Για το site της έκθεσης της Θεσσαλονίκης πατήστε εδώ

thessaloniki.boatfishingshow.gr

MEC ΠΑΙΑΝΙΑΣ 13-16 ΜΑΡΤΙΟΥ 2025

03.11.2016

BSK MARINE – SKIPPER

Cover Icon

BOAT & FISHING SHOW

Η BSK MARINE και το εντυπωσιακό Skipper NC100s στη Boat & Fishing Show 2016.

Η εταιρεία BSK Marine εδρεύει στα Χανιά της Κρήτης σε ιδιόκτητες και σύγχρονες εγκαταστάσεις κάτω από το πρίσμα των Ευρωπαϊκών προδιαγραφών. Είναι πιστοποιημένη από νηογνώμονα διαθέτει άδεια λειτουργίας ναυπηγείου και έχει ISO 9001 για να μπορεί να εξασφαλίσει την μέγιστη ποιοτική κατασκευή σκαφών.

skipper_2

Συστάθηκε το 2000 μετά από πολυετή πείρα στη θάλασσα, έχοντας κύριο πεδίο εργασιών την εξ΄ολοκλήρου σχεδίαση και κατασκευή σκαφών για να είναι ανταγωνίσιμα στην παγκόσμια αγορά. Η συνεχής εξέλιξη των τεχνολογιών και του στόλου κρατάνε τα Skipper πάντα στο προσκήνιο και έτσι εξασφαλίζεται ότι θα είναι πάντα δίπλα στο κοινό της.

skipper_3

Το Skipper NC100s είναι βασισμένο σε μία από τις υπάρχουσες, αξιόπιστες και δοκιμασμένες γάστρες της εταιρίας, με την πλέον κατάλληλη πλεύση για τις δύσκολες θάλασσες και σε συνδυασμό με ένα άρτια μελετημένο και σχεδιασμένο κατάστρωμα ήρθε για να σας κατακτήσει. Με δυνατότητα δύο ή και περισσότερων διαμορφώσεων καταστρώματος, εξασφαλίζει άνετη διαβίωση διατηρώντας αναλλοίωτο το σπορ χαρακτήρα του, ενώ παράλληλα καλύπτει τις ανάγκες και του πιο απαιτητικού χρήστη.

 

B&F SHOW 2025
HELEXPO ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

HELEXPO ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

H Έκθεση ΣΚΑΦΟΣ ΨΑΡΕΜΑ, έρχεται ξανά στο προσκήνιο με την διοργάνωση της 2ης ναυτικής έκθεσης για τη Βόρεια Ελλάδα, την Thessaloniki Boat & Fishing Show 2025 που θα πραγματοποιηθεί στο Διεθνές Εκθεσιακό & Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλονίκης, 17 – 19 Οκτωβρίου 2025.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ

Γραφτείτε στο newsletter μας για να είστε συνέχεια συντονισμένοι με τα νέα της έκθεσης.

SPONSOR

TO BE ANNOUNCED

INSURANCE SPONSOR

INSURANCE Sponsor


ΤΙΜΩΜΕΝΗ ΠΕΡΙΟΧΗ

to be announced

ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ

TO BE ANNOUNCED

ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ

TO BE ANNOUNCED

ΧΟΡΗΓΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

TO BE ANNOUNCED

INTERNATIONAL MEDIA PARTNER

TO BE ANNOUNCED