Για το site της έκθεσης της Θεσσαλονίκης πατήστε εδώ

thessaloniki.boatfishingshow.gr

MEC ΠΑΙΑΝΙΑΣ 13-16 ΜΑΡΤΙΟΥ 2025

03.09.2018

DERAMAR

Cover Icon

BOAT & FISHING SHOW

Η DERAMAR ηγέτιδα εταιρεία στο χώρο των watersports, συμμετέχει στη Boat & Fishing Show 2018 – Έκθεση Ψάρεμα Σκάφος – Sea&tourism expo.

Έχoντας στη γκάμα της, ότι πιο καινούργιο υπάρχει στην αγορά των watersports, θαλασσίων παιχνιδιών και σκαφών ή DERAMAR αναπτύσσεται ταχέως στο κομμάτι του θαλάσσιου τουρισμού. Η Deramar, είναι αποκλειστικός αντιπρόσωπος πολλών εταιρειών στο χώρο, τα οποία διαθέτει και προς ενοικίαση. Όλοι οι λάτρεις των θαλάσσιων σπορ, θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν για όλες τις τελευταίες εξελίξεις στο χώρο. Μπορούν να δουν από κοντά, τα τελευταία μοντέλα που θα κατακλύσουν τις θάλασσες το καλοκαίρι.

Δείτε από κοντά  και ενημερωθείτε για τα watersport SEA&TOURISM EXPO  16-18 Μαρτίου στο εκθεσιακό κέντρο HELEXPO MAROUSSI.

B&F SHOW 2025
HELEXPO ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

HELEXPO ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

H Έκθεση ΣΚΑΦΟΣ ΨΑΡΕΜΑ, έρχεται ξανά στο προσκήνιο με την διοργάνωση της 2ης ναυτικής έκθεσης για τη Βόρεια Ελλάδα, την Thessaloniki Boat & Fishing Show 2025 που θα πραγματοποιηθεί στο Διεθνές Εκθεσιακό & Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλονίκης, 17 – 19 Οκτωβρίου 2025.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ

Γραφτείτε στο newsletter μας για να είστε συνέχεια συντονισμένοι με τα νέα της έκθεσης.

SPONSOR

TO BE ANNOUNCED

INSURANCE SPONSOR

INSURANCE Sponsor


ΤΙΜΩΜΕΝΗ ΠΕΡΙΟΧΗ

to be announced

ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ

TO BE ANNOUNCED

ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ

TO BE ANNOUNCED

ΧΟΡΗΓΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

TO BE ANNOUNCED

INTERNATIONAL MEDIA PARTNER

TO BE ANNOUNCED