Για το site της έκθεσης της Θεσσαλονίκης πατήστε εδώ

thessaloniki.boatfishingshow.gr

MEC ΠΑΙΑΝΙΑΣ 13-16 ΜΑΡΤΙΟΥ 2025

02.27.2019

Δαριβιανάκης Μάριος

Cover Icon

BOAT & FISHING SHOW

Το κατάστημα Δαριβιανάκης συμμετέχει στην έκθεση Ψάρεμα Σκάφος – Boat & Fishing Show 2019, 29 – 31 Μαρτίου, Helexpo Maroussi!

Το κατάστημα βρίσκεται κοντά σας από τον Απρίλη του 2000. Σχεδόν 19 χρόνια είναι δίπλα στον ερασιτέχνη ψαρά που ασχολείται με οποιαδήποτε τεχνική αλιείας. Στηρίζει έμπρακτα κάθε προσπάθεια στο χώρο διοργανώνoντας σεμινάρια και αγώνες.

Η μεγάλη ποικιλία των προϊόντων του, καλύπτει όχι μόνο τους λάτρεις των παράκτιων τεχνικών (εγγλέζικο, surf casting, spinning) αλλά και τεχνικές από το σκάφος όπως μολύβι φύλακα, jigging, καθετή, συρτή, με όλα τα αναλώσιμα για μεγαλύτερες επιτυχίες.Επίσης στο κατάστημα, θα βρείτε πάντα ζωντανά δολώματα, όλη την περίοδο του χρόνου όπως μάνες, μανάκια, φαραώ, ακροβάτη, αμερικάνο, κορδέλα και φυσικά bigattini.

Στον καταδυτικό τομέα, η πολύχρονη συνεργασία με την ιταλική Seac Sub καλύπτει και τις ανάγκες των φίλων του υποβρυχίου ψαρέματος.

Το κατάστημα Δαριβιανάκης θα το βρείτε στο περίπτερο D.31-D.33-D.71-D.73

B&F SHOW 2025
HELEXPO ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

HELEXPO ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

H Έκθεση ΣΚΑΦΟΣ ΨΑΡΕΜΑ, έρχεται ξανά στο προσκήνιο με την διοργάνωση της 2ης ναυτικής έκθεσης για τη Βόρεια Ελλάδα, την Thessaloniki Boat & Fishing Show 2025 που θα πραγματοποιηθεί στο Διεθνές Εκθεσιακό & Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλονίκης, 17 – 19 Οκτωβρίου 2025.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ

Γραφτείτε στο newsletter μας για να είστε συνέχεια συντονισμένοι με τα νέα της έκθεσης.

SPONSOR

TO BE ANNOUNCED

INSURANCE SPONSOR

INSURANCE Sponsor


ΤΙΜΩΜΕΝΗ ΠΕΡΙΟΧΗ

to be announced

ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ

TO BE ANNOUNCED

ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ

TO BE ANNOUNCED

ΧΟΡΗΓΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

TO BE ANNOUNCED

INTERNATIONAL MEDIA PARTNER

TO BE ANNOUNCED