Για το site της έκθεσης της Θεσσαλονίκης πατήστε εδώ

thessaloniki.boatfishingshow.gr

MEC ΠΑΙΑΝΙΑΣ 07-10 ΜΑΡΤΙΟΥ 2024

03.09.2018

DELFINI – ΡΟΥΜΠΑΚΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ

Cover Icon

BOAT & FISHING SHOW

Το Delfini συμμετέχει στην Boat & Fishing Show 2018 – Έκθεση Ψάρεμα Σκάφος – Sea & Tourism expo.

Ο Βασίλης Ρουμπάκης, ιδιοκτήτης του καταστήματος Delfini, αντιπροσωπεύει αποκλειστικά για την Ελλάδα την ιταλική εταιρεία ειδών αλιείας Molix. Η Molix κατασκευάζει πολύ ποιοτικά είδη αλιείας με ξεχωριστή σχεδίαση και μοναδικό design. Στη Boat & Fishing Show μπορείτε να δείτε από κοντά όλη τη γκάμα της Molix που σίγουρα θα σας εντυπωσιάσει.

Σίγουρα θα ξεχωρίσετε ποιοτικά καλάμια της για διάφορες τεχνικές, τα αξεσουάρ και τις ειδικές τσάντες για την αποθήκευση και τη μεταφορά των τεχνητών σας. Τα τεχνητά δολώματα της Molix θα τραβήξουν το ενδιαφέρον σας με τις καινοτομίες τους και την ποιότητα κατασκευής τους.

Τα προϊόντα Molix θα τα δείτε στην έκθεση Θαλάσσιος Τουρισμός – Sea & Tourism Expo 16-18 Μαρτίου, στον εκθεσιακό χώρο HELEXPO MAROUSSI.

 

http://delfini-efs.gr

ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ

Γραφτείτε στο newsletter μας για να είστε συνέχεια συντονισμένοι με τα νέα της έκθεσης.

GOLD SPONSOR

Gold Sponsor


INSURANCE SPONSOR

INSURANCE Sponsor


ΤΙΜΩΜΕΝΗ ΠΕΡΙΟΧΗ

to be announced

ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ

* Η έκθεση πραγματοποιείται υπό την Αιγίδα του Σωματείου Ελλήνων Τεχνικών Μηχανών Θαλάσσης Μικρών Σκαφών (ΣΕΜΕΞ), του Υπουργείου Ναυτιλίας, του ΕΟΤ και του Υπουργείου Τουρισμού.

ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ

* Η έκθεση πραγματοποιείται με την υποστήριξη του Πανελλήνιου Συνδέσμου Προπονητών & Εκμισθωτών Θαλασσίων Μέσων Αναψυχής, της Ένωσης Σχολών Ναυαγοσωστικής, της Πανελλήνιας Ένωσης Εκπαιδευτών Υποψήφιων Χειριστών Ταχυπλόων Σκαφών, της Ελληνικής Ομοσπονδίας Υποβρύχιας Δραστηριότητας και Αθλητικής Αλιείας, του Συνδέσμου Καταδυτικών Κέντρων Ελλάδος, του Πανελλήνιου Συνδέσμου Εμπόρων/Κατασκευαστών Ειδών Αλιείας και τέλος του Πανελλήνιου Συνδέσμου Εμπόρων & Κατασκευαστών Ειδών Υποβρύχιας Αλιείας.

ΧΟΡΗΓΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor

INTERNATIONAL MEDIA PARTNER

Sponsor