ΝΕΕΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ HELEXPO MAROUSSI ΜΑΡΤΙΟΣ 2021

03.18.2017

BATSIS YACHT SUPPORT

Cover Icon

BOAT & FISHING SHOW

Η Batsis Yacht Support στη Boat & Fishing Show – Έκθεση Ψάρεμα Σκάφος.

Η εταιρία BATSIS YACHT SUPPORT ιδρύθηκε από τον Ευάγγελο Μπάτση το 2008 και δραστηριοποιείται στο χώρο της επισκευής και συντήρησης πολυτελών σκαφών αναψυχής. Από τη στιγμή της ίδρυσής της, η εταιρεία παρουσιάζει ιδιαίτερη ανάπτυξη, διευρύνοντας συνεχώς τόσο το πελατολόγιο όσο και το φάσμα των παρεχόμενων υπηρεσιών της. Σήμερα, συγκαταλέγεται ανάμεσα στις πιο επιτυχημένες και δυναμικά αναπτυσσόμενες εταιρίες στο χώρο του yacht service.

Η BATSIS YACHT SUPPORT παρέχει εξειδικευμένες τεχνικές υπηρεσίες και χρησιμοποιεί σύγχρονες τεχνολογίες, ώστε να ανταποκρίνεται στις διαφορετικές ανάγκες και τις ιδιαιτερότητες κάθε σκάφους. Στόχος μας είναι το βέλτιστο αισθητικό αποτέλεσμα και η άριστη μηχανολογική κατάσταση του σκάφους σας, για να ταξιδεύετε με ασφάλεια. Φιλοσοφία της BATSIS YACHT SUPPORT είναι να χτίζει με τους πελάτες της σχέσεις εμπιστοσύνης.

Στο ανθρώπινο δυναμικό της BATSIS YACHT SUPPORT συγκαταλέγονται επαγγελματίες όλων των ειδικοτήτων, που είναι πρόθυμοι να σας προσφέρουν εξειδικευμένες συμβουλές και υποστήριξη όλο το 24ωρο.

Στη BATSIS YACHT SUPPORT αξιοποιούμε κάθε εμπειρία και με γνώμονα την μέχρι τώρα επιτυχημένη παρουσία μας, συνεχίζουμε την ανοδική μας πορεία. Η παροχή ποιοτικών υπηρεσιών στις πιο συμφέρουσες τιμές της αγοράς σε συνδυασμό με την τεχνογνωσία και τον σύγχρονο τεχνολογικό εξοπλισμό, δίνουν στην BATSIS YACHT SUPPORT ανταγωνιστικό πλεονέκτημα στο χώρο του yacht service.

Εμπιστευτείτε την συντήρηση και τον εξοπλισμό του σκάφους σας στα χέρια των ειδικών. H Batsis Yacht Support ολοκληρώνει την παρουσία της στον τομέα της τεχνικής υποστήριξης των σκαφών αναψυχής, παρέχοντας μία σειρά ναυτιλιακών ειδών για τη συντήρηση και τον εξοπλισμό του σκάφους σας που μπορείτε να τα δείτε από κοντά στην έκθεση Ψάρεμα Σκάφος – Boat & Fishing Show .

ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ

Γραφτείτε στο newsletter μας για να είστε συνέχεια συντονισμένοι με τα νέα της έκθεσης.

ΧΡΥΣΟΣ ΧΟΡΗΓΟΣ

Gold Sponsor


ΜΕΓΑΛΟΣ ΧΟΡΗΓΟΣ

Big Sponsor


ΤΙΜΩΜΕΝΗ ΠΕΡΙΟΧΗ

Sponsor


ΧΟΡΗΓΟΙ

Sponsor Image