Για το site της έκθεσης της Θεσσαλονίκης πατήστε εδώ

thessaloniki.boatfishingshow.gr

MEC ΠΑΙΑΝΙΑΣ 07-10 ΜΑΡΤΙΟΥ 2024

01.13.2023

DGA Upholstery Experts – Εργαστήριο Ταπετσαρίας

Cover Icon

BOAT & FISHING SHOW

Η DGA Upholstery Experts συμμετέχει στην έκθεση ΣΚΑΦΟΣ ΨΑΡΕΜΑ – BOAT & FISHING SHOW 2023, 9-12 Μαρτίου, MEC Παιανίας.

Στην DGA Upholstery Experts είμαστε φίλοι της θάλασσας όπως και εσείς! Έχουμε αγάπη για τα σκάφη και γνώση για τις απαιτήσεις και το μεράκι των ιδιοκτητών τους!

Είτε πρόκειται για νέα ή παλαιά σκάφη και μαξιλάρια εξωτερικού – εσωτερικού χώρου είτε για τέντες, είτε για ανακαίνιση καμπινάτων σκαφών σε επίπεδο επενδύσεων ταπετσαρίας και αλλαγής τεντών, στο εργαστήριο ταπετσαρίας της DGA υπάρχει λύση. Επιλέξτε ανάμεσα σε ιταλικά φυσικά δέρματα ή δερματίνες και υφάσματα από την Ευρώπη και κάντε το σκάφος σας να ξεχωρίζει!

Τα υλικά όχι μόνο διαθέτουν IMO MED πιστοποίηση, σταθερότητα διαστάσεων, υψηλή αδιαβροχοποίηση, άριστη διαπνοή και προστασία από τον ήλιο και την UV ακτινοβολία, αλλά εφαρμόζονται και με υψηλή τεχνογνωσία από τους έμπειρους τεχνίτες τους!

Τη DGA Upholstery Experts θα βρείτε στο περίπτερο B.14

B&F SHOW 2023
HELEXPO ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

HELEXPO ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

H Έκθεση ΣΚΑΦΟΣ ΨΑΡΕΜΑ, έρχεται ξανά στο προσκήνιο με την διοργάνωση της 2ης ναυτικής έκθεσης για τη Βόρεια Ελλάδα, την Thessaloniki Boat & Fishing Show 2023 που θα πραγματοποιηθεί στο Διεθνές Εκθεσιακό & Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλονίκης, 20 – 22 Οκτωβρίου 2023.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ

Γραφτείτε στο newsletter μας για να είστε συνέχεια συντονισμένοι με τα νέα της έκθεσης.

GOLD SPONSOR

To be announced

INSURANCE SPONSOR

INSURANCE Sponsor


ΤΙΜΩΜΕΝΗ ΠΕΡΙΟΧΗ

to be announced

ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ

* Η έκθεση πραγματοποιείται υπό την Αιγίδα του Σωματείου Ελλήνων Τεχνικών Μηχανών Θαλάσσης Μικρών Σκαφών (ΣΕΜΕΞ), του Υπουργείου Ναυτιλίας, του ΕΟΤ και του Υπουργείου Τουρισμού.

ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ

* Η έκθεση πραγματοποιείται με την υποστήριξη του Πανελλήνιου Συνδέσμου Προπονητών & Εκμισθωτών Θαλασσίων Μέσων Αναψυχής, της Ένωσης Σχολών Ναυαγοσωστικής, της Πανελλήνιας Ένωσης Εκπαιδευτών Υποψήφιων Χειριστών Ταχυπλόων Σκαφών, της Ελληνικής Ομοσπονδίας Υποβρύχιας Δραστηριότητας και Αθλητικής Αλιείας, του Συνδέσμου Καταδυτικών Κέντρων Ελλάδος, του Πανελλήνιου Συνδέσμου Εμπόρων/Κατασκευαστών Ειδών Αλιείας και τέλος του Πανελλήνιου Συνδέσμου Εμπόρων & Κατασκευαστών Ειδών Υποβρύχιας Αλιείας.

ΧΟΡΗΓΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor

INTERNATIONAL MEDIA PARTNER

Sponsor