Για το site της έκθεσης της Θεσσαλονίκης πατήστε εδώ

thessaloniki.boatfishingshow.gr

MEC ΠΑΙΑΝΙΑΣ 13-16 ΜΑΡΤΙΟΥ 2025

03.27.2019

CYBEX Α.Ε.

Cover Icon

BOAT & FISHING SHOW

Η εταιρία Cybex A.E. συμμετέχει στην έκθεση Σκάφος Ψάρεμα – Boat & Fishing Show 2019,
29 – 31 Μαρτίου, Helexpo Maroussi.

Η Cybex ΑΕ, με έδρα στο κέντρο της Αθήνας, ειδικεύεται στις δικτυακές υπηρεσίες στους τομείς της ανάπτυξης ιστοσελίδων, φιλοξενίας ιστοσελίδων καθώς και στην εμπορία και εγκατάσταση δικτυακών καμερών και μετεωρολογικού εξοπλισμού.
Τα projects μας χρησιμοποιούν εκτεταμένα τεχνολογία RDBMS, raw data acquisition και ενσωματώνονται σε προϋπάρχοντα πληροφοριακά συστήματα. Χρησιμοποιούμε τις πλέον σύγχρονες εφαρμογές ηλεκτρονικού εμπορίου για τη δημιουργία δυναμικών και ελκυστικών ιστοσελίδων. Στο παρελθόν παρήγαμε προηγμένες δικτυακές υπηρεσίες όπως το emailSMS, το windSMS και το PANAFON SnowCam. Μπορούμε να εγκαταστήσουμε μετεωρολογικούς σταθμούς ή κάμερες web σχεδόν παντού (σε βουνά ή παραλίες) χωρίς την ανάγκη ηλεκτρικής ενέργειας ή επίγειας τηλεφωνικής σύνδεσης.
Το περίφημο Snow Report ξεκίνησε το Δεκέμβριο του 1996. Το καλοκαίρι του 1997, ήμασταν οι πρώτοι που εγκαταστήσαμε μια web camera εξωτερικού χώρου στην παραλία του Σχινιά, στον Μαραθώνα, δίπλα στο Ολυμπιακό Κέντρο Κωπηλασίας. Αργότερα το ίδιο έτος αναπτύξαμε το emailSMS. Το 1999 άρχισε να λειτουργεί η πρώτη Meteo Snow κάμερα στο Χιονοδρομικό Κέντρο Παρνασσού. Το 2001, πραγματοποιήσαμε το πρώτο webcasting project για τα εγκαίνια του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών. Τον Ιούνιο του 2013 σχεδιάσαμε, αναπτύξαμε και κατασκευάσαμε την MeteoCam, την πρώτη live streaming weather camera. Η κάμερα είναι ικανή για 24ωρο συνεχές live video streaming με ήχο και σε συνδυασμό με μετεωρολογικό σταθμό αντλεί καιρικά δεδομένα και τα προβάλει μαζί με το live video απευθείας στην σελίδα σας. Σήμερα, υπάρχουν εκατοντάδες καιρικές κάμερες που λειτουργούν σε χιονοδρομικά κέντρα, λιμάνια, μαρίνες, windsurf & kitesurf clubs, ξενοδοχεία, αρχαιολογικούς χώρους, δρόμους, beach bars, νυχτερινά καταστήματα και εργοτάξια.

Τα προϊόντα μας θα τα βρείτε στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα www.cybexshop.gr
Δείτε κάμερες μας σε όλη την χώρα στο www.meteocam.gr και σε λιμάνια/παραλίες στο www.beachreport.gr

Τη CYBEX A.E. θα τη βρείτε στο περίπτερο B.79

B&F SHOW 2025
HELEXPO ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

HELEXPO ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

H Έκθεση ΣΚΑΦΟΣ ΨΑΡΕΜΑ, έρχεται ξανά στο προσκήνιο με την διοργάνωση της 2ης ναυτικής έκθεσης για τη Βόρεια Ελλάδα, την Thessaloniki Boat & Fishing Show 2025 που θα πραγματοποιηθεί στο Διεθνές Εκθεσιακό & Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλονίκης, 17 – 19 Οκτωβρίου 2025.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ

Γραφτείτε στο newsletter μας για να είστε συνέχεια συντονισμένοι με τα νέα της έκθεσης.

SPONSOR

TO BE ANNOUNCED

INSURANCE SPONSOR

INSURANCE Sponsor


ΤΙΜΩΜΕΝΗ ΠΕΡΙΟΧΗ

to be announced

ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ

TO BE ANNOUNCED

ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ

TO BE ANNOUNCED

ΧΟΡΗΓΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

TO BE ANNOUNCED

INTERNATIONAL MEDIA PARTNER

TO BE ANNOUNCED