Για το site της έκθεσης της Θεσσαλονίκης πατήστε εδώ

thessaloniki.boatfishingshow.gr

MEC ΠΑΙΑΝΙΑΣ 07-10 ΜΑΡΤΙΟΥ 2024

03.17.2017

Azzurro Diving Center

Cover Icon

BOAT & FISHING SHOW

Το Azzurro Diving Center  στην έκθεση Θαλάσσιος Τουρισμός – Sea & Tourism Expo.

 

Το Azzurro Diving διευθύνεται από τον Αθανάσιο Πρά Εκπαιδευτή εκπαιδευτών 3* Αστέρων της Ε.Ο.Υ.Δ.Α – C.M.A.S, Εκπαιδευτή της P.A.D.I, ANDI DAN & Εκπαιδευτή Εκπαιδευτών του οργανισμού EFR (Emergency First Response) και άλλων οργανισμών. Η δραστηριότητα του Azzurro Diving  στο χώρο της Αυτόνομης Κατάδυσης ξεκινά από το 2003 και είναι κέντρο Εκπαίδευσης Εκπαιδευτών, που δραστηριοποιείται ακόμα, στους καθαρισμούς πλοίων, επιθεωρήσεις και επισκευές λιμένων, πόντιση και συντήρηση αγωγών, ιχθυοτροφία και πολλά άλλα.

Το καταδυτικό συνεργείο AZZURRO DIVING είναι ένα αναγνωρισμένο καταδυτικό συνεργείο από το Υπουργείο Ναυτιλίας και Αιγαίου Αρχηγείο Λιμενικού Σώματος Κεντρικό Λιμεναρχείο Πειραιώς Γ.Γ.Α. με Αρ. Μητρώου 85.

Το Azzurro Diving είναι εξοπλισμένο με τα ασφαλέστερα των υλικών και εξοπλισμού κατάδυσης πληρώντας τις προϋποθέσεις κατά τα πρότυπα του ISO της Bureau Veritas.

Το Azzurro Diving είναι αναγνωρισμένη σχολή υπηρεσιών εκπαίδευσης αυτοδυτών, υπηρεσιών οργανωμένης – καθοδηγούμενης κατάδυσης και υπηρεσιών εκμίσθωσης καταδυτικού εξοπλισμού από το Υπουργείο Εμπορικής Ναυτιλίας και το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πειραιά με Αριθμό Μητρώου 42 και εκδίδει πτυχία της Ε.Ο.Υ.Δ.Α, C.M.A.S, P.A.D.I, A.N.D.I καθώς και άλλων οργανισμών.

Στον τομέα της παροχής Εκπαίδευσης Πρώτων Βοηθειών αλλά και για την εκπαίδευση εκπαιδευτών συνεργάζεται με τον οργανισμό E.F.R  (Emergency First Response) καθώς και την D.A.N. (Divers Alert Network)

Στο Azzurro Diving θα βρείτε επαγγελματίες στον χώρο των καταδύσεων που θα καλύψουν κάθε ανάγκη σας είτε για την εκπαίδευσή σας είτε για καταδυτικές εργασίες.

Επίσης στο κατάστημα μας θα βρείτε εξοπλισμό πολλών και διαφόρων εταιρειών, όπως επίσης και εξουσιοδοτημένο συνεργείο συντήρησης και επισκευής του δικού σας εξοπλισμού.

Το Azzurro Diving διαθέτει μεταφορικό μέσο για την μεταφορά του εξοπλισμού αλλά και των εκπαιδευόμενων στο σημείο κατάδυσης, ενώ διοργανώνονται τακτικά εκδρομές, σε σχεδόν 40 καταδυτικά σημεία ημερήσιες και ολιγοήμερες καταδυτικές εκδρομές με το ιδιόκτητο 7,50 μέτρων φουσκωτό σκάφος του Azzurro Diving.

close

HELEXPO ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

H Έκθεση ΣΚΑΦΟΣ ΨΑΡΕΜΑ, έρχεται ξανά στο προσκήνιο με την διοργάνωση της 2ης ναυτικής έκθεσης για τη Βόρεια Ελλάδα, την Thessaloniki Boat & Fishing Show 2023 που θα πραγματοποιηθεί στο Διεθνές Εκθεσιακό & Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλονίκης, 20 – 22 Οκτωβρίου 2023.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ

Γραφτείτε στο newsletter μας για να είστε συνέχεια συντονισμένοι με τα νέα της έκθεσης.

GOLD SPONSOR

Gold Sponsor


INSURANCE SPONSOR

INSURANCE Sponsor


ΤΙΜΩΜΕΝΗ ΠΕΡΙΟΧΗ

to be announced

ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ

* Η έκθεση πραγματοποιείται υπό την Αιγίδα του Σωματείου Ελλήνων Τεχνικών Μηχανών Θαλάσσης Μικρών Σκαφών (ΣΕΜΕΞ), του Υπουργείου Ναυτιλίας, του ΕΟΤ και του Υπουργείου Τουρισμού.

ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ

* Η έκθεση πραγματοποιείται με την υποστήριξη του Πανελλήνιου Συνδέσμου Προπονητών & Εκμισθωτών Θαλασσίων Μέσων Αναψυχής, της Ένωσης Σχολών Ναυαγοσωστικής, της Πανελλήνιας Ένωσης Εκπαιδευτών Υποψήφιων Χειριστών Ταχυπλόων Σκαφών, της Ελληνικής Ομοσπονδίας Υποβρύχιας Δραστηριότητας και Αθλητικής Αλιείας, του Συνδέσμου Καταδυτικών Κέντρων Ελλάδος, του Πανελλήνιου Συνδέσμου Εμπόρων/Κατασκευαστών Ειδών Αλιείας και τέλος του Πανελλήνιου Συνδέσμου Εμπόρων & Κατασκευαστών Ειδών Υποβρύχιας Αλιείας.

ΧΟΡΗΓΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor

INTERNATIONAL MEDIA PARTNER

Sponsor