Για το site της έκθεσης της Θεσσαλονίκης πατήστε εδώ

thessaloniki.boatfishingshow.gr

MEC ΠΑΙΑΝΙΑΣ 13-16 ΜΑΡΤΙΟΥ 2025

03.17.2017

Azzurro Diving Center

Cover Icon

BOAT & FISHING SHOW

Το Azzurro Diving Center  στην έκθεση Θαλάσσιος Τουρισμός – Sea & Tourism Expo.

 

Το Azzurro Diving διευθύνεται από τον Αθανάσιο Πρά Εκπαιδευτή εκπαιδευτών 3* Αστέρων της Ε.Ο.Υ.Δ.Α – C.M.A.S, Εκπαιδευτή της P.A.D.I, ANDI DAN & Εκπαιδευτή Εκπαιδευτών του οργανισμού EFR (Emergency First Response) και άλλων οργανισμών. Η δραστηριότητα του Azzurro Diving  στο χώρο της Αυτόνομης Κατάδυσης ξεκινά από το 2003 και είναι κέντρο Εκπαίδευσης Εκπαιδευτών, που δραστηριοποιείται ακόμα, στους καθαρισμούς πλοίων, επιθεωρήσεις και επισκευές λιμένων, πόντιση και συντήρηση αγωγών, ιχθυοτροφία και πολλά άλλα.

Το καταδυτικό συνεργείο AZZURRO DIVING είναι ένα αναγνωρισμένο καταδυτικό συνεργείο από το Υπουργείο Ναυτιλίας και Αιγαίου Αρχηγείο Λιμενικού Σώματος Κεντρικό Λιμεναρχείο Πειραιώς Γ.Γ.Α. με Αρ. Μητρώου 85.

Το Azzurro Diving είναι εξοπλισμένο με τα ασφαλέστερα των υλικών και εξοπλισμού κατάδυσης πληρώντας τις προϋποθέσεις κατά τα πρότυπα του ISO της Bureau Veritas.

Το Azzurro Diving είναι αναγνωρισμένη σχολή υπηρεσιών εκπαίδευσης αυτοδυτών, υπηρεσιών οργανωμένης – καθοδηγούμενης κατάδυσης και υπηρεσιών εκμίσθωσης καταδυτικού εξοπλισμού από το Υπουργείο Εμπορικής Ναυτιλίας και το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πειραιά με Αριθμό Μητρώου 42 και εκδίδει πτυχία της Ε.Ο.Υ.Δ.Α, C.M.A.S, P.A.D.I, A.N.D.I καθώς και άλλων οργανισμών.

Στον τομέα της παροχής Εκπαίδευσης Πρώτων Βοηθειών αλλά και για την εκπαίδευση εκπαιδευτών συνεργάζεται με τον οργανισμό E.F.R  (Emergency First Response) καθώς και την D.A.N. (Divers Alert Network)

Στο Azzurro Diving θα βρείτε επαγγελματίες στον χώρο των καταδύσεων που θα καλύψουν κάθε ανάγκη σας είτε για την εκπαίδευσή σας είτε για καταδυτικές εργασίες.

Επίσης στο κατάστημα μας θα βρείτε εξοπλισμό πολλών και διαφόρων εταιρειών, όπως επίσης και εξουσιοδοτημένο συνεργείο συντήρησης και επισκευής του δικού σας εξοπλισμού.

Το Azzurro Diving διαθέτει μεταφορικό μέσο για την μεταφορά του εξοπλισμού αλλά και των εκπαιδευόμενων στο σημείο κατάδυσης, ενώ διοργανώνονται τακτικά εκδρομές, σε σχεδόν 40 καταδυτικά σημεία ημερήσιες και ολιγοήμερες καταδυτικές εκδρομές με το ιδιόκτητο 7,50 μέτρων φουσκωτό σκάφος του Azzurro Diving.

B&F SHOW 2025
HELEXPO ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

HELEXPO ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

H Έκθεση ΣΚΑΦΟΣ ΨΑΡΕΜΑ, έρχεται ξανά στο προσκήνιο με την διοργάνωση της 2ης ναυτικής έκθεσης για τη Βόρεια Ελλάδα, την Thessaloniki Boat & Fishing Show 2025 που θα πραγματοποιηθεί στο Διεθνές Εκθεσιακό & Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλονίκης, 17 – 19 Οκτωβρίου 2025.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ

Γραφτείτε στο newsletter μας για να είστε συνέχεια συντονισμένοι με τα νέα της έκθεσης.

SPONSOR

TO BE ANNOUNCED

INSURANCE SPONSOR

INSURANCE Sponsor


ΤΙΜΩΜΕΝΗ ΠΕΡΙΟΧΗ

to be announced

ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ

TO BE ANNOUNCED

ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ

TO BE ANNOUNCED

ΧΟΡΗΓΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

TO BE ANNOUNCED

INTERNATIONAL MEDIA PARTNER

TO BE ANNOUNCED