΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor

INTERNATIONAL MEDIA PARTNER

Sponsor