Για το site της έκθεσης της Θεσσαλονίκης πατήστε εδώ

thessaloniki.boatfishingshow.gr

MEC ΠΑΙΑΝΙΑΣ 07-10 ΜΑΡΤΙΟΥ 2024

03.02.2023

Σκάφος ATLAS 800 – Zante Tours

Cover Icon

BOAT & FISHING SHOW

Οι εταιρίες Batouni Marine/ ZANTE TOURS παρουσιάζουν για πρώτη φορά το σκάφος ATLAS 800 στην έκθεση Σκάφος Ψάρεμα– Boat & Fishing Show 2023, 9– 12 Μαρτίου, MEC Παιανίας!

Το ATLAS 800 είναι ένα πραγματικά στιβαρό σκάφος για επαγγελματίες και όχι μόνο, που κερδίζει τις εντυπώσεις με την πρώτη ματιά.

Κανένα άλλο σκάφος δεν μπορεί να διεκδικήσει τον τίτλο του ιδανικού επαγγελματικού σκάφους για τα ελληνικά νερά όπως το ATLAS 800, αφού έχει εμπνευστεί και κατασκευαστεί στην Ελλάδα.

Πρώτη παρουσίαση του ATLAS 800, το οποίο κατασκευάζεται στην Ελλάδα, στη Ζάκυνθο στην έκθεση σκαφών Boat & Fishing Show 2023!

Το Atlas 800 με πιστοποίηση CE είναι το πλέον ιδανικό σκάφος για επαγγελματίες που δραστηριοποιούνται στο θαλάσσιο τουρισμό, σε υπηρεσίες σκαφών εκδρομών και περιηγήσεων, σε καταδυτικά κέντρα ή μεταφορά ατόμων με ασφάλεια και άνεση.

Την Zante Tours θα τη βρείτε στο περίπτερο B.6

ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ

Γραφτείτε στο newsletter μας για να είστε συνέχεια συντονισμένοι με τα νέα της έκθεσης.

GOLD SPONSOR

Gold Sponsor


INSURANCE SPONSOR

INSURANCE Sponsor


ΤΙΜΩΜΕΝΗ ΠΕΡΙΟΧΗ

to be announced

ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ

* Η έκθεση πραγματοποιείται υπό την Αιγίδα του Σωματείου Ελλήνων Τεχνικών Μηχανών Θαλάσσης Μικρών Σκαφών (ΣΕΜΕΞ), του Υπουργείου Ναυτιλίας, του ΕΟΤ και του Υπουργείου Τουρισμού.

ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ

* Η έκθεση πραγματοποιείται με την υποστήριξη του Πανελλήνιου Συνδέσμου Προπονητών & Εκμισθωτών Θαλασσίων Μέσων Αναψυχής, της Ένωσης Σχολών Ναυαγοσωστικής, της Πανελλήνιας Ένωσης Εκπαιδευτών Υποψήφιων Χειριστών Ταχυπλόων Σκαφών, της Ελληνικής Ομοσπονδίας Υποβρύχιας Δραστηριότητας και Αθλητικής Αλιείας, του Συνδέσμου Καταδυτικών Κέντρων Ελλάδος, του Πανελλήνιου Συνδέσμου Εμπόρων/Κατασκευαστών Ειδών Αλιείας και τέλος του Πανελλήνιου Συνδέσμου Εμπόρων & Κατασκευαστών Ειδών Υποβρύχιας Αλιείας.

ΧΟΡΗΓΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor

INTERNATIONAL MEDIA PARTNER

Sponsor