Για το site της έκθεσης της Θεσσαλονίκης πατήστε εδώ

thessaloniki.boatfishingshow.gr

MEC ΠΑΙΑΝΙΑΣ 13-16 ΜΑΡΤΙΟΥ 2025

03.08.2018

ARCUS WOODEN SPEARGUNS – ΞΥΛΙΝΑ ΨΑΡΟΤΟΥΦΕΚΑ

Cover Icon

BOAT & FISHING SHOW

Τα φημισμένα, χειροποίητα ξύλινα ψαροτούφεκα Arcus Wooden Spearguns στην Boat & Fishing Show 2018 – Έκθεση Ψάρεμα Σκάφος – Sea & Tourism expo.

Η Αrcus Wooden Spearguns είναι μια σχετικά καινούρια εταιρεία στο χώρο της κατασκευής ξύλινων ψαροτούφεκων. Όμως το πάθος για τελειότητα και η αγάπη για το υποβρύχιο ψάρεμα του Δημήτρη Χατζηρόδου, κατασκευαστή και ιδιοκτήτη της Arcus, την έκανε να ξεχωρίσει. Σήμερα η εταιρεία διανέμει τα προϊόντα της εκτός από την Ελλάδα και σε πολλές χώρες του εξωτερικού.

Το ξύλο με το οποίο κατασκευάζονται τα όπλα της Arcus είναι «teak Burma» και το σώμα του όπλου αποτελείται από 3,4 η ακόμα και 5 φέτες ξύλου. Αυτές μετά από ειδική επεξεργασία πρεσάρονται σε ηλεκτρικά θερμαινόμενη πρέσα τελευταίας τεχνολογίας.

Όλα τα μεταλλικά στοιχεία του όπλου είναι μόνο από ανοξείδωτο μέταλλο, ενώ για την κατασκευή των όπλων ακολουθούνται πρωτοποριακές τεχνικές.

Όλη αυτή η προσπάθεια καταλήγει στην κατασκευή ψαροτούφεκων τα οποία θα μπορούν να καλύψουν από τα πιο απαιτητικά ψαρέματα μέχρι και τους πιο εξειδικευμένους ψαροκυνηγούς…

Τα προϊόντα Arcus Wooden Spearguns θα τα βρείτε στο περίπτερό της, στην έκθεση Θαλάσσιος Τουρισμός – Sea & Tourism Expo 16-18 Μαρτίου, στον εκθεσιακό χώρο HELEXPO MAROUSSI.

www.arcusspearguns.gr

B&F SHOW 2025
HELEXPO ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

HELEXPO ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

H Έκθεση ΣΚΑΦΟΣ ΨΑΡΕΜΑ, έρχεται ξανά στο προσκήνιο με την διοργάνωση της 2ης ναυτικής έκθεσης για τη Βόρεια Ελλάδα, την Thessaloniki Boat & Fishing Show 2025 που θα πραγματοποιηθεί στο Διεθνές Εκθεσιακό & Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλονίκης, 17 – 19 Οκτωβρίου 2025.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ

Γραφτείτε στο newsletter μας για να είστε συνέχεια συντονισμένοι με τα νέα της έκθεσης.

SPONSOR

TO BE ANNOUNCED

INSURANCE SPONSOR

INSURANCE Sponsor


ΤΙΜΩΜΕΝΗ ΠΕΡΙΟΧΗ

to be announced

ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ

TO BE ANNOUNCED

ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ

TO BE ANNOUNCED

ΧΟΡΗΓΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

TO BE ANNOUNCED

INTERNATIONAL MEDIA PARTNER

TO BE ANNOUNCED