Για το site της έκθεσης της Θεσσαλονίκης πατήστε εδώ

thessaloniki.boatfishingshow.gr

MEC ΠΑΙΑΝΙΑΣ 07-10 ΜΑΡΤΙΟΥ 2024

02.18.2022

Deep Dive Xtasy

Cover Icon

BOAT & FISHING SHOW

Η εταιρία Deep Dive Xtasy συμμετέχει στην έκθεση Ψάρεμα Σκάφος – Boat & Fishing Show 2022, 10 – 13 Μαρτίου, MEC Παιανίας!

Η ιστορία της Deep Dive Xtasy ξεκινάει πίσω στο παρελθόν όταν πριν αρκετά χρόνια ο ιδρυτής της, Συλάιδος Νίκος σχεδίασε και κατασκεύασε το πρώτο ζευγάρι λεπίδων από ανθρακόνημα με σκοπό να καλύψει τις δικές του ανάγκες ως ψαροκυνηγός και δύτης ελεύθερης κατάδυσης . Αυτό ήταν το έναυσμα να εισχωρήσει στον μαγικό κόσμο των σύνθετων υλικών.
Φυσικά αυτό ήταν μόνο η αρχή…

Οι ατελείωτες ώρες μελέτης, σχεδιασμού, δοκιμών καθώς και η συνεχής ενημέρωση και καθοδήγηση από εξειδικευμένους τεχνικούς για τα υλικά, τις ιδιότητες και τα τεχνικά χαρακτηριστικά τους, τον δικαίωσαν!
Μπορούμε πλέον να μιλάμε για προϊόντα υψηλής ποιότητας και απόδοσης.

Η ταχύτατη ανάπτυξη της εταιρίας οφείλεται στην προτίμηση των πελατών της σε παγκόσμιο επίπεδο.

Την εταιρία Deep Dive Xtasy θα την βρείτε στο περίπτερο C.86

close

HELEXPO ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

H Έκθεση ΣΚΑΦΟΣ ΨΑΡΕΜΑ, έρχεται ξανά στο προσκήνιο με την διοργάνωση της 2ης ναυτικής έκθεσης για τη Βόρεια Ελλάδα, την Thessaloniki Boat & Fishing Show 2023 που θα πραγματοποιηθεί στο Διεθνές Εκθεσιακό & Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλονίκης, 20 – 22 Οκτωβρίου 2023.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ

Γραφτείτε στο newsletter μας για να είστε συνέχεια συντονισμένοι με τα νέα της έκθεσης.

GOLD SPONSOR

Gold Sponsor


INSURANCE SPONSOR

INSURANCE Sponsor


ΤΙΜΩΜΕΝΗ ΠΕΡΙΟΧΗ

to be announced

ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ

* Η έκθεση πραγματοποιείται υπό την Αιγίδα του Σωματείου Ελλήνων Τεχνικών Μηχανών Θαλάσσης Μικρών Σκαφών (ΣΕΜΕΞ), του Υπουργείου Ναυτιλίας, του ΕΟΤ και του Υπουργείου Τουρισμού.

ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ

* Η έκθεση πραγματοποιείται με την υποστήριξη του Πανελλήνιου Συνδέσμου Προπονητών & Εκμισθωτών Θαλασσίων Μέσων Αναψυχής, της Ένωσης Σχολών Ναυαγοσωστικής, της Πανελλήνιας Ένωσης Εκπαιδευτών Υποψήφιων Χειριστών Ταχυπλόων Σκαφών, της Ελληνικής Ομοσπονδίας Υποβρύχιας Δραστηριότητας και Αθλητικής Αλιείας, του Συνδέσμου Καταδυτικών Κέντρων Ελλάδος, του Πανελλήνιου Συνδέσμου Εμπόρων/Κατασκευαστών Ειδών Αλιείας και τέλος του Πανελλήνιου Συνδέσμου Εμπόρων & Κατασκευαστών Ειδών Υποβρύχιας Αλιείας.

ΧΟΡΗΓΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor

INTERNATIONAL MEDIA PARTNER

Sponsor