Για το site της έκθεσης της Θεσσαλονίκης πατήστε εδώ

thessaloniki.boatfishingshow.gr

MEC ΠΑΙΑΝΙΑΣ 13-16 ΜΑΡΤΙΟΥ 2025

03.02.2023

Σκάφος ATLAS 800 – Zante Tours

Cover Icon

BOAT & FISHING SHOW

Οι εταιρίες Batouni Marine/ ZANTE TOURS παρουσιάζουν για πρώτη φορά το σκάφος ATLAS 800 στην έκθεση Σκάφος Ψάρεμα– Boat & Fishing Show 2023, 9– 12 Μαρτίου, MEC Παιανίας!

Το ATLAS 800 είναι ένα πραγματικά στιβαρό σκάφος για επαγγελματίες και όχι μόνο, που κερδίζει τις εντυπώσεις με την πρώτη ματιά.

Κανένα άλλο σκάφος δεν μπορεί να διεκδικήσει τον τίτλο του ιδανικού επαγγελματικού σκάφους για τα ελληνικά νερά όπως το ATLAS 800, αφού έχει εμπνευστεί και κατασκευαστεί στην Ελλάδα.

Πρώτη παρουσίαση του ATLAS 800, το οποίο κατασκευάζεται στην Ελλάδα, στη Ζάκυνθο στην έκθεση σκαφών Boat & Fishing Show 2023!

Το Atlas 800 με πιστοποίηση CE είναι το πλέον ιδανικό σκάφος για επαγγελματίες που δραστηριοποιούνται στο θαλάσσιο τουρισμό, σε υπηρεσίες σκαφών εκδρομών και περιηγήσεων, σε καταδυτικά κέντρα ή μεταφορά ατόμων με ασφάλεια και άνεση.

Την Zante Tours θα τη βρείτε στο περίπτερο B.6

B&F SHOW 2025
HELEXPO ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

HELEXPO ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

H Έκθεση ΣΚΑΦΟΣ ΨΑΡΕΜΑ, έρχεται ξανά στο προσκήνιο με την διοργάνωση της 2ης ναυτικής έκθεσης για τη Βόρεια Ελλάδα, την Thessaloniki Boat & Fishing Show 2025 που θα πραγματοποιηθεί στο Διεθνές Εκθεσιακό & Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλονίκης, 17 – 19 Οκτωβρίου 2025.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ

Γραφτείτε στο newsletter μας για να είστε συνέχεια συντονισμένοι με τα νέα της έκθεσης.

SPONSOR

TO BE ANNOUNCED

INSURANCE SPONSOR

INSURANCE Sponsor


ΤΙΜΩΜΕΝΗ ΠΕΡΙΟΧΗ

to be announced

ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ

TO BE ANNOUNCED

ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ

TO BE ANNOUNCED

ΧΟΡΗΓΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

TO BE ANNOUNCED

INTERNATIONAL MEDIA PARTNER

TO BE ANNOUNCED