Για το site της έκθεσης της Θεσσαλονίκης πατήστε εδώ

thessaloniki.boatfishingshow.gr

MEC ΠΑΙΑΝΙΑΣ 13-16 ΜΑΡΤΙΟΥ 2025

02.09.2020

Batsis Yacht Support | Yacht Repairs & Maintenance

Cover Icon

BOAT & FISHING SHOW

Η Batsis Yacht Support | Yacht Repairs & Maintenance συμμετέχει στην έκθεση Σκάφος – Ψάρεμα– Boat & Fishing Show 2020, 8 – 10 Μαΐου, Helexpo Maroussi!

Η εταιρία Batsis Yacht Support ιδρύθηκε από τον Ευάγγελο Μπάτση το 2008 και δραστηριοποιείται στο χώρο της επισκευής και συντήρησης πολυτελών σκαφών αναψυχής. Από τη στιγμή της ίδρυσής της, η εταιρεία παρουσιάζει ιδιαίτερη ανάπτυξη, διευρύνοντας συνεχώς τόσο το πελατολόγιο όσο και το φάσμα των παρεχόμενων υπηρεσιών της. Σήμερα, συγκαταλέγεται ανάμεσα στις πιο επιτυχημένες και δυναμικά αναπτυσσόμενες εταιρίες στο χώρο του yacht service.

Παρέχει εξειδικευμένες τεχνικές υπηρεσίες και χρησιμοποιεί σύγχρονες τεχνολογίες, ώστε να ανταποκρίνεται στις διαφορετικές ανάγκες και τις ιδιαιτερότητες κάθε σκάφους. Στόχος της είναι το βέλτιστο αισθητικό αποτέλεσμα και η άριστη μηχανολογική κατάσταση του σκάφους σας για να ταξιδεύετε με ασφάλεια. Φιλοσοφία της είναι να χτίζει με τους πελάτες της σχέσεις εμπιστοσύνης. Στο ανθρώπινο δυναμικό της Batsis Yacht Support συγκαταλέγονται επαγγελματίες όλων των ειδικοτήτων. Που είναι πρόθυμοι να σας προσφέρουν εξειδικευμένες συμβουλές και υποστήριξη όλο το 24ωρο.

Στη Batsis Yacht Support αξιοποιούν κάθε εμπειρία και με γνώμονα την μέχρι τώρα επιτυχημένη παρουσία της, συνεχίζει την ανοδική της πορεία. Η παροχή ποιοτικών υπηρεσιών στις πιο συμφέρουσες τιμές της αγοράς σε συνδυασμό με την τεχνογνωσία και τον σύγχρονο τεχνολογικό εξοπλισμό. Δίνουν στην Batsis Yacht Support ανταγωνιστικό πλεονέκτημα στο χώρο του yacht service.

Εμπιστευτείτε την συντήρηση και τον εξοπλισμό του σκάφους σας στα χέρια των ειδικών. H Batsis Yacht Support ολοκληρώνει την παρουσία της στον τομέα της τεχνικής υποστήριξης των σκαφών αναψυχής. Παρέχοντας μία σειρά ναυτιλιακών ειδών για τη συντήρηση και τον εξοπλισμό του σκάφους σας.

Την Batsis Yacht Support θα βρείτε στο περίπτερο B.69

B&F SHOW 2025
HELEXPO ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

HELEXPO ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

H Έκθεση ΣΚΑΦΟΣ ΨΑΡΕΜΑ, έρχεται ξανά στο προσκήνιο με την διοργάνωση της 2ης ναυτικής έκθεσης για τη Βόρεια Ελλάδα, την Thessaloniki Boat & Fishing Show 2025 που θα πραγματοποιηθεί στο Διεθνές Εκθεσιακό & Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλονίκης, 17 – 19 Οκτωβρίου 2025.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ

Γραφτείτε στο newsletter μας για να είστε συνέχεια συντονισμένοι με τα νέα της έκθεσης.

SPONSOR

TO BE ANNOUNCED

INSURANCE SPONSOR

INSURANCE Sponsor


ΤΙΜΩΜΕΝΗ ΠΕΡΙΟΧΗ

to be announced

ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ

TO BE ANNOUNCED

ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ

TO BE ANNOUNCED

ΧΟΡΗΓΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

TO BE ANNOUNCED

INTERNATIONAL MEDIA PARTNER

TO BE ANNOUNCED