Για το site της έκθεσης της Θεσσαλονίκης πατήστε εδώ

thessaloniki.boatfishingshow.gr

MEC ΠΑΙΑΝΙΑΣ 13-16 ΜΑΡΤΙΟΥ 2025

03.07.2022

Apnea

Cover Icon

BOAT & FISHING SHOW

Η APNEA συμμετέχει στην έκθεση Boat & Fishing Show 2022, 10 – 13 Μαρτίου, MEC Παιανίας!

Η Apnea είναι κατασκευαστική και εμπορική εταιρία που δραστηριοποιείται στον χώρο του εξοπλισμού καταδύσεων. Διαθέτει δίκτυο συνεργαζομένων καταστημάτων σε όλη την Ελλάδα και σε χώρες του εξωτερικού. Η Apnea από τις αρχές της δεκαετίας του 90 άλλαξε τη φιλοσοφία του εξοπλισμού και καθόρισε την εξέλιξη του. Σχεδιάζοντας και κατασκευάζοντας προϊόντα που παραμένουν αξεπέραστα για την απαράμιλλη ποιότητα, την αξιοπιστία τους και τον σχεδιασμό τους.

Παράλληλα επέλεξε συνεργασίες με εταιρείες στο εξωτερικό που μοιράζονται το ίδιο πάθος, όπως η C4, η PRACTISUB, η RIFFE και η SEATEC. Σε κάθε προϊόν, πέρα από την αξεπέραστη ποιότητα και αξιοπιστία, βρίσκεται ενσωματωμένη η γνώση και το πάθος μας για την κατάδυση και την άπνοια..

Apnea …το κοινό μας πάθος

Στη Boat & Fishing Show – Έκθεση Ψάρεμα Σκάφος με μεγάλο περίπτερο προβάλλει όλη τη γκάμα της σε στολές, πέδιλα, όπλα και λοιπά προϊόντα ψαροτούφεκου και κατάδυσης τα οποία κατασκευάζει και προωθεί εντός και εκτός της Ελλάδας.

http://www.apnea.gr/

B&F SHOW 2025
HELEXPO ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

HELEXPO ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

H Έκθεση ΣΚΑΦΟΣ ΨΑΡΕΜΑ, έρχεται ξανά στο προσκήνιο με την διοργάνωση της 2ης ναυτικής έκθεσης για τη Βόρεια Ελλάδα, την Thessaloniki Boat & Fishing Show 2025 που θα πραγματοποιηθεί στο Διεθνές Εκθεσιακό & Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλονίκης, 17 – 19 Οκτωβρίου 2025.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ

Γραφτείτε στο newsletter μας για να είστε συνέχεια συντονισμένοι με τα νέα της έκθεσης.

SPONSOR

TO BE ANNOUNCED

INSURANCE SPONSOR

INSURANCE Sponsor


ΤΙΜΩΜΕΝΗ ΠΕΡΙΟΧΗ

to be announced

ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ

TO BE ANNOUNCED

ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ

TO BE ANNOUNCED

ΧΟΡΗΓΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

TO BE ANNOUNCED

INTERNATIONAL MEDIA PARTNER

TO BE ANNOUNCED