Για το site της έκθεσης της Θεσσαλονίκης πατήστε εδώ

thessaloniki.boatfishingshow.gr

MEC ΠΑΙΑΝΙΑΣ 07-10 ΜΑΡΤΙΟΥ 2024

03.27.2019

CYBEX Α.Ε.

Cover Icon

BOAT & FISHING SHOW

Η εταιρία Cybex A.E. συμμετέχει στην έκθεση Σκάφος Ψάρεμα – Boat & Fishing Show 2019,
29 – 31 Μαρτίου, Helexpo Maroussi.

Η Cybex ΑΕ, με έδρα στο κέντρο της Αθήνας, ειδικεύεται στις δικτυακές υπηρεσίες στους τομείς της ανάπτυξης ιστοσελίδων, φιλοξενίας ιστοσελίδων καθώς και στην εμπορία και εγκατάσταση δικτυακών καμερών και μετεωρολογικού εξοπλισμού.
Τα projects μας χρησιμοποιούν εκτεταμένα τεχνολογία RDBMS, raw data acquisition και ενσωματώνονται σε προϋπάρχοντα πληροφοριακά συστήματα. Χρησιμοποιούμε τις πλέον σύγχρονες εφαρμογές ηλεκτρονικού εμπορίου για τη δημιουργία δυναμικών και ελκυστικών ιστοσελίδων. Στο παρελθόν παρήγαμε προηγμένες δικτυακές υπηρεσίες όπως το emailSMS, το windSMS και το PANAFON SnowCam. Μπορούμε να εγκαταστήσουμε μετεωρολογικούς σταθμούς ή κάμερες web σχεδόν παντού (σε βουνά ή παραλίες) χωρίς την ανάγκη ηλεκτρικής ενέργειας ή επίγειας τηλεφωνικής σύνδεσης.
Το περίφημο Snow Report ξεκίνησε το Δεκέμβριο του 1996. Το καλοκαίρι του 1997, ήμασταν οι πρώτοι που εγκαταστήσαμε μια web camera εξωτερικού χώρου στην παραλία του Σχινιά, στον Μαραθώνα, δίπλα στο Ολυμπιακό Κέντρο Κωπηλασίας. Αργότερα το ίδιο έτος αναπτύξαμε το emailSMS. Το 1999 άρχισε να λειτουργεί η πρώτη Meteo Snow κάμερα στο Χιονοδρομικό Κέντρο Παρνασσού. Το 2001, πραγματοποιήσαμε το πρώτο webcasting project για τα εγκαίνια του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών. Τον Ιούνιο του 2013 σχεδιάσαμε, αναπτύξαμε και κατασκευάσαμε την MeteoCam, την πρώτη live streaming weather camera. Η κάμερα είναι ικανή για 24ωρο συνεχές live video streaming με ήχο και σε συνδυασμό με μετεωρολογικό σταθμό αντλεί καιρικά δεδομένα και τα προβάλει μαζί με το live video απευθείας στην σελίδα σας. Σήμερα, υπάρχουν εκατοντάδες καιρικές κάμερες που λειτουργούν σε χιονοδρομικά κέντρα, λιμάνια, μαρίνες, windsurf & kitesurf clubs, ξενοδοχεία, αρχαιολογικούς χώρους, δρόμους, beach bars, νυχτερινά καταστήματα και εργοτάξια.

Τα προϊόντα μας θα τα βρείτε στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα www.cybexshop.gr
Δείτε κάμερες μας σε όλη την χώρα στο www.meteocam.gr και σε λιμάνια/παραλίες στο www.beachreport.gr

Τη CYBEX A.E. θα τη βρείτε στο περίπτερο B.79

B&F SHOW 2023
HELEXPO ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

HELEXPO ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

H Έκθεση ΣΚΑΦΟΣ ΨΑΡΕΜΑ, έρχεται ξανά στο προσκήνιο με την διοργάνωση της 2ης ναυτικής έκθεσης για τη Βόρεια Ελλάδα, την Thessaloniki Boat & Fishing Show 2023 που θα πραγματοποιηθεί στο Διεθνές Εκθεσιακό & Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλονίκης, 20 – 22 Οκτωβρίου 2023.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ

Γραφτείτε στο newsletter μας για να είστε συνέχεια συντονισμένοι με τα νέα της έκθεσης.

GOLD SPONSOR

To be announced

INSURANCE SPONSOR

INSURANCE Sponsor


ΤΙΜΩΜΕΝΗ ΠΕΡΙΟΧΗ

to be announced

ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ

* Η έκθεση πραγματοποιείται υπό την Αιγίδα του Σωματείου Ελλήνων Τεχνικών Μηχανών Θαλάσσης Μικρών Σκαφών (ΣΕΜΕΞ), του Υπουργείου Ναυτιλίας, του ΕΟΤ και του Υπουργείου Τουρισμού.

ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ

* Η έκθεση πραγματοποιείται με την υποστήριξη του Πανελλήνιου Συνδέσμου Προπονητών & Εκμισθωτών Θαλασσίων Μέσων Αναψυχής, της Ένωσης Σχολών Ναυαγοσωστικής, της Πανελλήνιας Ένωσης Εκπαιδευτών Υποψήφιων Χειριστών Ταχυπλόων Σκαφών, της Ελληνικής Ομοσπονδίας Υποβρύχιας Δραστηριότητας και Αθλητικής Αλιείας, του Συνδέσμου Καταδυτικών Κέντρων Ελλάδος, του Πανελλήνιου Συνδέσμου Εμπόρων/Κατασκευαστών Ειδών Αλιείας και τέλος του Πανελλήνιου Συνδέσμου Εμπόρων & Κατασκευαστών Ειδών Υποβρύχιας Αλιείας.

ΧΟΡΗΓΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor

INTERNATIONAL MEDIA PARTNER

Sponsor