Για το site της έκθεσης της Θεσσαλονίκης πατήστε εδώ

thessaloniki.boatfishingshow.gr

MEC ΠΑΙΑΝΙΑΣ 13-16 ΜΑΡΤΙΟΥ 2025

02.18.2022

Compass Boats

Cover Icon

BOAT & FISHING SHOW

Η Compass Boats συμμετέχει στην έκθεση Σκάφος – Ψάρεμα – Boat & Fishing Show 2022, 10 -13 Μαρτίου, MEC Παιανίας!

Στην έκθεση Boat & Fishing Show 2022 θα γίνει Πανελλήνια Πρεμιέρα του Compass 7S!

Η ιστορία της Compass Boats είναι ιδιαίτερα μακρά ξεκινώντας  στα τέλη της δεκαετίας του 60 όταν τα δύο αδέλφια, ο Δημήτρης και ο Μάρκος Σαμούχος έχοντας αμέριστη αγάπη για το αντικείμενο αποφάσισαν να ιδρύσουν μια εταιρεία κατασκευής και εμπορίας σκαφών στην Αθήνα.

Έτσι, οι δυο νέοι τότε, οδηγούμενοι από το κοινό τους πάθος προς τα σκάφη και τον κόσμο της θάλασσας ξεκίνησαν την παραγωγή των Compass 14 και 15. Η επιτυχία ήταν άμεση και η εταιρεία άρχισε να εμπλουτίζει τη γκάμα της με νέα μοντέλα, καθώς και να επεκτείνεται και σε άλλες δραστηριότητες όπως σε εισαγωγές θαλάσσιων αξεσουάρ και εξωλέμβιων μηχανών.

Σύντομα, η αυξημένη παραγωγή έκανε επιτακτική τη ανάγκη μεταφοράς του εργοστασίου σε μεγαλύτερο χώρο κι έτσι αυτό μεταφέρθηκε σε νέες εγκαταστάσεις στα βόρεια της Αττικής. Η παραγωγή συνεχώς αυξανόταν και ολοένα περισσότερα μοντέλα άρχισαν να προστίθενται στην γκάμα όπως το 530, 490 και 426 κάνοντας την Compass Boats μια από τις πρωτοπόρες και πιο γνωστές κατασκευαστικές εταιρείες σκαφών στην Ελλάδα.

Επιπλέον όλων αυτών, η εταιρεία εκτός της εμπορικής της δραστηριότητας άρχισε να δραστηριοποιείται και σε άλλους τομείς. Ξεκίνησε να συμμετέχει αλλά και να οργανώνει αγώνες ταχύτητας ταχύπλοων σκαφών, και επίσης ο Δημήτρης Σαμουχος μαζί με άλλους κατασκευαστές της εποχής ίδρυσαν τον “ΣΕΚΑΠΛΑΣ”, τον σύνδεσμο Ελλήνων κατασκευαστών σκαφών στον οποίο μάλιστα εξετέλεσε τα καθήκοντα του γενικού γραμματέα για πάρα πολλά χρόνια.

Στα τέλη της δεκαετίας του 70 η εταιρεία άρχισε πλέον να εξάγει τα σκάφη της και σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες δίνοντας πάντα έμφαση και προτεραιότητα στη στιβαρότητα της κατασκευής στον έξυπνο σχεδιασμό και στην άψογη μετά την πώληση εξυπηρέτηση  των πελατών της. Αλλά και στην Ελλάδα, το δίκτυο πωλήσεων επεκτάθηκε σε 4 βασικά σημεία πώλησης, σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Βόλο και Πάτρα.

Στο κατώφλι του νέου αιώνα, η Compass Boats περνά στη νέα γενιά και η μακρά επιτυχημένη πορεία συνεχίζεται μέχρι και σήμερα, ακόμη πιο δυναμικά με νέους σχεδιασμούς και σύγχρονες μεθόδους παραγωγής, διατηρώντας παράλληλα την παράδοση, την προσοχή στη λεπτομέρεια και την άριστη εξυπηρέτηση των πελατών της.

Τη Compass Boats θα βρείτε στο περίπτερο A.12 – B.11

 

B&F SHOW 2025
HELEXPO ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

HELEXPO ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

H Έκθεση ΣΚΑΦΟΣ ΨΑΡΕΜΑ, έρχεται ξανά στο προσκήνιο με την διοργάνωση της 2ης ναυτικής έκθεσης για τη Βόρεια Ελλάδα, την Thessaloniki Boat & Fishing Show 2025 που θα πραγματοποιηθεί στο Διεθνές Εκθεσιακό & Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλονίκης, 17 – 19 Οκτωβρίου 2025.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ

Γραφτείτε στο newsletter μας για να είστε συνέχεια συντονισμένοι με τα νέα της έκθεσης.

SPONSOR

TO BE ANNOUNCED

INSURANCE SPONSOR

INSURANCE Sponsor


ΤΙΜΩΜΕΝΗ ΠΕΡΙΟΧΗ

to be announced

ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ

TO BE ANNOUNCED

ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ

TO BE ANNOUNCED

ΧΟΡΗΓΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

TO BE ANNOUNCED

INTERNATIONAL MEDIA PARTNER

TO BE ANNOUNCED