Για το site της έκθεσης της Θεσσαλονίκης πατήστε εδώ

thessaloniki.boatfishingshow.gr

MEC ΠΑΙΑΝΙΑΣ 07-10 ΜΑΡΤΙΟΥ 2024

03.05.2018

BLUE GREEN – Γιωργος Καρατζας

Cover Icon

BOAT & FISHING SHOW

H ΕΤΑΙΡΕΙΑ BLUE GREEN HI-TECH SPEARFISHING EQUIPMENT ΣΤΗΝ BOAT & FISHING SHOW 2018 – ΕΚΘΕΣΗ ΨΑΡΕΜΑ ΣΚΑΦΟΣ, 16 – 18 ΜΑΡΤΙΟΥ, HELEXPO MAROUSSI.

Στο περίπτερο της Blue Green, του Γιώργου Καρατζά, οι λάτρεις του υποβρύχιου ψαρέματος και της κατάδυσης θα βρουν όλα τα νέα προϊόντα της Blue Green, αλλά και μια πλήρη γκάμα εξειδικευμένου εξοπλισμού. Ενδεικτικά, στη διάθεση των επισκεπτών θα είναι οι γνωστές σειρές carbon ψαροτούφεκων, τα εντυπωσιακά ξύλινα όπλα της Blue green, ποιοτικές στολές και όλα τα είδη της υποβρύχιας αλιείας.

Ο ιδρυτής της Blue Green Γιώργος Καρατζάς διατηρεί την επιχείρησή του από το 1995 και έχει πολυετή εμπειρία στο χώρο του υποβρυχίου ψαρέματος και της ελεύθερης κατάδυσης. Ο ίδιος είναι εκπαιδευτής ελεύθερης κατάδυσης της παγκόσμιας ομοσπονδίας CMAS και έχει βραβευτεί πολλές φορές για τις επιδόσεις του.

Η εταιρεία Blue Green ειδικεύεται στη μελέτη, βελτίωση, κατασκευή και εισαγωγή εξειδικευμένων προϊόντων για το υποβρύχιο ψάρεμα και την ελεύθερη κατάδυση. Το ερευνητικό τμήμα της εταιρείας, με αρωγούς την τεχνολογία και την τεχνογνωσία μελετάει και κατασκευάζει προϊόντα τα οποία πριν βγουν στην παραγωγή, δοκιμάζονται εξαντλητικά, σε ακραίες συνθήκες από μια έμπειρη ομάδα αθλητών.

Η ολοκλήρωση των προϊόντων επέρχεται ως φυσική συνέχεια των υποδείξεων των αθλητών μας. Το αποτέλεσμα είναι μία γκάμα προϊόντων για την ελεύθερη κατάδυση και το υποβρύχιο ψάρεμα που καλύπτει τις ανάγκες ενός απλού δύτη ως και του πιο απαιτητικού ψαροκυνηγού.

www.bluegreen.gr

B&F SHOW 2023
HELEXPO ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

HELEXPO ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

H Έκθεση ΣΚΑΦΟΣ ΨΑΡΕΜΑ, έρχεται ξανά στο προσκήνιο με την διοργάνωση της 2ης ναυτικής έκθεσης για τη Βόρεια Ελλάδα, την Thessaloniki Boat & Fishing Show 2023 που θα πραγματοποιηθεί στο Διεθνές Εκθεσιακό & Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλονίκης, 20 – 22 Οκτωβρίου 2023.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ

Γραφτείτε στο newsletter μας για να είστε συνέχεια συντονισμένοι με τα νέα της έκθεσης.

GOLD SPONSOR

To be announced

INSURANCE SPONSOR

INSURANCE Sponsor


ΤΙΜΩΜΕΝΗ ΠΕΡΙΟΧΗ

to be announced

ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ

* Η έκθεση πραγματοποιείται υπό την Αιγίδα του Σωματείου Ελλήνων Τεχνικών Μηχανών Θαλάσσης Μικρών Σκαφών (ΣΕΜΕΞ), του Υπουργείου Ναυτιλίας, του ΕΟΤ και του Υπουργείου Τουρισμού.

ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ

* Η έκθεση πραγματοποιείται με την υποστήριξη του Πανελλήνιου Συνδέσμου Προπονητών & Εκμισθωτών Θαλασσίων Μέσων Αναψυχής, της Ένωσης Σχολών Ναυαγοσωστικής, της Πανελλήνιας Ένωσης Εκπαιδευτών Υποψήφιων Χειριστών Ταχυπλόων Σκαφών, της Ελληνικής Ομοσπονδίας Υποβρύχιας Δραστηριότητας και Αθλητικής Αλιείας, του Συνδέσμου Καταδυτικών Κέντρων Ελλάδος, του Πανελλήνιου Συνδέσμου Εμπόρων/Κατασκευαστών Ειδών Αλιείας και τέλος του Πανελλήνιου Συνδέσμου Εμπόρων & Κατασκευαστών Ειδών Υποβρύχιας Αλιείας.

ΧΟΡΗΓΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor

INTERNATIONAL MEDIA PARTNER

Sponsor